نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pixolator

Member
علی آقا خیلی از بچه ها دوست دارن جواب شما رو بدن ولی مساله اینجاست که ساختن ماشین به این راحتی ها نیستش که شما می فرمایید تو یه آموزش اونم با امکانات کم و سرعتای اینترنت پایین بشه به شما یاد دادش ...اول شما باید تکنیکا رو یاد بگیری و بعدش شروع کنی به ساختن چیزای ساده و یواش یواش بیای سراغ ماشین...البته می دونم که همه از جمله خودم دوست داریم یه دفه یه چیز گنده و قشنگ بسازیم...ولی منظور اینکه راهش طولانیه و صبر لازم داره و تمرین و تمرین و تمرین و بازم تمرین !:wink:

Cedric_Digory

New Member
كاراي من

اينم يه كار ازمن

پیوست ها

• q10.jpg
    q10.jpg
    45 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • q11.jpg
    q11.jpg
    53.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14
  • q12.jpg
    q12.jpg
    32.4 کیلوبایت · بازدیدها: 10
علی عزیز شما چند روز/ماه داری مایا کار میکنی و چند سالته؟اگه جوابمو بدی خیلی ممنونت میشم ;)

saeed_22

Banned
ببينم شما کتاب يا سيدي آموزشي خوب سراغ داريد؟ (با شما حرفه اي ها هستم)

لطفا با قيمتش به من معرفي کنيد

علی جان
چون میبینم خیلی دوست داری ماشین بسازی
و اینجا وسایر جاها هم به دلیل کمبود وقت یا حالا هر چی کسی نمیتونه گام به گام برات بنویسه
ولی چون دیدم عاشق مایا هستی
و سنت هم برا آموزش مناسبه دوست دارم کمکت کنم

من آموزش ساخته ماشین را دارم
البته زبان اصلیه اما خوبه زیادم سخت نیست راهت میندازه
البته بگم جز محصولات قدیمی گنمون هست
کیفیتش پایینه
اما برا شروع بد نیست و ایده های خوبی بهت میده
در هر حال
اگه میخای ایمیلت را با آدرست بده برات بفرستم
ایمیل من اینه
[email protected]

آخرین ویرایش:

einollahia

Well-Known Member
اگه از gnomon منظورتون Automotive هست. به نظرم زیاد جالب نبود با روش اون ماشین هایی مثل فولکس غورباقه ای رو نمی شد ساخت.

Relastic car از سری محصولات Digital tutors بهترینه. چرا همه چی از جمله texture چراغ ها رو نیز در فوتوشاپ می سازه. 6 تا هست که 5 تاش یه ماشین رو میسازه و در CD شماره 6 اون ماشین رو اسپرت میکنه.

einollahia

Well-Known Member
این سی دی های رو از کجا میشه تهیه کرد

راستش من یه جا تو پایتخت پیدا کردم که این Cd رو فقط اونجا داشت خیلی خیلی گرون بود.قیمت اصل محصول 70$ بود ولی اون30000 تومن می داد.
البته Cd های دیگه ی digial tutors مثل Jet Bike که قدیمی ترند رو چنتا مغازه ی دیگه هم دارند که نسبتن قیمتش پایین تره.
البته من خریدمش چون CD های digital tutors همش محشره.

einollahia

Well-Known Member
6 تا
البته Dvd گنمون به اسم automotive هم بد نیست ولی خوب در مقابل digital tutors هیچه. روش های گنمون خیلی بی خوده و تازه قسمت های اصلی ماشین مثل جلوی ماشین رو به عهده ی خودمون می زاره.

ولی در cd های دیجیتال ، همه چیز رو میسازه تازه چنتا مشکل هم در کارش پیش میاد که همه رو در خود فیلم بر طرف می کنه.تازه علاوه بر مایا چنتا نکته خوب از وتوشاپ را هم یاد میده. در متریال هم کمک های زیادی می کنه.
از color تا displacement رو استفاده می کنه.

ali@bahal

Banned
كجا مي شود گنمون و ديجيتال را تهيه کرد؟

هر کدام چند سيدي و چند ديويدي هست؟

قيمتش چنده؟

سايت رسميش چيه؟

einollahia

Well-Known Member
thegnomonworkshop.com
digital-tutors.com

پایتخت داره ولی خوب برای gnomon گرون ترینش هر dvd 10000 تومن هست که مغازه پرشیا تو طبقه سوم میده که همه چیز ها رو داره ولی امان ازین گرونی. گرون فروش ترینه.
در ضمن یه جا هست به اسم آبی کامپیوتر که چند سال پیش یکی ادعا می کرد همه ی Dvd ها(48 تای اول) رو 35000 تومن میده. که آدرسش طرفای فاطمیه.
اینم سایتش http://abicomputer.net/

بچه ها چطوری نمونه کاراتون رو به صورت بزرگ اینجا قرار میدین؟
من میزارم به شکل کوچیک در میاد.....از قسمت پیوست تو همین تاپیک هم استفاده میکنم
مشکل از کجاست؟........ممنون از همگی..فعلاَ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا