نمونه كاراتون رو بذاريد اينجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بچه ها یادگیری برنامه هایی مثل zbrush برای مدلسازی چقدر مهمه؟
منظورم اینه که با یادگیریه کامل مایا میشه همه کارکرد....بازم به zbrush نیازی میشه؟
ممنون....راستی آقا امین کار قبلیت خیلی بهتر از این بود.این جدیده با لباس زیاد خوب نشده.خیلی خشکه!
فعلاً

pouyaz123

Member
بچه ها یادگیری برنامه هایی مثل zbrush برای مدلسازی چقدر مهمه؟
منظورم اینه که با یادگیریه کامل مایا میشه همه کارکرد....بازم به zbrush نیازی میشه؟
ممنون....راستی آقا امین کار قبلیت خیلی بهتر از این بود.این جدیده با لباس زیاد خوب نشده.خیلی خشکه!
فعلاً

اگه برایه خودت کار میکنی خیلی مهم نیست ولی اگه بخوای تو کمپانی هایه خارجی کار کنی حتمن باید بلد باشی

چرا؟
چون کمپانی هایه VISUAL EFFECT از سافت ور هایی مثل ZBRUSH OR MUDBOX OR... استفاده میکنن برایه ساخته DISPLACEMENT MAP و کمپانی هایه GAME سازی از اینا برایه ساختنه NORMAL MAP

سلام

اینم یکی دیگه.چه میشه کرد..به قول آقا صعید مدلی خوبه که حداقل چند ماه روش کار بشه.
نه اینکه در کمترین زمان ممکن سرهم بندی بشه...به هر حال نظر بدید خوشحال میشم...فعلاً:wink:

پیوست ها

• gool.jpg
    gool.jpg
    52.6 کیلوبایت · بازدیدها: 12

ali@bahal

Banned
خيلي عاليه کارت امين

آموزشش را هم براي ما مبتدي ها بگذار ديگه

ببينم براي ساختن آدم فقط از يک جسم استفاده مي کنيد يا چند تا مثل مکعب و دايره و... يا فقط از يک کره؟

ali@bahal

Banned
بابااااااااا شما ها چي قشنگ مي سازيد!
من جاي شما بودم شخصيت هاي کارتون را دست مي کردم مثل شرک و بعد يک کارتون مي ساختم و به دوستام پز مي دادم

شما چي جوري خداي مايا شده ايد؟ (حتما جواب بديد مخصوصا شما آقا امين)

به محسن اسکات هم که اينجاست

ali@bahal

Banned
سلام

ميشه بگوييد چگونه مي توانم روي جسمم نقاشي کنم چون وقتي نقاشي مي کنم رو هوا هست و روي جسمم نيست؟

corel

Active Member
سلام

ميشه بگوييد چگونه مي توانم روي جسمم نقاشي کنم چون وقتي نقاشي مي کنم رو هوا هست و روي جسمم نيست؟

با سلام

شما ابتدا سطح(به قول شما همون جسم) مورد نظر رو انتخاب کنین. بعد تحت ماژول Rendering به اینجا برین:

Paint Effects/ Make Paintable

حالا به محیط PaitEffects برین(از منوی window یا با دکمه 8) و از اولین منوی سمت چپ، گزینه Paint Scene رو انتخاب کنین.

امین تری دی

Active Member
من تمام قسمت های بدن مثل

پا - بازو - سر - دست-و... را جدا می سازم

من به هم وصل می کنم و بعد دوباره Edit می کنم

اینم یک کاراکتر دیگه ساختش یک چند روزی زمان برد

114334_Human.jpg

(MRE)

Well-Known Member
nemone kar haye man bedon texture va light

پیوست ها

• PERS.jpg
    PERS.jpg
    28.8 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • foot.jpg
    foot.jpg
    41.3 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • skelton(perspective).jpg
    skelton(perspective).jpg
    19.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11

ali@bahal

Banned
اي بابا امين جان سانسور هم که مي کني؟!؟!؟!

خوب مي سازي ولي قسمت سينه کمي ضايع هست و چهره هم غير طبيعي هست سعي کن از يک فرد ساده شبيه سازي کني

ببین علی آقا....ما هیچ کدوم خدای مایا نیستیم. از سطح کارا میشه راحت فهمید
اون کسی خدای مایاست که مدل های عالی مثل گالون تو ارباب حلقه هارو میسازه
شما وقتی به این کارامون میگی عالی...در واقع داری به اون مدلسازی که الان صحبتش شد(مدلساز ارباب حلقه ها)
ظلم میکنی...چون کارای ما همه تو سطح اول ابتداییه..از نمونه کارا خیلی راحت میشه فهمید
اگه کار کسی عالی بود من حتماَ میگفتم.....پس تو تشکر از نمونه کارا یه کمی منطقی تر باشید....فعلاَ

ali@bahal

Banned
اما شما خيلي قشنگ مي سازيد

اي کاش يکي آموزش ساخت ماشين با مايا را به من فارسي مي داد

ali@bahal

Banned
ببينم شما کتاب يا سيدي آموزشي خوب سراغ داريد؟ (با شما حرفه اي ها هستم)

لطفا با قيمتش به من معرفي کنيد

ali@bahal

Banned
بابا اينجا که جاش نيست جريمه ات اينه که جواب منو بدي؟!؟! (شوخي کردم)

corel

Active Member
با سلام

قبلا تو سایت 3dHonar یه آموزش بود، فکر کنم با مکس بود.

بهر حال توضیح کامل طول می کشه. شما باید به یه سری از ابزارها مسلط باشی، اونوقت یکی از روشهای معمول این کار رو هم بدونی(مثلا روش استفاده از یک plan ساده)، باقیش دیگه حوصله و ابتکاره که باید به خرج بدی.

و جزئیات مثا چرخها و چراغها و برف پاک کن و غیره هم که از شکلهایی مجزا ساخته می شن.

عموما روش polygon استفاده می شه و بعد اگه ماشین انحنا داری باشه، smooth می شه.

می تونی به صورت ابتکاری با NURBS هم شروع کنی، ولی معمولا خوب نتیجه نمی ده و نمی تونی جزئیات رو بسازی.

بماند که حجم فایلت زیاد می شه.

ali@bahal

Banned
ممنون فعلا توانستم پيکان را بسازم خيلي ابتدايي که چراغ شيشه و... نداره ولي خوب....

کمکم کردي ممنون با اينکه مي دانم موفق نمي شوم

einollahia

Well-Known Member
سایت Carbodydesign.com هم برای ماشین چیز خوبیه همه ی لینک های ماشین سازی رو تو ودش جمع کرده و برای برنامه های MAYA و MAX و LIGHT wave و RINHO و SOLID رو داره.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا