ahmadoffline گفت:
آقا یکی بگه دعوا سره چیه ؟
من که مغذرت خواهی کردم و توضیحات لازم را دادم .
گفتید نمونه کار بذار که گذاشتم .
آقا محسن باور کن هیچ چی از پست قبلیت متوجه نشدم . کی آبروی من رو برده ؟ . اگه آبروی من با نمونه کارهام رفته بگو بیشتر سعی کنم.
اگه هم با پستهام آبروم رفته ، پس لطفا عینکت رو بزن و یک بار دیگه پست های من رو بخون
در ضمن حساب حاج احمد یعنی ahmadoffline را با mamadoffline جدا کن.
می دونی که تو مایا کم نمیارم . چون از خدا کمک می گیرم .
راستی تو این ماه رجب خیلی از کارها راه می افته ،
اگه یه حالی بهتون دست داد ، من رو از دعای خیرتون فراموش نکنید.
همینه دیگه.... امسال شما که ادعای دین داری و خداشناسی و اعتقاد دارین چرا این جوری شر درست میکنید ؟
عجیب ادبی من تو شماها نمیبینم . اگر خودت رو مسلمون میدونی پس چرا به پدر من توهین میکنی؟
یکم از ادعا ها کم کن و به کارت برس. تو تهران غول هایی هستن که با این شرایط امکان نداره بهشون برسی.
شما اشتباتون اینجاست که ملاک رو مجید آنلاین میدونی ولی اشتباه میکنی . من کسایی رو میشناسم که کارشون در حد حرفه ای هستش ولی انقدر که شما تازه کارها ادعا دارین اونا ندارن و شاید دلیل پیشرفتشون هم همینه. و اصلا اینجا نمیان که امسال شما جرات کنید بهشون توهین کنید.
شما فکر کردی فقط خودت از خدا کمک میگیری ؟ خدا فقط به شما کمک میکنه ؟
امیدوارم درک کرده باشی که منظور من چیه و از این به بعد با بچه ها رفیق بشی و سعی کنی هم چیز هایی ازشون یاد بگیری هم چیزهای زیادی یاد بدی. به هر حال کار انجمن همینه . انجمن برای دعوا کردن که نیستش ! برای پیشرفت هستش.
حالا شما میخوای روال الانت رو ادامه بدی ... روزی هم بیا اینجا 10 بار همه ما رو فحش بده تا ببینی چقدر پیشرفت میکنی!