نمونه جلوه های ویژه فیلم (آوای خاک ) شبکه 3

bahman.k70

Member
سلام دوستان گل

کاری که میخوام براتون بزارم یکی از کارای جدیدمه , جلوه ویژه یکی از پلان های فیلم -آوای خاک- هست که در کردستان (بسفارش شبکه 3 ساخته شده ) . یه فیلم تاریخیه , بزرگترین پروژه ایه که تا حالا اینجا کار شده .
قرار بود خردادماه امسال , اکران یا همون پخشش شروع بشه ولی فعلا عقب افتاده به دلایلی .
ببخشید این مدت سه ماه میرم سربازی واسه همینه کم میام پیشتون . :cry:
اخ که چقد سخته سربازی ... :sad:

ای بابا داشت یادم میرفت !
خواستم پلان اصلی رو که کار کردم براتون بزارم که کارگردان اجازه ندادن !
فعلا به همین تستیش اکتفا میکنم ! چند مدت پیش دوستان گفتن یه نمونه کار بده سطح کارت رو ببینیم !
زیاد روش کار نکردم یعنی ریزه کاریهاش مونده ولی ببینید همینش چطوره .

مت پینتینگ :

http://hotfile.com/dl/114304454/5558d4c/nodal_3.avi.html
با حجم 6 مگ.
http://www.filesavr.com/DQZVPC7ZVRTV4F2

از پیشنهادات , انتقادات , نظرات کوبنده و سازنده اساتید محترم و دوستان عزیز خوشحال میشم .:)
قوربون همه تون . ...
منتظر نظراتون هستم
:rose:

آخرین ویرایش:

chicchicqq

New Member
کار خیلی سختیه...

با افتر و فتوشاپ و موکا باید در آورد حتی هالیوودم نمیتونه مثل شما در بیاره

واقعا که خیلی زحمت کشیدین ...
جوری تایپیک زدین آدم فکر میکنه یه هری پاتر ساختین...

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام . خسته نباشید . کار خوبی شده اما چندتا مشکل کوچولو داشت که اصلاح میشد بهتر میبود ...

- یکی اینکه بعضی از ستون های روی تپه رو باید حذف میکردین که نکردین . چون نوع ستون ها معلوم میکنه که مربوط به برقن زیاد جالب نیست توی دید باشه

- قلعه هایی که در تپه ها دورتر قرار دارند باید یک مقدار سفید تر میشدند . به صورت طبیعی هرچه دورتر رو نگاه کنید درصد رنگ سفید یا خاکستری روشن بیشتر میشه که به خاطر ناخالصی های موجود در هواست ... فقط بعد از بارون همه چی تقریبا شفافه

- رنگ بندی قلعه ها هم حس خیلی جدید بودن رو انتقال میکنه ... نمی دون ولی احساس میکنم باید کمی فرسوده تر باشن

ولی در کل کار زیبایی شده و بهتون تبریک میگم
موفق باشید

bahman.k70

Member
مرسی gigamax عزیز .
توی کار اصلی تیر برقا حذف شده ,
زمان تصویربرداری بین عصر وغروب بود و اگه قلعه ها روشنتر بود از بک جدا و مشخص میشد .
بله قلعه ها در زمان ما فرسوده هستن ولی 400 سال پیش تازه ساخته بودن !

آخرین ویرایش:

bahman.k70

Member
دوستان در کل بجز اینها مشکل دیگه ای نداره ؟

چون هنوز ناظر کیفی کارو ندیده اگر چیز دیگه ای به نظرتون میرسه بفرمایید که از راهنماییاتون استفاده کنیم .. ممنون ..

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
محل اتصال قلعه با زمین خیلی Feather و تار به نظر میرسه . (از Real شدن کار کم می کنه .

یه چیز دیگه . از نظر تصویربرداری کار :

نمی دونم این شاتی که گذاشتی از لحاظ زاویه دوربین و همینطور لرزش های دوربین دقیقا تو پروژه نهایی هست یا نه .
اما چون یکم از تصویر برداری سر در میارم می گم :
زاویه دوربین و pan و همینطور لرزش دوربین جالب نبود :-?

موفق باشی دوست من :rose::)

bahman.k70

Member
محل اتصال قلعه با زمین خیلی feather و تار به نظر میرسه . (از real شدن کار کم می کنه .

یه چیز دیگه . از نظر تصویربرداری کار :

نمی دونم این شاتی که گذاشتی از لحاظ زاویه دوربین و همینطور لرزش های دوربین دقیقا تو پروژه نهایی هست یا نه .
اما چون یکم از تصویر برداری سر در میارم می گم :
زاویه دوربین و pan و همینطور لرزش دوربین جالب نبود :-?

موفق باشی دوست من :rose::)
نه تو پروژه نهایی نه زاویه اینه نه لرزش , چون اجازه گذاشتن کار اصلی رو نداشتم , نگذاشتمش.
زاویه دوربین بد بود واسه همین اگه featherش کم میبود قلعه از کوه خیلی جدا به نظر میرسید , و البته لرزش دوربین عمدیه چون برای تست گرفتیم خواستم روی تراکینگ بیشتر مانور داده و تمرین کرده باشم .
یه چیز دیگه هم خدمت دوستان عرض کنم , برعکس بیشتر بچه ها خیلی دوست دارم که
از کارهام بجای تعریف , از همین ایرادها بگیرید (انتقاد) . مطمئنن ناراحت نمیشم
اتفاقا باعث دلگرمیه که صادقانه نظر میدید .
پس راحت نظراتتونو بگید اینو به اون 200 نفری میگم که دیدنو چیزی نگفتن !!!
ممنون از همه بچه های :rose: مجید انلاین از خودتون و نظرات عالیتون
دفعه بعد یه پلان دیگه از همین فیلم رو میزارم . یه اردوگاهه که 80 درصدش مت پینتینگه البته این یکی خیلی بینقصه دیگه !

فقط هنوز این دوماه درگیر سربازی هستیم دعا کنید برامون زود تمومش کنیم چون خیلی اذیتمون میکنن اینجا !

داره مرخصیم تموم میشه دیگه با اجازه !!!

برمیگردم.......

آخرین ویرایش:

tarasheh

New Member
سلام .من نمي تونم دانلود كنم. كارتونو.
من هم مثل شما يه ميكس خيلي علاقه دارم. ديگه پريمير جوابگوي كار نيست. مي خواستم بيشتر با افتر افكت آشنا بشم.
ميشه راهنماييم كنيد. دنبال 32 بيتش بودم كه با سايت شما آشنا شدم.

tarasheh

New Member
دانلود كردم. مي تونم نمونه هاي ديگه اي از بچه ها بخوام ببينم؟
كار خوب بود ولي هنوز كار داره. بقول بقيه fead كناره ها جالب نبود.البته جسارت نمي كنم ولي مي شه گفت چون فتوشاپ يه چيزايي بلدم بايد بيشتر كار بشه.
با تشكر از همه

eslam-ormoz

New Member
سلام .من نمي تونم دانلود كنم. كارتونو.
من هم مثل شما يه ميكس خيلي علاقه دارم. ديگه پريمير جوابگوي كار نيست. مي خواستم بيشتر با افتر افكت آشنا بشم.
ميشه راهنماييم كنيد. دنبال 32 بيتش بودم كه با سايت شما آشنا شدم.

سلام دوست عزيز .برنامه پريمير در حيطه كاري خودش نرم افزار پرقدرتي است.اما نرم افزار افتر افكت در رنج كاري خود با پريمير متمايز است. افتر افتك به جز نسخه cs5بقيه نسخه هاش 32 بيتي هستند.سوالت خودتان را برايم بفرستيد تا در اولين فرصت جواب گوي شما باشم.
به اميد خدا من از ماه آينده سعي دارم براي اولين بار در ايران در حيطه كاري خودم ليسانس مزبور را گرفته و جزو دبيران سايت كريتيو كاو شوم و اين افتخار بزرگي است كه اطلاعات خودم را در اختيار هموطنان فارسي زبان در سراسر دنيا در مورد نرم افزار افتر افكت به زبان فارسي قرار بدم

GAEmo

New Member
با سلام خدمت شما

من هم اين فايلو دانلود کردم و نگاه کردم. عالي بود (چون خود من در حد زير صفرم) اما يه سوالي داشتم اينکه ميشه توضيح بدهي چطوري اينکارها را انجام دادي (همه رو) فقط يه طوري توضيح بده که من بفهمم. با تشکر

SPOURMORADI

New Member
بهمن عزیز کار زیبایی بود ولی متاسفانه هیچگونه اصلاح رنگی در کار وجود نداره که امیدوارم در نسخه نهایی برطرف شده باشه . و در مورد قلعه هایی که در دور قرار دادی بهتر بود محوطه دور قلعه ها رو اصلاح میکردی به طور مثال ورودی قلعه و یا دیوار کشی محوطه . در کل کار خوب بود ،
موفق باشی

tarasheh

New Member
سلام مي تونم ازتون بخوام آخرين ورژني كه داريد و 32 بيته رو واسم بفرستيد. اگه پلاگينهاشم داريد بهتره.
مي خوام كار باهاشو شروع كنم. يا ميتونيد يه شماره به من بديد واستون بزنگم. مي تونيد واسم ايميل كنيد.
[email protected]
با تشكر

ARAsoftware

Member
کارت قشنگ بود
ولی به نظر من محل اتصال اون برج بزرگه ( سمت چپ) با زمین زیادی Feather داشت

ترکش با خود افتر بود یا موکا؟؟؟

سلام خیلی خوبه
یه سوالی داشتم چطوری میشه با افتر افکت یا برنامه دیگه مثلا یه تیر چراغ برق و از فیلم حذف کرد خیلی واسم مهم و حیاتیه
با تشکر

bahman.k70

Member
کارت قشنگ بود
ولی به نظر من محل اتصال اون برج بزرگه ( سمت چپ) با زمین زیادی Feather داشت

ترکش با خود افتر بود یا موکا؟؟؟
سلام . متشکرم . ترک رو با موکا نبود من کلا با بوژو کار میکنم البته با pf track یا موکا و نرم افزارای دیگه هم میشه . ترک با خود افتر توی اینجور کارا زیاد خوب در نمیاد .

M3hrshad

Member
شما که برای هر نظر ماشالا یک دلیل آماده دارید

1- عناصر دور و Feather زیادی کنار قلعه رو می تونستید با چند روش مثل CC و Blu و چند افکت گرد و غبار و ... شبیح سازی کنید
2- اینکه می گید سوژه از بک جدا میشه باید بگم که هر چیزی راهی داره و توی کامپوزیت میشه هر چیزی رو شبیح سازی کرد و محدودیتی در کار نیست
3- فکر نمی کنم وقتی پروژه ای به پایان رسیده باشه پخش کردن پشت صحنه آن موردی داشته باشه

به کل : کارتون با تمام کم جزئیاتیش به دل میشینه
Track کار دقیق انجام شده
مدلسازی خوب بوده ( اما تکسچر و ماده ها و سایه ها بهتر هم می تونست باشه )
( اگه نسخه نهایی + نرم افزار های کار شده رو اعلام نمایید ممنون میشم , خیلی از دوستان منتظر هستند ...

جدیدترین ارسال ها

بالا