جلوه های ویژه
سوالم این هست مجموعه آمزشی رازهای جلو ه های ویژه هالیوود رو از کجا میشه پیدا کرد
سوال دوم من هم از دوستمون که شما که میگی کار شاغی انجام ندادی خودشون چه کارنامه کاری دارن و نام کارهایی که پخش شده در صدا و سیما رو بگن و بگن چطور تونستم به صدا و سیما نفوذ کنن من 80درصد نرم افزار های گرافیکی دو بعدی و سه بعدی رو کار کردم و فیلم سازی هم میخونم اما تا الان نتونستم چنین جا هایی نفوذ کنم ممنون میشم از پاسختون
والا من این استاد رو از نزدیک مشناسم و یه مقدار دوست هستیم (همشهری) پسر بسیار گلی است
.............................
اولا کار داریم تا کار ... یکی از صبح تا شب با فوتیجهای آماده دیجیتال جویس و ... ور میره ،یکی هم میشینه یه ماه یه فوتیج میزنه ... حالا ارزش دوم بیشتره ؟؟
کار پخش شده تو صدا و سیما هم ملاک چیزی نیست !! دیگه حداقل اینجا همه خوب میدونن واسه کار کردن تو صدا و سیما شرایط خاصی لازمه
!! حتی با وجود این شرایط باز هم فارغ الاتحصیلای دانشکده خودش هم بیکارن (البته بماند که سوادی هم ندارند) تو یه همچین شرایطی با وجود اینهمه کارمند و کار محدود به نظرتون چند تا کار و چه جور کارهایی به بیرون راه پیدا میکنه، اگه تهران رو از مقوله جدا کنید (که اونجام شلم شوربائیه ناجور - یه کار هزار دست میچرخه تا به یه آدم متخصص واقعی برسه نه استاد دیجیتال جویس
)
تو شهرستان هم که خب مشخصه : بودجه محدود ، نو آوری و خلاقیت صفر ، پاچه خوری در حد تیم ملی !! در نهایت هم بابت یه فیلم مثلا یه ساعتی بهتون 30 هزارتومن میدن
، یا مثلا تدوین یه فیلم عروسی 40 هزار تومن ، واقعا خنده داره ، آدامس بفروشی درامدت و وقت آزادت بیشتره .... خیلی از همین حرفه ای ها سراغ دارم که پیش شرکت های سینمائی التماس کار ده هزار تومنی میکنند ، یا مثلا یه نمونه کار درست و حسابی ندارند (همهش کپی دیجیتال جویسی
) ، یا نهایت خلاقیتشون .... چی بگم ... بگذریم ....
مجموعه آمزشی رازهای جلو ه های ویژه هالیوود رو از کجا میشه پیدا کرد؟
یه کارخونه هست تا حالا اسمشو نشنیدی بهش میگن دیجیتال جویس
، یه سرچ بکن غیور مردان ایران دزدیدن وارد کردن و خمسشو دادن حالام دارن رایت میکنن میفروشن
یا مثلا آرت بیت .. ولی هیچ چیزی خلاقیت و فوتیج خود آدم نمیشه ، شاید مثل اوانا بازاری پسند نشه اما حداقل تو هر فیلم عروسی درپیتی نمونه ش رو نمیبینی