نمونه اصلاح رنگ من

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام دوستان
این چند ثانیه رو بدون پلاگین و پریست اصلاح رنگ کردم. سعی بر این بوده نما شبه نگاتیو بشه.
ممنون می شم نظرات شما دوستان عزیز رو بدونم. :)

پیوست ها

• my cinelook.rar
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 132

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
حرکت جالبی بود علی جان . :green:
'blue gamma به نظرم مقداری شدید بود . و یکم رنگ ها سردتر شده بود .و اون تعادلی که لازمه رو خیلی حس نکردم :wink:
ولی در کل با توجه به اینگه از پلاگین و ... استفاده نکردی جالبه . و حتما جای کار داره

البته تصحیح رنگ بر اساس اون حسی که قراره منتقل بشه فرق می کنه . :paint:

من هم یه تست ولی از نوع خیلی گرم میذارم ( با اجازه علی جون ) :green:( حجم ویدئو بالا بود ، 2 تا اسنپ شات گذاشتم )

پیوست ها

• cc.rar
    352.3 کیلوبایت · بازدیدها: 59

JEYDI7

Active Member
حرکت جالبی بود علی جان . :green:
'blue gamma به نظرم مقداری شدید بود . و یکم رنگ ها سردتر شده بود .و اون تعادلی که لازمه رو خیلی حس نکردم :wink:
ولی در کل با توجه به اینگه از پلاگین و ... استفاده نکردی جالبه . و حتما جای کار داره

البته تصحیح رنگ بر اساس اون حسی که قراره منتقل بشه فرق می کنه . :paint:

من هم یه تست ولی از نوع خیلی گرم میذارم ( با اجازه علی جون ) :green:( حجم ویدئو بالا بود ، 2 تا اسنپ شات گذاشتم )

سلام حسين جان
من اين تصحيح رنگتو نگاه كردم قشنگ شده بود. مي توني نحوه كارت رو توضيح بدي؟!

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام حسين جان
من اين تصحيح رنگتو نگاه كردم قشنگ شده بود. مي توني نحوه كارت رو توضيح بدي؟!
دوست من اجازه بدید این تاپیک به مسیر دیگه ای منحرف نشه .
موضوع تاپیک حول کار علی جان هست و من فقط یه تست تصیحی رنگ گرم برای فقط دیدن تضاد سردی و گرمی تصحیح رنگ گذاشتم و بس . هیچ هدف دیگه ای نداشتم:-? :rose:
اگر عمری باقی بود یه تاپیک جدا برای این مبحث باز می کنم . و توضیحات رو تو اون تاپیک جدا می نویسم .

لطف نظرات حول تست علی جان نوشته بشه . :rose:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام حسین . کاش ویدیوش رو هم بزاری حجم هرچقدر بالا بود مهم نیست اینجا اینترنت پرسرعت دارم. در مورد عکس منو یاد عکس های hdr انداخت. مهمه بدونم تو حرکت چه شکلی پیدا می کنه . به نظرم در این عکس لایه روی لایه هست و با مود لایه ها بازی شده. جدا از اصلاح رنگ. در مورد فوتیج خودم با blue gamma کاری نکردم. ولی highlight blue balance رو زیاد ور رفتم. کلا من تو اصلاح رنگ بیشتر تو highlight کار می کنم. ممنون بابت نظرت. منتظر فوتیجت هستم

جدیدترین ارسال ها

بالا