نمونهء کاملي از ستاپه نصب با بيلدر ، کاره مشترکه من و آقا مهران

copol

Banned
اين سمپل بي نظير و ناياب هست اما ترجيح ميدم اينجا نذارمش و برش ميدارم و ميذارمش تو تالاره بيلدر خودم تو مثال هاي مفيد و کاربرديش .

با اينحال که دوستانه زيادي ازم خواهش کردن برگردم و در مجيد بمونم ولي در عينه حال دوستاني هم هستن مايل به حضورم نيستن .

در نتيجه عاقلان خود مي دانند که چه ميکند .

فعاليتم مجددا به صفر ميرسه از اين لحظه به بعد بخاطر برخوردهاي بد و بسياري مسائله ديگه هر کس هر چي هم بگه فقط نگاه ميکنم . اين انجمن ديگه مثه سابق نمي شه تو قلبه من .

شادي

آخرین ویرایش:

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من وقتی که به جز مسیری که برنامه تعیین کرده مسیر دیگه‌ای رو انتخاب می‌کنم دوباره توی همون مسیر اول نصب می‌کنه فایل‌ها رو....

تا بعد...!

copol

Banned
سلام
من وقتی که به جز مسیری که برنامه تعیین کرده مسیر دیگه‌ای رو انتخاب می‌کنم دوباره توی همون مسیر اول نصب می‌کنه فایل‌ها رو....

تا بعد...!

سلام .

خودمون تعمدا اين کار رو کرديم ! که مسير هموني باشه که من در program files در نظر گرفتم .

تو page 3 از بخشه Page Properties بطور کامل از قسمت اسکريپت هاش بردارين همهء اين اسکريپت رو

کد:
dir$='<SrcDrive>\Program Files\Setup Test'
DisplayValue("dir","dir$")

بعدش به شما اجازه داده مي شه در مسيرهاي دلخواهتون نصب انجام بدين !

موفق باشيد :oops:

silvercover

کاربر متخصص
خب به نظر من اصلا حرفه ای نیست که فایل های مبدا رو Embed کنیم و بعدش اون ها رو کپی کنیم در مقصد. بهترین کار فشرده سازی فایل های مبدا هست و بعد استخراج اونها در مقصد.

چرا شما در قسمت اسکریپت صفحات Page 3 و 4 این کد رو که یکسان هست قرار دادین:

کد:
dir$='<SrcDrive>\Program Files\Setup Test'
DisplayValue("dir","dir$")

از کجا معلوم هست که کاربری که داره فایل رو اجرا میکنه فایل رو داره از توی درایوی که ویندوز توش هست اجرا میکنه که اینطوری مسیر دادین به این متغیر (توی شی اسکریپت صفحه آخر منظورم هست):

کد:
dal$='<SrcDrive>\Documents and Settings'+tr$+get$+tr$+'Desktop\Create Desktop Icon.lnk'

از نظر گرافیکی هم مقادیر رنگی که درش به کار رفته کمی زیاد غلیظ هستند. اما خوب نمیشه این مطلب رو اشکالی اساسی دونست. چونکه سلیقه ای هست و همه میتونن مطابق میلشون تغییرش بدن.در پایان هم توصیه میکنم که اسم متغیر ها رو خوانا تر و گویا تر انتخاب کنید که هم برای کسانی که میخان استفاده ازش بکنن راحت تر باشه و هم برای توسعه های آتی این نمونه.

جدیدترین ارسال ها

بالا