نمودار ساده آهن کربن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

azita

Member
آقا مجید درباره نمودار آهن کربن اطلاعاتی نداری ....
تورو خدا کمکم کنید ....

ممنون

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آزيتا جان در مورد سوالت بايد عرض كنم راستش اين سايت در مورد مسايل طراحي و گرافيك و اين حرفها هستش...
البته اميدوارم كه ناراحت نشده باشي از حرفم..

ولي در مورد سوالت راستش من هم اين ترم اصول عمليات حرارتي دارم اما هيچي از اين نمودار تعادلي آهن كربن نفهميدم! تازه استاد ما مثلا توي داشنگاه نميدونم چي چي آلمان درس خونده كلي هم بارش هستش اما متاسفانه اينقدر سطح بالا درس ميده كه ما هيچي نفهميديم... :cry: :cry:منم بلد نيستم.... :? :x

فكر كنم علي بايد كمك كنه..

اما لطفا از اين به بعد از اين تاپيك ها باز نكنيد..
مرسي

مجيد

Scorpio

Member
Wowww!!!
مجید جان من هنوز دپرس حل اون مساله "ضریب هدایت حرارتی دیواره های چند لایه" هستم ، بعدش تو اومدی گفتی شاید علی کمکت کنه ؟!!
ولی بخاطر گل روی آقا مجید ... چشم

اقا من نمي دونم شما تو چه مقطعی درس میخونی ...
آخه 99% استاد ها روی این مبحث گیر سه پیچ میدن .... و 100% بچه ها این مبحث رو نمی فهمن ...
پیشنهاد من به شما اینه که زیاد به ابن نمودار گیر نده و در سطح خیلی مقدماتی که فقط اسمشو شنیده باشی یاد بگیر ...و وقتی که کارتون و آز متال شما به این نمودار برسه خوب خوب متوجه میشی. (با تئوری خوندن هیچی متوجه نمیشی)
مثلا خوده من پارسال با هزار خر خونی و تقلب و... تونستم ناپلئونی این درس و پاس کنم اما امسال که با این نمودار بیشتر سر کار داریم خیلی حال میکنم که این نمودار چه کمکی میکنه ...

خوب این عکسی که واست میذارم فقط و فقط همین قدر متوجه بشی ، بسه

موفق باشید

علی

Nemoodar.jpg

Scorpio

Member
nemodare-Fe3OC.gif

--------------------------------------------
سمانتیت : در اثر سرعت سرد کردن سریع در هنگام انجماد مراحل تشکیل گرافیت وجود ندارد و در عوض به سمانتیت تبدیل میشه .
انجماد آلیاژ های هیپویوتکتیک در سیستم آهن ـ گرافیت : °1153 حاوی کمتر از 4/3% کربن
انجماد آلیاژ های هایپریوتکتیک در سیستم آهن ـ گرافیت : °1153 حاوی بیشتر از 4/3% کربن
انجماد آلیاژ های هایپریوتکتیک در سیستم آهن ـ سمانتیت : °1147 به لدبوریت تیدیل میشه و در ادامه سرد شدن هد فاصل °1147~ °727 مقدار سمانیت از فاز استنیت رسوب میکنه .
کاربید آهن :در صورت که درصد کربن در آلیاژ ها بیشتر حد حلالیت باشه ، فاز ترکیبی 1 اتم کربن و 3 اتم آهن درست میشه و این فاز را تشکیل میده .
آستنیت :محلول ته نشین شده جامد کربن در شبکه کریستالی (FCC) است و حلالیت کربن ، فریت در شبکه کریستالی (BCC) کمتر از آستنیت هستش .

موفق باشید

علی

azita

Member
علي جان دستت درد نكنه .... خيلي عالي بود
آقا ميشه بگي فاز پرليت كجاست ؟؟؟؟

ممنون

Scorpio

Member
بابا به خدا سذوال هايي كه شما ميپرسين ....استادمون از ما نمي پرسه ....

ولي بازم چشم ...
-------------------------
زماني كه قطعه كار رو شما در آز متال اچ ميكني و بعد زير ميكروسكوپ نگاه كني يكسري فاز ماز ميبيني .
كه اون دانه هاي سفيد رنگ با جداره نازك به هم چسبيده فريت هستند و اون شاخه هاي دندريتي كه سفيد هستند (فريت) و آون شاخه هاي دندريتي كه سياه هستند كاربيد (گرافيت) و جمع اين دوشاخه كنار هم ديگه رو پرليت ميگن ....

انشااله كه متوجه شده باشيد

علي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان اين سوال چون فقط بين شما دو نفر مطرج شده و با توجه به اينكه به موضوع سايت اصلا ارتباطي نداره اين پيغام رو قفل ميكنم لطفا بقيه مكاتباتونو بصورت خصوصي انجام بدين

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا