بی بی کد نما

DeapHead

Member
لطقا دوستان با نظراتشون کیفیت کارم رو برای آینده ارتقا بدن .

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب ماهیت کارت قشنگه.
ولی
1 باید روی نور پردازیش کارکنی. از وری سان استفاده کردی؟
2 حتما با فتوشاپ هم روی کارهات کار کن. واقعا تغیر میده کار رو. من یکمی فوضولی کردم که خودت تغیر رو ببینی و مقایسه کنی.
3 در مورد چمن هم می تونی از displacement استفاده کنی البته زمان رندر بالا میره. من یک آموزشی از ساختش چمن تو بخش آموزش گزاشتم
4 بعد شیشه ها هم که ماشالا آئینه هستن
5 این چراغ ها نباید تو روز روشن باشن
6 می تونی از hdri آسمون تو کارت استفاده کنی که روی واقعی شدن کارت اثر میزاره و روشنایی
7. روی تکسچر ها باید کار کنی. مثلا این سنگ نمی دونم تو کار واقعی به کار میره یا نه
8. بقل خونت رو هم حتما پر کن. 2تا باکس گزاشتی کلی کلاس کار رو میاره پایین. 2تا ساختمون دیگه بزار
حالا من که معماری نیستم ولی شاید بچه های معماری بتونن بهتر کمکت کنن که کارهات بهتر بشه.

پیوست ها

• render 1.png
    render 1.png
    849.2 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • render 2.png
    render 2.png
    994.9 کیلوبایت · بازدیدها: 12

DeapHead

Member
خوب ماهیت کارت قشنگه.
ولی
1 باید روی نور پردازیش کارکنی. از وری سان استفاده کردی؟
2 حتما با فتوشاپ هم روی کارهات کار کن. واقعا تغیر میده کار رو. من یکمی فوضولی کردم که خودت تغیر رو ببینی و مقایسه کنی.
3 در مورد چمن هم می تونی از displacement استفاده کنی البته زمان رندر بالا میره. من یک آموزشی از ساختش چمن تو بخش آموزش گزاشتم
4 بعد شیشه ها هم که ماشالا آئینه هستن
5 این چراغ ها نباید تو روز روشن باشن
6 می تونی از hdri آسمون تو کارت استفاده کنی که روی واقعی شدن کارت اثر میزاره و روشنایی
7. روی تکسچر ها باید کار کنی. مثلا این سنگ نمی دونم تو کار واقعی به کار میره یا نه
8. بقل خونت رو هم حتما پر کن. 2تا باکس گزاشتی کلی کلاس کار رو میاره پایین. 2تا ساختمون دیگه بزار
حالا من که معماری نیستم ولی شاید بچه های معماری بتونن بهتر کمکت کنن که کارهات بهتر بشه.
پنچرهاش و آسمون کلا فوتوشاپه ، من با hdri مشکل دارم مکسم هنگام لود کردن اونا میگه مموری نمیکشه با اینکه رمم 4 گیگه و core i5 هست .
چمن هم دیسپلیس منت خیلی کمی دادم که زمان نره بالا ولی باید بیشترش می کردم . مثلا همین گیاه هایی که گذاشتم رو وقتی مرج می کردم مکس بسته می شد . اصلا سیستم نمی کشید . نورش یادم نیس چی بود . فک کنم یک اینوارمونت ساده دادم .
راجه به همسایگی ها : خونه مدل کامل اگه بذارم حجم فایل بالا نمیره ؟

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب در مورد نور باید از وری سان استفاده کنی و دوربین وری
چرا حجم کار که بالا میره. ولی من احتمال میدم ویندوزت 32 بیت باشه. شما 7 64 بیت بریز. و یکمی گزینه هایی که ویندوز رو خوشگل می کنن رو خاموش کن و تو دکستاپت هم برنامه نریز. و انتی ویروس هم نصب نکن. مگر فقط برای ویروس کشی. بعدش پاک کن. فایر وال و اینجور چیزها رو هم خاموش کن. انشالا که بهتر بشه. سی پی یوت خوبه. رم بعدا که ارزون شد اضافه کن. البته همون مارک و همون باس باشه . یعنی مثلا 1333
با فتوشاپ هم یکمی با همون گیزینه های curve و ... که ور بری خودت میبینی چقدر کارت قشنگ تر میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا