بی بی کد نما+دعا

m.n1362

Member
سلام ...شاید عنوانم خوب نباشه ولی برادرم تصادف کرده فقط همینو تو دنیا دارم حالش اصلا خوب نیست دستم جایی بند نیست دست به دامان همه تونم توروخدا واسش دعا کنید این کارم همین جوری گذاشتم یکم حالم عوض شه کار اجرایی مکس وی ری دعا یادتون نره به حسین ع ......(تشکر نمیخوام فقط دعا)خاک پای همتونم

پیوست ها

• 1fa.jpg
    1fa.jpg
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 150
  • 1fa.jpg
    1fa.jpg
    367.7 کیلوبایت · بازدیدها: 134
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام مجیدجان.ایشاله داداشت خوب بشه به حق جدم امام حسین.نگران نباش.توکل بر خدا ایشاله برمیگرده آغوش خانواده.
کارتم مثل همیشه خوبه.نور پردازی خیلی زنده و پویا هست.
چیدمان هم خوبه
به نظرم بهتر فاصله دوربین رو زیاد کنی از اون ور لنز رو روی حالت زووم قرار بدی تا کمتر اگزجره بشه.

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا به نظر من این کار رو بکن. احتمال اینکه خوب بشه خیلی بالاتر میره. یک فقیری دیدی حتما یک پول درست حسابی بهش بده بگو دعا کنه مثلا 30 تومان 50 تومان. بالاخره برادرته ارزشش بیشتر از این پول هاست

dr.hashemi

کاربر فعال
اللهم اشف كل مريض . ..
اميدوارم صلاح سلامتيه كاملشون باشه.
و آرزوم براي همه هم نوعام اينه كه تو اين امتحان هاي الهي شكر و ياد خدا رو فراموش نكنيم.
آمين يا رب العالمين

maxpin206

Well-Known Member
سم الله الرحمن الرحيم يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
امید وارم هرچه سریعتر بهبود پیدا کنه
نماتم طرحش خوب شده
لوورهام بجا بود

E-power

کاربر متخصص
سلام دوست من خیلی ناراحت شدم . انشااله هر چه سریعتر بهبود پیدا کنند .
.
کارت خوب شده .

.
اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم

لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “

taghi abbas

Well-Known Member
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء

ایشالله به حق همین روزهای عزیز خدا برادرتون رو شفا میده ... :sad: ما هم دعا میکنیم. کارتم خیلی عالی و رئاله. تبریک.

max vray

کاربر VIP
سلام مجید جان.امیدت به خدا ما ها هم همه دعا میکنیم واسش.بالاخره بین بچه های سایت پیدا میشن ادمایی که پیش خدا یکم ابرو داشته باشه و خدا به دعاش گوش بده.

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام داداش.درکت میکنم.من خودمم دیشب تا صبح بیمارستان بودم بالا سر یه عزیزی که حالش خوب نیست. یا علی
خدایا ما که پاک نیستیم،درست هم نیستیم.خدایا نه به خاطر ما به خاطر پاکان و نیکانت
خدایا به آبروی آبرو دارانت همه مریض هارو شفا بده.
یا علی

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
انشاالله که به حق همین روزای عزیز و دل پاکت که برای برادرت دعا کردی , داداشت سلامتیشو بدست بیاره
الهی آمین

کارت هم زیبا و دوست داشتنی شده
موفق باشی

foadby

Active Member
سلام
امیدوارم برادرت به زودی سلامتیش رو به دست بیاره و مطمئن باش خدا همیشه بهترینها رو برایه بندهاش میخواد .
کلید حل مشکلات ما ، توکل

تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست
راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

کارت هم بسیار زیباست

یاعلی

KHURSHID

کاربر فعال
اشالا که داداشت هرچه زودتر خوب میشه یا ابالفضل
نما ی قشنگی زدی کاراتو دوست دارم

.:BehzAd:.

Active Member
سلام مجید جان.برای برادرت آرزوی سلمتی دارم و ایشا الله هر چه زودتر حالش خوب بشه و برگرده به کانون خونواده تون.

کارت هم خوبه و قشنگ شده

m.n1362

Member
مرسی بابت نظراتتون...ممنونم از همتون مخصوصا بابت دعاهاتون بازم عذر میخوام ولی دلگرمم کردید خاک پای همتونم ببخشید یکی یکی تشکر نکردم ممنونم ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا