آره قشنگ شده و یه نکته سازنده هم که به نظرمون میرسه به قشنگ تر شدن کارهای بعدی کمک میکنه .درسته؟ کارا رو برای همین میذاریم اینجا دیگه!سلام کار قشنگی شده.خیلی نور پردازی کارت رو دوست دارم
طراحی خوبی شده.به نظرم مصالح خیلی خوب کنار هم نشستن.
حجم هم خوب شده.
به نظرم تمام نیازهای یه نما رو تامین کرده.
پس به نظرم الکی گیز ندیم یه جوری شده فلان شده.آقا جان خوب شده دیگه
سلام بر تایماز گل حتما ممنونم...کار خوبی شده، وقت های بیکاری همین نمای ساختمون هایی که به صورت عکس میزاری رو دربیار یه متریال ساده بهش بده سیو کن برا زمانیکه میخوای استفاده کنی نگه دار این عکس بغل ساختمون نمیگم بده ولی کیفیت کار رو میاره پایین تو که همش داری استفاده میکنی مدلش کن بزار
عارف گل سلام..ممنونم انقدر از لحاظ شخصیتی کاملی که دوست دارم باعث میشی ادم تشویق بشه ..ممنونم همیشه لطف داریسلام کار قشنگی شده.خیلی نور پردازی کارت رو دوست دارم
طراحی خوبی شده.به نظرم مصالح خیلی خوب کنار هم نشستن.
حجم هم خوب شده.
به نظرم تمام نیازهای یه نما رو تامین کرده.
پس به نظرم الکی گیز ندیم یه جوری شده فلان شده.آقا جان خوب شده دیگه
سلام اره داداش گلممن همیشه کارات رو دوست دارم.عالی
این قهوه ای ها چوبه؟
ممنونم حق با شماست.uvکردم ولی چک میکنم ممنونمسلام
نور کار خوب شده
ولی سایز متریال آجر رو باید کمتر کنی . اگه ارتفاع اون قسمت آجری طبقه بالا رو 4 متر فرض کنیم ، توی ارتفاع تقریبا 30 عدد آجر هست با بند کشی که میشه تقریبا ارتفاع هر آجر 13 سانتی متر . ارتفاع آجرها معمولا بین 3 تا 7 سانتی متر هست .
موفق باشین
ممون میشم که توجه میکنید و ایرادات را میگید از عارفم دلگیر نشو چون واقعا دوست داشتنی.کار قبلیت وحدت بیشتری داشت
رندر هم که به نظرم خوبه
اون قسمت آجری بالا که شیب دار شده اصلا خوب نشده شیشه ها هم اگه رفلکت رو کم کنی خوب می شه
گلاسی در ورودی رو هم کم کن
زیر پیلوت هم خیلی تیره هست اصلا چیزی دیده نمی شه.
موفق.
ممون میشم که توجه میکنید و ایرادات را میگید از عارفم دلگیر نشو چون واقعا دوست داشتنی.