بی بی کد نمای مسکونی

airt

Active Member
سلام
این یه خونه مسکونی هست که دیزاین پلان و نما و مکسشو انجام دادم .
توی تکسچرینگ و ..... وقت زیاد نداشتم چون باید زود میرفت برای کارفرما . کلا با بتن هست .یه کم تکسچرش کشیدگی پیدا کرده وقت نبود uv شو درست میکردم
max 2011 + fry
time : 1:65
منتظر نظرات شما دوستان هستم
موفق باشید :rose:

پیوست ها

• 9 ok.jpg
    9 ok.jpg
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 113

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
من معمار نیستم ولی دلم نیومد نظر ندم..

کاره خوبیه نورپردازیه جالبی داره..

فقط از تکسچرهای کم کیفیت استفاده کردی

.:BehzAd:.

Active Member
چون من خودم معمارم و تو ضمینه طارحی نما هم کار میکنم یه نظر کوچولو رو نما بدم.
طرحش خوب شده و در عین سادگی قشنگه ولی باز جای کار برای طراحی داره و بهتر هم میتونه باشه .

رندش هم خوبه نور روز و محیط رو دوست دارم اما با متریال بتن موافق نیستم چون شبیه بتن نشده بامپ نداره خیلی تمیزه و باید یه نمه کثیفش میکردی درختاش هم خوب شدن در کل دستت درد نکنه خوب شده راستی تو مسابقه شبیه سازی معماری حتما شرکت کن ما خوشحال میشیم اونجا هم ببینیمتون تا یادم نرفته من متوجه نشدم تایم رندرت چقدر شده؟

این یعنی چقدر :-?:-?:-?:-?time :1.65

nsk-co

Active Member
سلام قشنگ شده
تبریک میگم از نظر کیفیت سه بعدی (بغیر از متریال که خودتم گفتی) من از درختت خیلی خوشم ا.مد ( البته نه خود درخت چون آمادست)از رندرش خیلی شبیه واقعی شده
میشه تنظیماتش رو بذاری یا اگه سختته تو پست خصوصی برای من بذاری
ممنون میشم
من خودم با vray کار میکنم و در مورد موتور رندر شما اطلاعی ندارم
خوشحال میشم یاد بگیرم و کمکم کنی
:wink:

airt

Active Member
چون من خودم معمارم و تو ضمینه طارحی نما هم کار میکنم یه نظر کوچولو رو نما بدم.
طرحش خوب شده و در عین سادگی قشنگه ولی باز جای کار برای طراحی داره و بهتر هم میتونه باشه .

رندش هم خوبه نور روز و محیط رو دوست دارم اما با متریال بتن موافق نیستم چون شبیه بتن نشده بامپ نداره خیلی تمیزه و باید یه نمه کثیفش میکردی درختاش هم خوب شدن در کل دستت درد نکنه خوب شده راستی تو مسابقه شبیه سازی معماری حتما شرکت کن ما خوشحال میشیم اونجا هم ببینیمتون تا یادم نرفته من متوجه نشدم تایم رندرت چقدر شده؟

این یعنی چقدر :-?:-?:-?:-?time :1.65
سلام
ممنون
تایم رندر 1:55 دقیقه عدد اشتباه شده بود ببخشید ..
زیاد وقت نداشتم روی ایرادایی که میگی کار کنم
مسابقه هم ایشالا اگه فرصت بشه حتما :rose:

airt

Active Member
سلام قشنگ شده
تبریک میگم از نظر کیفیت سه بعدی (بغیر از متریال که خودتم گفتی) من از درختت خیلی خوشم ا.مد ( البته نه خود درخت چون آمادست)از رندرش خیلی شبیه واقعی شده
میشه تنظیماتش رو بذاری یا اگه سختته تو پست خصوصی برای من بذاری
ممنون میشم
من خودم با vray کار میکنم و در مورد موتور رندر شما اطلاعی ندارم
خوشحال میشم یاد بگیرم و کمکم کنی
:wink:
سلام دوست عزیز .
والا منم در مورد فرای هیچی نمیدونم . فقط دارم باهاش کار میکنم و هی تست میگیرم تا بفهمم چی به چی هست .
نمیدونم اصولی هست اینجوری که کار میکنم یا نه به هر حال چاره ای ندارم چون آموزشی ازش ندارم که اصولی یاد بگیرم
از روش صحیح و خطا دارم پیش میرم . میترسم راهنمایی اشتباه کنم .........
هستن دوستانی اینجا که خیلی حرفه ای هستن و میتونن راهنمایی صحیح داشته باشن براتون
درخت همون درخت آماده است فقط متریالشو از طریق متریال ادیتور فرای دادم
نور صحنه هم یه دونه فرای سان هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا