بی بی کد نمای ساختمان

madmaster_3d

Well-Known Member
سالار جون خوب غیر از ماشین و درخت یک ساختمونه . مگه قبلا خودت ساختمون رو مدل نمی کردی!؟! خیلی خوشحالم که خودت دست به کار شدی و مدل می کنی. ایول

saeedmagic

Member
سلام مدل سازی خوبه ولی نور پردازی و شیدر سازی و پست (که البته می گی انجام ندادی) باید یه بار بار تجدید نظر کنی روش ، بزرگترین ایرادی که من توی کارهای شما می بینم اینه که زود راضی می شی از کارت و وقت نمیزاری.
اصلا نیاز نیست منتظر باشی کسی بیاد برات نقد کنه کارت رو تا چیزی بخواد دستگیرت بشه فقط کارهای بزرگ رو ببینو با کار خودت مقایسه من به دتیل اون کار توجه کن و تمرین کن خیلی زیاد
این کار رو ببین
http://cdn.ronenbekerman.com/wp-content/uploads/2012/02/6797697703_06d3b115c6_o.jpg

maxpin206

Well-Known Member
خسته نباشی مدل سازیت و طراحی خوبی شده
به جزئیات زیاد بپرداز برای بهتر شدن کارت بهتر یه کار واقعی رو مدل کنی تا با دیتیل های اجرایش آشنا بشی
ساختمان کناری جان پناه نداره
بهتر تکسچر مناسبی برای کارت استفاده کنی مثلا اون المان مشکی تو کارت استفاده کردی اگه کامپوزیته,سنگ گرانیته یا هر چیز دیگه باید دقیقا همون تکسچرو براش انتخاب کنی
اگه نما شمالیه یا جنوبیه نور هم مطابق اون نما بتابه
موفق باشید
منتظر کارای بعدیتم

sallarmelli

Active Member
سالار جون خوب غیر از ماشین و درخت یک ساختمونه . مگه قبلا خودت ساختمون رو مدل نمی کردی!؟! خیلی خوشحالم که خودت دست به کار شدی و مدل می کنی. ایول

خودم مدل می کردم توی کد می کردم ولی می خوام توی مکس مدل بکنم ما خیلی وقت دست به کار شدیم ولی مثل حلزونیم

سلام مدل سازی خوبه ولی نور پردازی و شیدر سازی و پست باید یه بار بار تجدید نظر کنی روش ، بزرگترین ایرادی که من توی کارهای شما می بینم اینه که زود راضی می شی از کارت و وقت نمیزاری.
اصلا نیاز نیست منتظر باشی کسی بیاد برات نقد کنه کارت رو تا چیزی بخواد دستگیرت بشه فقط کارهای بزرگ رو ببینو با کار خودت مقایسه من به دتیل اون کار توجه کن و تمرین کن خیلی زیاد
این کار رو ببین
http://cdn.ronenbekerman.com/wp-content/uploads/2012/02/6797697703_06d3b115c6_o.jpg

من یه سوال برام پیش اومده
یعنی بدون دیتیل نمی شه یه کار خوب زد؟
من یه رفیق داشتم توی دانشکاه یه فضا طراحی می کرد فقط نور بود متریال کف بود و دیوار و سقف فضاش وحشتناک عالی می شد این رو صرفا من نمی گفتم خیلی ها می گفتن و حرفه ای های ما می گفتن و یکی از دوستانم که 10 سال با این نرم افزار کار کرده بود و کلی توی بازار مشغول کار بود هم می گفت وقعا یه مینمالیست در حد تادئو آندو بود نگاه کنید کار برفی شما هم که رفت تاپ مثل اونه به نظرم

ولی در کل می شه ریزتر بگید چه کار کنم ؟

در کلی خیلی ممنون

خسته نباشی مدل سازیت و طراحی خوبی شده
به جزئیات زیاد بپرداز برای بهتر شدن کارت بهتر یه کار واقعی رو مدل کنی تا با دیتیل های اجرایش آشنا بشی
ساختمان کناری جان پناه نداره
بهتر تکسچر مناسبی برای کارت استفاده کنی مثلا اون المان مشکی تو کارت استفاده کردی اگه کامپوزیته,سنگ گرانیته یا هر چیز دیگه باید دقیقا همون تکسچرو براش انتخاب کنی
اگه نما شمالیه یا جنوبیه نور هم مطابق اون نما بتابه
موفق باشید
منتظر کارای بعدیتم

من توی اون نما شما خیلی حرفه ای در مورد اجرای کارت بحث می کردی صادقانه عرض می کنم چه مشکلاتی در اجراش می بینی ؟ اگه ریز بگی ممنون می شم

جهت جنوب شرقیه دیگه سیستم خیابونش اینه دست من نبود خودشون هم می خواست اپن باشه

خیلی جا کار داره هم متریال هم نور
خدایی یه بار دیگه یه زحمت بکشه ریزتر بگو تا من بتونم توی کارهای بعدی بهتر رعایت کنم

ممنون که کارو دیدی

سلام سالار جون

کار رو دیدم / برات آروزی موفقیت دارم

موفق باشی

سپاس دوست من

seous

Well-Known Member
خدا قوت ... به نظر من اون دوتا ساختمون همجوار بیشتر از هرچیزی کیفیت کار رو پایین آورده و الا ساختمون خودت به تنهایی کاره قشنگیه و کم ایراد داره... بهت پیشنهاد میکنم نوشته بالای ساختمون رو به رنگ قاب توی نمات نزدیک کن ....انعکاس قاب دور پنجره ها رو هم کم کن ... من یه حرف جالب از یکی از دوستان شنیدم و نمیخوام از این پس از کارم زود راضی شم ....
کارت خیلی خوبه تبریک برای پشت کارت:cool:

maxpin206

Well-Known Member
من توی اون نما شما خیلی حرفه ای در مورد اجرای کارت بحث می کردی صادقانه عرض می کنم چه مشکلاتی در اجراش می بینی ؟ اگه ریز بگی ممنون می شم

جهت جنوب شرقیه دیگه سیستم خیابونش اینه دست من نبود خودشون هم می خواست اپن باشه[/quote]

سلام دوست من
کارت اجرایی هست هیچ حرفی نیست
باید قبل طرح یکمی رو دیتیلش که چه جوری میخواد اجرا بشه فکر کرد
منظورم این بود
چون از جزئیات کار نشون میده که رو اجرا فکر شده یانه
البته این کار رو به پیمان کار بدی تو هوا میزنه

*farshid*

کاربر VIP
من با نظر سعید موافقم ...
خودت هم با یک نگاه به کارت میتونی مشکلاتشو تشخیص بدی .
به نظر من به جای اینکه روزی یک دونه کار بزنی بهتره روزی یک آموزش از تو نت پیدا کنی و ببینی

برای نقد کردن کارت حتی لازم نیست عکس پیوست رو باز کنیم ... از دور هم مشخصه نورپزدازی کار مشکل داره ... نورپردازی کردن فقط گذاشتن یک vraysun تو صحنه نیست ... تکنیک های مختلفی وجود داره
بهترین انتخاب استفاده از سیستم image based lighting هست... این همه امکانات در دستان شماست ولی استفاده نمیکنید ...نمیدونم چرا
این مجموعه hdir رو دانلود کنید Peter Guthrie-HDRI
برای آموزش ساخت متریال هم میتونید از مجموعه Viscorbal استفاده کنید

بذار یه مقداری باز تر بگم ... الان من این کار رو میبینم ... خب ... سازنده این اثر هیچ تلاشی برای ارائه یک کار خوب انجام نداده ... شما فقط رندر گرفتین ... فقط رندر گرفتن یعنی چی؟ یعنی یک متریال سرپایی! برای مدل تعریف کردن ... نورپردازی رو در ابتداعی ترین شکل ممکن انجام دادن و فشار دادن دکمه رندر

و یک توصیه ... هرگز کاری که مشکل داره رو تو قسمت گالری قرار ندین ... به چندین دلیل ...
ممکنه شنیدن یک جمله مثل "خوب شده" کلا گمراهتون کنه
سطح گالری میاد پایین
برای کارهایی که جای کار دارن بخش جداگانه ای وجود داره

3D Art

Member
سلام فرشیدجان مرسی از کامنت پر بارت اینی که گفتی یعنی چی؟هر چند وقت یک بار چندتا از این کامنتا بگذار من اسم هیچکدومو که گفتی نشنیدم:-?
مرسی
درود
IBL یا همون image base lighting یعنی به جای استفاده از نور های مصنوعی یک عکس واقعی رو برای نور پردازی استفاده کنید
برای این کار میتونید از عکس های 8 بیت هم استفاده کنید ولی عکس 8 بیت زیاد کارای نداره ... چون جمع هر سه کانال عکس در نهایت میشه 24 بیت ! به این عکس ها میگن LDRI یا low dynamic range image
برای IBL استفاده از HDRI بسیار مناسب تر هست چون همون طور که از اسمش پیداست یعنی High Dynamic range image یعنی عکسی یا محدوده حرکتی بسیار زیاد که به سیستم رنگیش float گفته میشه و میشه 96 بیت
حالا این محدوده حرکتی به چه دردی میخوره ؟
خوب توی LDRI ها اگر دقت کرده باشید نهایتا میشه درخشنده ترین نقطه عکس رو با 255.255.255 اندازه گرفت
ولی در HDRI این محدوده بین 0 تا 20.0000 هست ! یعنی توی این عکس ها اگر خورشیدی وجود داشته باشه اینقدر این تمایز نوری زیاد هست که میتونید بدون استفاده از نور اضافی صحنه رو نور پردازی کنید
پیروز باشید

max vray

کاربر VIP
مرسی افشین جان
اطلاعات خوبی بود ممنون
اتفاقا یاس مکس یک کار تو اورموشن داره رندر داخلی کل کارشو فقط با hdri روشن کرده:green:

sallarmelli

Active Member
من با نظر سعید موافقم ...
خودت هم با یک نگاه به کارت میتونی مشکلاتشو تشخیص بدی .
من نمی دونم مشکل از کجاست که نمی تونم عیب کارو خودم رو ببینم یعنی نمی تونم تشخیص بدم فکر می کنم کار خوبی شده

به نظر من به جای اینکه روزی یک دونه کار بزنی بهتره روزی یک آموزش از تو نت پیدا کنی و ببینی
من روزی اگه یه کار می زدم الان اینجا نبودم
ولی مطمئن باش نه یه آموزش ولی کلی آموزش می گیرم کلاس هم رفتم ولی بضاعت شهر ما اینه من یه بار دیگه هم گفتم بیشتر این آموزشگاهها همه چیز رو نمی گن حتی آموزش های mehdilover-3dmax از کلاس هایی که من می رفتم خیلی بالاتره
من اگه امکانش برام بود حتما این کلاس هایی که چند وقت پیش تو سایت تبلیغ می شد رو می رفتم ولی 1000 کلیومتر راهه

یا حداقل شما سایت خوب معرفی کنید چیزی کم نمی شه

برای نقد کردن کارت حتی لازم نیست عکس پیوست رو باز کنیم ... از دور هم مشخصه نورپزدازی کار مشکل داره ... نورپردازی کردن فقط گذاشتن یک vraysun تو صحنه نیست ... تکنیک های مختلفی وجود داره
بهترین انتخاب استفاده از سیستم image based lighting هست... این همه امکانات در دستان شماست ولی استفاده نمیکنید ...نمیدونم چرا
برای آموزش ساخت متریال هم میتونید از مجموعه Viscorbal استفاده کنید

؟؟؟

بذار یه مقداری باز تر بگم ... الان من این کار رو میبینم ... خب ... سازنده این اثر هیچ تلاشی برای ارائه یک کار خوب انجام نداده ... شما فقط رندر گرفتین ... فقط رندر گرفتن یعنی چی؟ یعنی یک متریال سرپایی! برای مدل تعریف کردن ... نورپردازی رو در ابتداعی ترین شکل ممکن انجام دادن و فشار دادن دکمه رندر

این جوری که شما می گی اصلا نیست و کلی با این کار کردم
بذارید کمی روشن تر توضیح بدم اگه غلطه می گم درست بگید تا اصلاح کنم

خوب واضحه که اول مدل سازی بعد نور پردازی کار و در انتها متریال و تکسچر و غیره حالا در این مسیر همیشه حالت رفت برگشتی وجود داره

در ضمن من یک نور رو توی صحنه نگذاشتم چیز های مختلف رو امتحان کردم تا رسیدم به این علاوه بر vraysun چیزهای دیگه ای هم توی صحنه هست ولی به نظر شما نیست بگذریم

و یک توصیه ... هرگز کاری که مشکل داره رو تو قسمت گالری قرار ندین ... به چندین دلیل ...
ممکنه شنیدن یک جمله مثل "خوب شده" کلا گمراهتون کنه
سطح گالری میاد پایین
برای کارهایی که جای کار دارن بخش جداگانه ای وجود داره

پس تاپ گالری برای چه کاری هست برای الف میم ب؟بعدش هم wip فکر کنم برای کارهای در حال انجام هست که من با اونجا هم بیگانه نیستم
من کاری رو که تموم می شه اینجا می ذارم این کار هم از لحاظ معماری و رندر تایید شده و رفته برای اجرا
اگه می خواستم به کارفرما دل خوش باشم که کارو اینجا نمی ذاشتم

در پایان تشکر بابت نظری که دادی و وقتی که گذاشتی.

مرسی افشین جان
اطلاعات خوبی بود ممنون
اتفاقا یاس مکس یک کار تو اورموشن داره رندر داخلی کل کارشو فقط با hdri روشن کرده:green:
درود
IBL یا همون image base lighting یعنی به جای استفاده از نور های مصنوعی یک عکس واقعی رو برای نور پردازی استفاده کنید
برای این کار میتونید از عکس های 8 بیت هم استفاده کنید ولی عکس 8 بیت زیاد کارای نداره ... چون جمع هر سه کانال عکس در نهایت میشه 24 بیت ! به این عکس ها میگن LDRI یا low dynamic range image
برای IBL استفاده از HDRI بسیار مناسب تر هست چون همون طور که از اسمش پیداست یعنی High Dynamic range image یعنی عکسی یا محدوده حرکتی بسیار زیاد که به سیستم رنگیش float گفته میشه و میشه 96 بیت
حالا این محدوده حرکتی به چه دردی میخوره ؟
خوب توی LDRI ها اگر دقت کرده باشید نهایتا میشه درخشنده ترین نقطه عکس رو با 255.255.255 اندازه گرفت
ولی در HDRI این محدوده بین 0 تا 20.0000 هست ! یعنی توی این عکس ها اگر خورشیدی وجود داشته باشه اینقدر این تمایز نوری زیاد هست که میتونید بدون استفاده از نور اضافی صحنه رو نور پردازی کنید
پیروز باشید

جالب شده.
موفق باشی.

مرسی افشین جان
اطلاعات خوبی بود ممنون

تشکر از همه دوستان :rose:

آخرین ویرایش:

saeedmagic

Member
من یه سوال برام پیش اومده
یعنی بدون دیتیل نمی شه یه کار خوب زد؟
من یه رفیق داشتم توی دانشکاه یه فضا طراحی می کرد فقط نور بود متریال کف بود و دیوار و سقف فضاش وحشتناک عالی می شد این رو صرفا من نمی گفتم خیلی ها می گفتن و حرفه ای های ما می گفتن و یکی از دوستانم که 10 سال با این نرم افزار کار کرده بود و کلی توی بازار مشغول کار بود هم می گفت وقعا یه مینمالیست در حد تادئو آندو بود نگاه کنید کار برفی شما هم که رفت تاپ مثل اونه به نظرم
ولی در کل می شه ریزتر بگید چه کار کنم ؟
در کلی خیلی ممنون
یکی از نکات داشتن یه رندر طبیعی داشتن دیتیل به نصب صحنه هستش مثلا یه برج رو شما نمیای دونه دونه پیچهای نما رو مدل کنی چون یه دید کلی می گیری از کارت ولی صحنه رو هم لخت رها نمیکنی ولی وقتی می خوای یه ویو کلوز آپ از یه چراغ خواب بگیری باید اون پیچه و جای انگشت روی قسمت های استیل چراغ خواب معلوم باشه این که می گن دیتیل یه دیتیل قابل قبول به نصبت صحنه
بخوام خیلی ساده بگم بهت اینکه طوری کار کن که دوربین رو به فاصله 1متری از هر قسمت از کارت می زاری و رندر می گیری یه چیزه تمیز و قابل قبولی بده
این آموزش رو هم ببین خیلی خوبه
http://www.cgarchitect.com/2012/03/the-making-of-siek-box-house

*farshid*

کاربر VIP
من متوجه نشدم ... بضاعت شهرمون اینقدره یعنی چی؟!
در ضمن کسی با کلاس رفتن حرفه ای نمیشه ...
ربطی به شهر هم نداره
مگه شما به اینترنت دسترسی ندارین؟ بهترین آموزش ها رو میتونید از اینترنت پیدا کنید ...
cgpeers.com
+ utorrent
با سرعت بالا میتونید بهترین آموزش ها رو دانلود کنید.

sallarmelli

Active Member
من متوجه نشدم ... بضاعت شهرمون اینقدره یعنی چی؟!
در ضمن کسی با کلاس رفتن حرفه ای نمیشه ...
ربطی به شهر هم نداره
مگه شما به اینترنت دسترسی ندارین؟ بهترین آموزش ها رو میتونید از اینترنت پیدا کنید ...
Cgpeers.com
+ utorrent
با سرعت بالا میتونید بهترین آموزش ها رو دانلود کنید.

اول بضاعت شهرمون:
منظور این بود اگه مثل همون دوره ای که بچه ها شزکت کردند توی آموزشش فکر کنم هیرساد بود و چندتا از کارشون هم رفت تاپ گالری ، البته کاری به اینش ندارم ولی برای همه واضح بود که این دوره واقعا دوره خوبی بود و اگه همچین دوره ای توی شهر ما بود به پا که چه عرض کنم به سر می رفتم چه کنیم که نیست

به اینترنت دسترسی داریم ولی پرسرعتش متاسفانه نه چند هفته است درخواست دادم هی امروز و فردا می کنن هزارتا بامبول در میارن تازگی ها می گن بالاتر از سرعت 124 باید یا دانشجو باشی یا جواز کسب در رابطه با کامپیوتر داشته باشی و یا مدیر یه شرکت یا دفتر باشی می بینی چه خبره از سر روی این مملکت فیل تر می باره توی کافی نت هم نمی شه و نمی صرفه و فایده نداره

البت نتیجه ارشد رو دادند فعلن نیمه دانشجو شدیم

sallarmelli

Active Member
یکی از نکات داشتن یه رندر طبیعی داشتن دیتیل به نصب صحنه هستش مثلا یه برج رو شما نمیای دونه دونه پیچهای نما رو مدل کنی چون یه دید کلی می گیری از کارت ولی صحنه رو هم لخت رها نمیکنی ولی وقتی می خوای یه ویو کلوز آپ از یه چراغ خواب بگیری باید اون پیچه و جای انگشت روی قسمت های استیل چراغ خواب معلوم باشه این که می گن دیتیل یه دیتیل قابل قبول به نصبت صحنه
بخوام خیلی ساده بگم بهت اینکه طوری کار کن که دوربین رو به فاصله 1متری از هر قسمت از کارت می زاری و رندر می گیری یه چیزه تمیز و قابل قبولی بده
این آموزش رو هم ببین خیلی خوبه
http://www.cgarchitect.com/2012/03/the-making-of-siek-box-house

عجب چیزی هست آقا اون دکمه تشکر همچین جواب نمی داد

خیلی خیلی سپاسگزارم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.فرشید من سرچ زدم چیزی پیدا نکردم.لینکی جیزی داری ؟
سالار از گفتن تکراری خودداری میکم فرشید همه چی رو گفت.
علت اینکه فکر میکنی دیگران یه مقدار حساس شدن بهت به پست هات نگاه کردی؟ حداقل تا 1 ماه گذشته که من بیشتر آنلاین بودم موقع نظر دادن یه جمله تند مینوشتی و با یه سری اسمایل زیاد.حالا جدیدا بهتر شده. یه خورده زمان میبره تا جو آروم بشه.
اما پیشنهاد میکنم با صحنه های خیلی ساده تمرین رو شروع کنی.
خیلی ساده و تا میتونی کار ببین.سایت ronenbekerman غافل نشو

جدیدترین ارسال ها

بالا