نمای ساختمان

سلام به همه دوستانم :rose:

این کار دومین کارم در نمای خارجی هست .دوستان عزیر بخصوص دوستان معمارای که نمای خارجی کار می کنن لطف کنن ایراد های و مشکلات کارم رو بگیرن

این کار رو هنوز تموم نکردم ومی خوام برای بهتر شدن برای اون جدول و خیاببون درست کنم و به طور کلی شلوغش کنم

من دوست دارم در کار نما ، پیشرفت کنم ولی اطلاعاتم در این زمینه کمه از دوستان می خوام ضمن نقد این کار ، راه حل هایی برای بهتر شدن کار و همچنین منبع یا سایت تی که بتونه منو با طراحی نما بیشتر اشنا کنه رو بهم معرفی کنن

z7vc0zn7exfr0j2wc2s8.jpg

پیوست ها

• 06.jpg
    06.jpg
    223.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30
  • 05.jpg
    05.jpg
    224.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 04.jpg
    04.jpg
    228.9 کیلوبایت · بازدیدها: 49
  • 03.jpg
    03.jpg
    281 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • 01.jpg
    01.jpg
    772.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31
آخرین ویرایش:

sadraman

Active Member
آفرین:rose:
خسته نباشی

به نظر اینجانب حقیر
- روی متریال کامپوزیت بیشتر کارکن خیلی خوب نشده
- سنگ توی نمای شما هویت خاصی نداره ینی یا استفاده نکن یا خطوط قوی نما رو سنگ بزن(عکس ضمیمه رو ببین)
- یه کمی اختلاف سطح هم جالب میشه به نظرم مثلا قسمت هایی که سنگ و کامپوزیت یک سطح نباشه
- سنگ رو بندکشی کن
- برا ارائه کار به رندر هم از نمای کامل بگیر در کنار همینایی که الان جالب شده مخصوصا دومی از راست

بازم میگم اینا همه ایدست خودت ببین جالب میشه یا نه:green:

پیوست ها

• 04.jpg
    04.jpg
    134.4 کیلوبایت · بازدیدها: 17

sadraman

Active Member
جدول رو هم می تونی با سنگ کار کنی و هم بلوک سیمانی بذاری:)

معمولا سنگای گرانیت روشن و ساده استفاده می شه

.:BehzAd:.

Active Member
خوب رسول جان من یه مدتی تو زمینه نمای کامپوزیت فعالیت میکردم البته الان هم طرح میزنم تری دی نما میزنم منم مثل شما به هرکی میرسدم میگفتم چکار کنم مخوام تو زمینه طراحی نما حرفی داشته باشم از استاد های دانشگاه گرفته تا مهندس ها و رفیق رفقا هموشون چیزی که میگفتن این بود که برو فقط نما های کار شده ببیین و واقعا هم راست میگفتن ادم تا کار نبینه تجزیه و تحلل نکنه نمیتونه نمای خوبی طراحی کنه تو طارحی هم چیزی که حرف اول رو میزنه خلاقیت هست چیزی که نقطه شروع نداشته هیچ وقت هم پایان نداره پس کار ببین عکس بگیر تجزیه و نقد کن از کنار نما های طراحی و اجرا شده ساده نگذر دقت کن فرم ها رو ترکیب کن به چیزای جدید فکر بکن به تئوری طراحی اهمیت بده و به علم خط بکش سعی کن خط های که میکشی باره معنایی داشته باشه و الکی طرح نزن قبل از شروع طراحی نما چند تا مجله ورق بزن چند عکس از نماهای اجراشده ببین تو نت سرچ کن از این ور اون ور مطلب جمع کن پیگیر باش زحمت بکش دستت رو قوی کن رابطه دست و ذهن خیلی بهتر از ذهن و کامپیوتر هست پس سعی کن اول یه اسکیس از نما بزنی و اونو توسعه بده هیچ وقت سعی نکن یه طرح نما رو چند روزه بزنی باید وقت بذاری همیشه به نمای که داری طراحی میکنی فکر کن از قبل از خواب گرفته تا داخل ماشین و ...از یه طرح ساده شروع کن و اون توسعه بده از اطرافیان بخوا که کارت رو ببینند و نظر بدن چه معمار و غیر معمار یه دوربین فست هم همیشه همراه داشته باش من خودم از گوشی ام استفاده میکردم و هر جای نمای قشنگی میدیدم عکس میگرفتم سعی کن یه آرشیو قوی جمع کنی سعی کن هیچ دو طرحت شبیه هم نشه ایده ای جدید بده مصالح نما رو خوب بشناس خیلی خوب بشناس.
مجله معماری و ساختمان هم چند شماره اش ویزه نماا و مسابقه طراحی نما بود دفتر مرکزیش تو سید خندان هست یه سر بزن و همه شماره های مربوط به نما رو بگیر در آخر هم بگم مثل یه ورزش کار که برای مسابقه اماده میشه قبل از طراحی ذهنت رو با دیدن اماده کن .

ببخشید دیگه خیلی خلاصه و فشرده گفتم باور کن دنیایی داره این طراحی نما
موفق باشی

منم توی یک شرکت طراحی نما کار میکنم و در مورد سبک طراحیت چیزی نمیگم ولی در مورد رندر هات رندر هارو سعی کن از همون اول با iradiance map و bruteforce بگیری . سعی کن تا وقتی که مدلینگت به نصفه میرسه تنظیمات رندرت و دوربینت کامل شده باشه . شما اگه نتونی متریال کامپوزیت رو روی یک شکل اولیه مثل باکس یا سیلندر در بیاری هیچوقت نمیتونی اون رو روی یک نما و جسم پیچیده به نمایش بزاری .
متریال ها توی هر کاری باید یک سری خصوصیات مشترک داشته باشن تا چشم بیننده بین یک جسم خارجی و جسمی که توی تصویر شما میبینه فرق رو احساس کنه . . سعی کن هیچوقت کارتو بی دلیل شلوغ نکنی . خیلی از طراحی های قوی و صنعتی هستند که از هیچ ماکت انسان و کارکتر و درخت استفاده نکردن . و همینطور خیلی از طراحی های شلوغ هستند که هیچ ارزش هنر نمایی ای ندارن . شما اگه به ماده ها و مدلینگی که انجام میدی اعتماد داشته باشی و بهترین رندری که در توانت هست رو ارائه بدی . میتونی حتی با چندتا جسم معمولی چشم بیننده رو تسخیر کنی تادنبال ماشین و درخت و کارکتر توی کار نگرده .

farspaper

Member
خوب رسول جان من یه مدتی تو زمینه نمای کامپوزیت فعالیت میکردم البته الان هم طرح میزنم تری دی نما میزنم منم مثل شما به هرکی میرسدم میگفتم چکار کنم مخوام تو زمینه طراحی نما حرفی داشته باشم از استاد های دانشگاه گرفته تا مهندس ها و رفیق رفقا هموشون چیزی که میگفتن این بود که برو فقط نما های کار شده ببیین و واقعا هم راست میگفتن ادم تا کار نبینه تجزیه و تحلل نکنه نمیتونه نمای خوبی طراحی کنه تو طارحی هم چیزی که حرف اول رو میزنه خلاقیت هست چیزی که نقطه شروع نداشته هیچ وقت هم پایان نداره پس کار ببین عکس بگیر تجزیه و نقد کن از کنار نما های طراحی و اجرا شده ساده نگذر دقت کن فرم ها رو ترکیب کن به چیزای جدید فکر بکن به تئوری طراحی اهمیت بده و به علم خط بکش سعی کن خط های که میکشی باره معنایی داشته باشه و الکی طرح نزن قبل از شروع طراحی نما چند تا مجله ورق بزن چند عکس از نماهای اجراشده ببین تو نت سرچ کن از این ور اون ور مطلب جمع کن پیگیر باش زحمت بکش دستت رو قوی کن رابطه دست و ذهن خیلی بهتر از ذهن و کامپیوتر هست پس سعی کن اول یه اسکیس از نما بزنی و اونو توسعه بده هیچ وقت سعی نکن یه طرح نما رو چند روزه بزنی باید وقت بذاری همیشه به نمای که داری طراحی میکنی فکر کن از قبل از خواب گرفته تا داخل ماشین و ...از یه طرح ساده شروع کن و اون توسعه بده از اطرافیان بخوا که کارت رو ببینند و نظر بدن چه معمار و غیر معمار یه دوربین فست هم همیشه همراه داشته باش من خودم از گوشی ام استفاده میکردم و هر جای نمای قشنگی میدیدم عکس میگرفتم سعی کن یه آرشیو قوی جمع کنی سعی کن هیچ دو طرحت شبیه هم نشه ایده ای جدید بده مصالح نما رو خوب بشناس خیلی خوب بشناس.
مجله معماری و ساختمان هم چند شماره اش ویزه نماا و مسابقه طراحی نما بود دفتر مرکزیش تو سید خندان هست یه سر بزن و همه شماره های مربوط به نما رو بگیر در آخر هم بگم مثل یه ورزش کار که برای مسابقه اماده میشه قبل از طراحی ذهنت رو با دیدن اماده کن .

ببخشید دیگه خیلی خلاصه و فشرده گفتم باور کن دنیایی داره این طراحی نما
موفق باشی
تشکر استفاده کردم مفید بود

davood_471

New Member
سلام رسول جان نمی دونم الان دیر شده یکمی کمکت کنم یا نه در هر صورت به این نکات توجه کن
1- شیشه هات اصلا رفلکت نداره اگه از ویری استفاده میکنی به قسمت نور محیطی برو و دو گزینه رفلکشن و رفرکشن رو فعال کن ضمنا رنگشو رو باید تغییر بدی .هر رنگی که بذاری رنگ رفلکت شیشه هات میشه مطلوب اینه که رنک خود اینوایرومنت رو بزای که پیشفرض خود وی ریه . اگه ior رفرکشن متریال شیشه رو زیاد کنی این خاصیت شیشه ای بیشتر میشه (انعکاس)
2 .سایه هات خیلی ضعیفن توی کالر مپینگ حالت لاینر بهتر جواب میده
3. اگه امکانش هست سعی کن لبه ها رو اسموس کنی
4. بامپ صحیح باید روی همه متریالات باشه این کار معجزه میکنه
5. لبه ها و آبچکها و گل بوته های کوچیک و به طور کل جزئیات رو باید خیلی دقیق بذاری توی کارت به نظر میرسه ارتفاع ورودی خیلی کمه . هرچی اندازه ها دقیق تر باشه کارت واقعی تر میشه.
6. آرش مدل ها باید به دوربین نزدیک باشه حالا هرچی که هست ولی سعی کن جوری نباشه که کلیت کارتو تحت الشعاع قرار بده
7. آسفالت کف خیلی مهمه
8. سعی کن متریال هات به واقعیت نزدیک باشه که این رو من دیگه زیاد بلد نیستم اگه یه منبعی دیدی که متریال سازی یاد میده خبرم کن
9...............
موفق باشی:eye::eye::eye:

جدیدترین ارسال ها

بالا