آره شاید زمانی کل پروژه 2 روز.چون ماله یه پروژه بزرگه که کل خونه تا توی حمام هم رندر گرفتم!!!آقا راستشو بگم 100% شرط میبندم کارو خیلی خیلی عجله ای بستی درسته؟!
نه ازHDR استفاده نکردم.عکس داشتم و یه صفحه مجازی درست کردم.طوری جلو پنجره گذاشتم که رفلکت توی پنجره بیافتهتو رندر شب hdr که گذاشتی اصلا با رنگ آسمون نمیخوره و به این اندازه رفلکت؟!!!!!
کاملا باهات موافقم اما نشد دیگه!رندر روزت خوبه فقط ایکاش ساختمون کناریارو حداقل جلوش یه درختی چیزی مینداختی یا زاویه view رو یه جوری تنظیم میکردی که دیده نمیشد زیاد
آسفالت خیس رو مدیون دوست خوبمون Hamidreza22هستم که یه آموزشی ازش گذاشت.همون باعث شد که تکنیکشو یاد گرفتم و تقریبا توی همه کارهای هستآسفالت خیلی باحال شده، (بسی حال بردیم دراین سال 30) حالت خیس بودن خیابون اگه عمدی باشه واقعا عالیه فقط یه کم احساس میکنم خیلی براق شده آبش
اینها نظر شخص کارفرما بود و من خیلی دخالت نکردمدیوار بیرونی ایکاش فقط بند های افقی میذاشتی خیلی عالی میشد اینجوری شبیه کاشی شده!
حامد جان چرا قاط مضاعف زدی؟سلام
بابا من باورم نميشه تو فرشيد ما رو گرفتين مارومن اصلا قهرم باهات...
درود عارف گل خوبی؟
نبودی ! رفته بودی دنبال پول یا رفته بودی قوی تر بشی ؟
من که نمیتونم ببینم چون 1 سال نوری برای هر کدوم از عکس ها باید صبر کنم ولی بندانگشتی هاش که جالبناک بود
واقعا باید با صنف تری دی کارها صحبت کنیم دیگه برای تری دی کمتر از یک هفته وقت ندن وگرنه همه اعتصاب میکنیم بازار معماری میخوابه!!!! باور کن میخوابه
بابا چیه برده داری راه انداختن دو روز وقت میدن به آدم بعد میگن خارجی ها فلانن !!!!
ای کوفت بخورن اون خارجی ها که اگه مثل ایرانی ها میخواستن کار کنن که کاراشون در حد scanline خود مکس بود!!!!
بعد هم خیلی خیلی خیلی خیلی جالبه که 90 درصد طراح ها باید تری دی بلد باشن و 90 درصد تری دی کار ها هم باید طراحی بلد باشن اون ده درصد هم مطمئنا بیکار میمونن!!!!!!!
من الان اعصابم خورده کسی نیاد جلو که باهاش به مبارزه میپردازم