بی بی کد نمای ساختمان

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. خدمت دوستان خوبم..خوبین؟ خدا رو شکر ... یکی از کارهایی که اواخر انجام دادم اینه.انشاالله که از 10 نمره 4 بشه!

کار کاملا اجرائی هست....
مدلسازی کاملا تو اتوکد انجام شد.بعد توی مکس و وی ری رندر گرفتم و با فتوشاپ و پلاگین های Ononeپست پروداکشن کردم...
15943_Night22.jpg

i15943_Night22.jpg

پیوست ها

• Dr-Pachenari-Night-(3).jpg
    Dr-Pachenari-Night-(3).jpg
    318.5 کیلوبایت · بازدیدها: 49
آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار بسیار زیبایی شده.تبریک میگم.:rose:
نورپردازی ومحیط کاملا زیبا .من از 10 نمره، نمره 10 رو میدم. :paint:
شاد باشی.

*farshid*

کاربر VIP
سلام عارف جون خودمون
کوشی تو؟
کم پیداییی

واسه کار بیرون خوبه
رندرات یکم تکونم داد الان دارم میلرزم
تکاندهنده بود افکتاش
ولی رو تکسچر وقت نذاشتی
اون شیشه های منحنی هم بهتر بود چند تیکه ساخته میشدن(تخت) تا رفلکت اینجوری سر به آسمون نکشه...
آسفالت و ies ها هم خوب شدن
کلا خسته نباشی
جالب بود کارت
یه کار داخلی گذاشتم... برو نظر بده اولین کار داخلیمه :)

Hamed

Active Member
سلام
بابا من باورم نميشه تو فرشيد ما رو گرفتين مارومن اصلا قهرم باهات...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

GsGraphic

Well-Known Member
خیلی خوب شده عارف جان
از نظر تکنیک اجرایی در حدی نیستم که بخام نظر بدم
ولی از نظر زیبایی شناسی مدل و نما به دلم نشست
موفق باشی

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
سلام
خوبی استاد کارای داخلی؟
آقا راستشو بگم 100% شرط میبندم کارو خیلی خیلی عجله ای بستی درسته؟!
تو رندر شب hdr که گذاشتی اصلا با رنگ آسمون نمیخوره و به این اندازه رفلکت؟!!!!!
رندر روزت خوبه فقط ایکاش ساختمون کناریارو حداقل جلوش یه درختی چیزی مینداختی یا زاویه view رو یه جوری تنظیم میکردی که دیده نمیشد زیاد
آسفالت خیلی باحال شده، (بسی حال بردیم دراین سال 30) حالت خیس بودن خیابون اگه عمدی باشه واقعا عالیه فقط یه کم احساس میکنم خیلی براق شده آبش
طرح در وروردی خیلی عالیه( تو کارم استفاده میکنم حتما) :دی
تو تصویر 4 پایین ساختمون سمت چپ بغل ماشین چرا رفلکت نور رو دیوار اونجوری افتاده؟! قوس رو میگم رو دیوار
تصویر 3 از پایین نگاه کردی ایکاش بند زیری رو حذف میکردی پایین کار یکدست میشد (به خاطر اینا میگم عجله ای زدی به قول خودمون پیچوندی) :دی :پی
دیوار بیرونی ایکاش فقط بند های افقی میذاشتی خیلی عالی میشد اینجوری شبیه کاشی شده!
ترکید کار :دی
موفق باشی داداشی

AREF

سلام!
آقا راستشو بگم 100% شرط میبندم کارو خیلی خیلی عجله ای بستی درسته؟!
آره شاید زمانی کل پروژه 2 روز.چون ماله یه پروژه بزرگه که کل خونه تا توی حمام هم رندر گرفتم!!!

تو رندر شب hdr که گذاشتی اصلا با رنگ آسمون نمیخوره و به این اندازه رفلکت؟!!!!!
نه ازHDR استفاده نکردم.عکس داشتم و یه صفحه مجازی درست کردم.طوری جلو پنجره گذاشتم که رفلکت توی پنجره بیافته

رندر روزت خوبه فقط ایکاش ساختمون کناریارو حداقل جلوش یه درختی چیزی مینداختی یا زاویه view رو یه جوری تنظیم میکردی که دیده نمیشد زیاد
کاملا باهات موافقم اما نشد دیگه!:cry:

آسفالت خیلی باحال شده، (بسی حال بردیم دراین سال 30) حالت خیس بودن خیابون اگه عمدی باشه واقعا عالیه فقط یه کم احساس میکنم خیلی براق شده آبش
آسفالت خیس رو مدیون دوست خوبمون Hamidreza22هستم که یه آموزشی ازش گذاشت.همون باعث شد که تکنیکشو یاد گرفتم و تقریبا توی همه کارهای هست
دیوار بیرونی ایکاش فقط بند های افقی میذاشتی خیلی عالی میشد اینجوری شبیه کاشی شده!
اینها نظر شخص کارفرما بود و من خیلی دخالت نکردم

از همه دوستان ممنوم.جیگر همه را بخوریم!

Mj

Well-Known Member
زیبا و جالب شده
نور پردازی ها هم خیلی خوبه
خسته نباشی

*farshid*

کاربر VIP
سلام
بابا من باورم نميشه تو فرشيد ما رو گرفتين مارومن اصلا قهرم باهات...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
حامد جان چرا قاط مضاعف زدی؟
:)
منظورت اینه که نقدم چرت بود یا الکی تعریف کردم؟
من کار رو با صاحبش نقد میکنم
چون میدونم عارف کارش خیلی بهتر از ایناس و خودشم ایرادای کارشو میدونه زیاد نقد نکردم...
کار یه نفر دیگه بود چنان میکوبیدمش که مسگر نکوبد مس را....
:green:
خلاصه از استیل کار مشخصه که یه کار عجله ای بازاریه که عارف 10% توانشو روش گذاشته

بیا دوست شیم حامد
حامدم... گلم...
دیگه دوسم نداری؟ :rose:
چقد رمانتیک شدم یهو :cool:

AREF

فیلم هندی شد!! بابا یعنی این کار اینقدر ضعیف شده!@! به نظر خودم شاید از 10 بهش 7 بدم..چون طراحی معماریش جالب نیست هرچقدر من برای مکسش زور بزنم بازم کار بازاریه!!

*farshid*

کاربر VIP
آه عارف خان
منم از 7 ... 6 میدم به کارت:green:.
اگه بخوای با کارای رندر خارجی خوب مقایسه کنی خیلی مورد داره ... خودت استادی بلاخره میبینی مواردشو
ولی تو بازار ایران این اندشه دیگه ... من کار اکستریور بهتر از این زیاد ندیدم.
:)
ولی عارف جان رندر خارجی گرفتن واقعا سخته و یه تخصص خاص میخوام... مثلا با کارای اکستریور اورموشن مقایسه کن
تو کارای داخلیت خیلی خوبن ولی کار خارجیت زمین تا آسمون با کارای اینتریورت فرق فوکوله... به نظر من

من کلا با استیل کارت حال کردم
اون صحنه با افکتهای برف و باروون و آتیش و زلزله و گردباد که ساختی خیلی خوب شده بود.

Hamed

Active Member
سلام
بابا من انتظارم از تو عارف بیشتر از بچه های دیگه این سایت شما کاراتون نباید توش حرفی باشه فقط همین

علی علی

AREF

ما جیگر حامد و فرشید را می خوریم!!! :rose:چشم سعی می کنم بهتر بزنم.رو جفت چشام...با هم آشتی کردین!!؟؟:lol:

3D Art

Member
درود عارف گل خوبی؟
نبودی ! رفته بودی دنبال پول یا رفته بودی قوی تر بشی ؟:wink:
من که نمیتونم ببینم چون 1 سال نوری برای هر کدوم از عکس ها باید صبر کنم ولی بندانگشتی هاش که جالبناک بود :green:
واقعا باید با صنف تری دی کارها صحبت کنیم دیگه برای تری دی کمتر از یک هفته وقت ندن وگرنه همه اعتصاب میکنیم بازار معماری میخوابه!!!! باور کن میخوابه :lol:
بابا چیه برده داری راه انداختن دو روز وقت میدن به آدم بعد میگن خارجی ها فلانن !!!!
ای کوفت بخورن اون خارجی ها که اگه مثل ایرانی ها میخواستن کار کنن که کاراشون در حد scanline خود مکس بود!!!!
بعد هم خیلی خیلی خیلی خیلی جالبه که 90 درصد طراح ها باید تری دی بلد باشن و 90 درصد تری دی کار ها هم باید طراحی بلد باشن اون ده درصد هم مطمئنا بیکار میمونن!!!!!!!:mad:
من الان اعصابم خورده کسی نیاد جلو که باهاش به مبارزه میپردازم :lol::lol::lol::evil:

.:PAR3A:.

Member
سلام...
خیلی خوبه...
اما نسبت به کارای قبلیتون هنوز خییییلییییی میتونه بهتر باشه...
بارون رو با فتوشاپ ایجاد کردید؟
ممنون

Shahkaar

New Member
به اميد پيشرفت روزافزون گرافيك دو بعدي و سه بعدي در ايران.
زيباست.........
در نماي باراني هوا خرابه و لي رفلكتي كه توشيشه افتاده متفاوته!......
ولي شغل من همينه مي دونم يه همچين پروژه اي رو 2 روزه بستن يعني چي.
طراحي رو ميزارن واسه آخرين لحظه كه واقعا انسان ديوونه ميشه
راستي اگر لطف كني مشخصات كامپيوتري كه باهاش رندر كردي و زماني كه بردي يه شرحي بنويسي.
ممنون

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
درود عارف گل خوبی؟
نبودی ! رفته بودی دنبال پول یا رفته بودی قوی تر بشی ؟:wink:
من که نمیتونم ببینم چون 1 سال نوری برای هر کدوم از عکس ها باید صبر کنم ولی بندانگشتی هاش که جالبناک بود :green:
واقعا باید با صنف تری دی کارها صحبت کنیم دیگه برای تری دی کمتر از یک هفته وقت ندن وگرنه همه اعتصاب میکنیم بازار معماری میخوابه!!!! باور کن میخوابه :lol:
بابا چیه برده داری راه انداختن دو روز وقت میدن به آدم بعد میگن خارجی ها فلانن !!!!
ای کوفت بخورن اون خارجی ها که اگه مثل ایرانی ها میخواستن کار کنن که کاراشون در حد scanline خود مکس بود!!!!
بعد هم خیلی خیلی خیلی خیلی جالبه که 90 درصد طراح ها باید تری دی بلد باشن و 90 درصد تری دی کار ها هم باید طراحی بلد باشن اون ده درصد هم مطمئنا بیکار میمونن!!!!!!!:mad:
من الان اعصابم خورده کسی نیاد جلو که باهاش به مبارزه میپردازم :lol::lol::lol::evil:

افشین جان به اعصابت مسلط باش دادا
35at179.gif

همیشه حق تری دی کارای این مملکت ضایع میشده
s134.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا