نمایش یکی بعد از دیگری مستطیلها(چشمک زن)

ameir-hg

Active Member
در پروژه ایی که اتچ کردم 3 مستطیل س بز و سفید و قرمز قراردادم و سوالم اینه که چه طور می تونم اول س بز و بعد سفید رو با یک interval خاص نشون بدم و وقتی که موس اومد روی مستطیل س بز یا سفید و یا وقتی با موس روی مستطیل س بز یا سفید کلیک کردیم مستطیل قرمز به نمایش در بیاد و وقتی موس از روی مستطیلها خارج شد دوباره وضع تکرار شه و در واقع به چشمک زدن ادامه بدن.​

پیوست ها

• Rectang.rar
    433 بایت · بازدیدها: 24

ameir-hg

Active Member
ممنون از شما . خیلی لطف کردید که جواب دادید
اما راستش منظورم این بود که interval ها متفاوت باشن، امکانش وجود داره؟

ameir-hg

Active Member
این طور که من در هلپ mmb خوندم
کد:
[COLOR=#000080][FONT=Verdana][B]Hide[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Hide object or a group  of objects[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000080][FONT=Verdana][B]Show[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Show object or a group  of objects. If you show animated gif the gif will start animate from the first  frame.[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000080][FONT=Verdana][B][COLOR=#ffffff]Invert[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Show or hide object or  group of objects. If the object/group was visible before this will hide it and  opposite.[/FONT][/COLOR]

میشه از توابع show و hide و invert برای نمایش/مخفی کردن یک گروه از شی ها استفاده کرد ، اما چه جوری؟ مثال نداره چرا؟
منظورم اینه که اگه بخوام 3تا مستطیل رو به صورت مرتب و یکی پس از دیگری نمایش بدم ،باید چی کار کنم؟

m javad

کاربر متخصص
نه اگر بخواهید یکی پس از دیگری باشه نمیشه از گروه کردن استفاده کرد
باید با ساخت تایمر به هر کدوم مجزا دستور بدید

جدیدترین ارسال ها

بالا