نمایش یکی بعد از دیگری مستطیلها(چشمک زن)

ameir-hg

Active Member
در پروژه ایی که اتچ کردم 3 مستطیل س بز و سفید و قرمز قراردادم و سوالم اینه که چه طور می تونم اول س بز و بعد سفید رو با یک interval خاص نشون بدم و وقتی که موس اومد روی مستطیل س بز یا سفید و یا وقتی با موس روی مستطیل س بز یا سفید کلیک کردیم مستطیل قرمز به نمایش در بیاد و وقتی موس از روی مستطیلها خارج شد دوباره وضع تکرار شه و در واقع به چشمک زدن ادامه بدن.​

پیوست ها

• Rectang.rar
    433 بایت · بازدیدها: 24

ameir-hg

Active Member
ممنون از شما . خیلی لطف کردید که جواب دادید
اما راستش منظورم این بود که interval ها متفاوت باشن، امکانش وجود داره؟

ameir-hg

Active Member
این طور که من در هلپ mmb خوندم
کد:
[COLOR=#000080][FONT=Verdana][B]Hide[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Hide object or a group  of objects[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000080][FONT=Verdana][B]Show[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Show object or a group  of objects. If you show animated gif the gif will start animate from the first  frame.[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000080][FONT=Verdana][B][COLOR=#ffffff]Invert[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]([/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Verdana]"OBJECT")[/FONT][/COLOR]
 [COLOR=#000000][FONT=Verdana]Show or hide object or  group of objects. If the object/group was visible before this will hide it and  opposite.[/FONT][/COLOR]

میشه از توابع show و hide و invert برای نمایش/مخفی کردن یک گروه از شی ها استفاده کرد ، اما چه جوری؟ مثال نداره چرا؟
منظورم اینه که اگه بخوام 3تا مستطیل رو به صورت مرتب و یکی پس از دیگری نمایش بدم ،باید چی کار کنم؟

m javad

کاربر متخصص
نه اگر بخواهید یکی پس از دیگری باشه نمیشه از گروه کردن استفاده کرد
باید با ساخت تایمر به هر کدوم مجزا دستور بدید

بالا