تقلب از اين بزرگتر ؟؟؟!!!!
دوست عزيز شايد جاي اين مطلب اينجا نباشه ولي با ديدن امضاتون (پرشين وب بزرگترين شركت متقلب در جهان) بد ندونستم اينجا مطرحش كنم.
بخاطر اين برنامه جالي كه برا دانلود گذاشته بودين رفته بودن فرومتون (
www.parsiforums.com) رو ببينم كه يه بنر تبليغاتي مربوط به يه هاستينگ نظرمو جلب كرد بنرش كه دقيقا
كپي يكي از بنرهاي پرشين سرويس هست كه قبلا هم بارها و بارها تو همين فروم مجيد آنلاين تبليغ شده تنها كاري كه شده اينه كه رنگ قرمز بنر رو سبز كرده اند و بجاي پرشين سرويس نوشته اند نما هاست.
تا اينجاش كه زياد مشكلي نيست بهرحال آدم مي گه حالا يه بنر رو كپ زده مشكلي نيست. جالب از اينجا به بعدشه. مشتاق شدم برم ببينم اين هاستينگ محترمي كه بنر پرشين سرويس رو كپ زده چجور هاستينگيه كه خودش عاجز از يه طراحي بنره. تا رفتم تو سايت ديدم اي داد بيداد حالا كجاشو ديدين. اين بظاهر هاستينگ و بظاهر شياد و متقلب نامحترم (
www.namahost.com) اومده عين قالب سايت "طرح وب" (
www.Tweb.ir) v) رو كپي كرده حالا جالب ترش اينجاست نامرد به همين هم قناعت نكرده و عين جملات صفحه اول سايت طرح وب رو ورداشته كپي كرده تو صفحه اول سايت خودش.
حالا ببين اوني كه اومده از اين هاست گرفته چه بدبخت بيچاره اي هست كه گير همچين آدمي افتاده.
بهرحال خواستم بگم برادر من اگه پرشين وب بزرگترين شركت متقلب جهان باشه (كه البته بنده جهانش رو هم قبول نكنم ايرانشو قبول دارم) اونوقت "نماهاست بزرگترين و تابلوترين و نامردترين متقلب و شياد جهانه.
پس بد نيست نماهاست رو هم تو امضامون بياريم.