من هنوز نتونستم کامل ببینمش،نمیدونم دوستان در چه سطحی هستن اما نباید انتظار داشته باشین واسه اولین کار یه چیزی عیه بنجامین... بسازن
حالا شماها هم یه کم کوتاه بیاین دیگه
اگر میدونستند شما اینقدر میزنید تو سر کار عمرا نمیساختنش
من هنوز نتونستم کامل ببینمش،نمیدونم دوستان در چه سطحی هستن اما نباید انتظار داشته باشین واسه اولین کار یه چیزی عیه بنجامین... بسازن
حالا شماها هم یه کم کوتاه بیاین دیگه
اگر میدونستند شما اینقدر میزنید تو سر کار عمرا نمیساختنش
پست منو که خوندی اصلا نخواستم بد بگم. جلوه های ویژه هم بیست مردم رو سرگرم می کنه بیست و اولین کار و اینا ... اما
اما ساختار سینمایی یعنی قصه ضعیفه و مهمتر این که درام توش نیست چون شخصیت پردازی نمی شن چرا؟ چون چند تا داستان رو که یه سریال 13 قسمتی میشه خواسته تو یک ساعت و نیم بگنجونه . بخاطر همین دکوپاژ خوب در نمیاد. ولی برای تجربه هم باید دید. مردم عادی خوششون اومده بود.
من شکلات داغ رو دیدم 2 ساعت و خورده ای بود فکر کنم اما این فیلم که به نظر میومد 2 ساعت و نیم باشه یک تایم عادی یعنی یک ساعت و نیم داشت!!!
توی چند سایت دیگه این مبحث هم بود ولی متاسفم که دیراین تاپیک رو دیدم
جدااز نظرات خوب دوستان من هم به اون پارتیکولار افتر افکت شک کردم و خیلی خندم گرفت از کار این تیمه به اصطلاح حرفه ای . کار ازدیاد جمعیتشون هم خوب بود . ولی در کل به هیچ وجه نیازی به اوردن یه تیمه خارجی نبود .
البته از من خیلی استادتر , هم تو این سایت هم تو ایران هستن . ولی من هرچی نگاه میکنم دقیقا 80 درصد اونکار ها رو تنهایی و براحتی میتونم انجام بدم و انجام هم دادم
ولی اینجا از این ناراحتم که کارگردانای ایرانی داخلی هارو یا قابل نمیدونن یا بهشون اعتماد نمیکنن . طبق گفته ها 500میلیون دادن برای vfx این فیلم . به نظر من کاری که اونا کردن ارزشش خیلی خیلی کمتر از این حرفابود . شاید 80 تا 100 میلیون ولی چون در کل فیلم , زیاد چنگی به دل نمیزد بحث هزینه هاش رو اوردن پیش تا فروش کنه
البته نا گفته نمونه که این فیلم انگیزه های کاملا سیاسی ای در پشتش بود
اینطور که خود تهیه کننده گفت در برنامه هفت 300 میلیون پول vfx دادن که 150 میلیون مستقیم دادن به همون خارجیه و 150 میلیون رسید به عوامل داخلی ایرانی که زیر نظر خارجیه کار می کردن تا هم یاد بگیرند ( انتقال دانش فنی ) هم بیخود مزد اپراتور خارجی ندهند. البته من خودم شخصا این سیستم رو می پسندم که یه کارگردان خارجی باشه و بچه های ایران کار رو انجام بدهند. هر چند تو این فیلم به قول خودمون کار شاقی نکردند
برای موزیک هم 80 میلیون دادند. که همه به شدت اعتراض می کنند که زیاده اما یه خوبی که داشت این بود که موزیک از فضای ذهنی ما ایرانی ها خارج شد موزیکهایی مثل امام علی و ... که به شدت به فضاهای مذهبی نزدیک بود خوبی موزیک این فیلم اینه که یه فضای دیگه رو وارد فیلم های مذهبی تاریخی کرد یه موزیک تقریبا غربی . حالا خوب و بد موزیک بماند برای کارشناسان موزیسین
من که هنوز فیلم ندیدم ( لینک دانلود دارید بدین ما هم ببینیم )
تو این که دانش فنی خوبی را وارد کشور میکنه و برای شروع خوبه و .... هیچ شکی توش نیست
ولی وقتی 80 درصد کار بچه های ایران کردند اون 20 درصد هم میکردند دیگه
اگر هم واقعا کسی که جلوه های ویژه ارباب حلقه ها رو درست کرده کار ملک سلیمان رو کرده باید گفت اشکال کار از اون نیست ! مطمن هستم وقتی داشته کار می کرده 4-5 تا بی سواد بالای سرش ایستادن هی این با تعاریف اسلامی مشکل داره و این کارو بکن و اونکار رو بکن در آوردن که فیلم به ... کشیده شده !
من همیشه می گم ! آدم باید اول شاگرد خوبی باشه تا بتونه استاد خوبی باشه ! شاگرد خوب هم باید از رو دست استاد خوب بتونه کپی کنه ! ما هم باید همین کار رو می کردیم ! اما نتونستیم حتی از رو نمونه کار های دیگران کپی کنیم !!!
هر وقت تونیستیم از روی کارای حرفه ای کپی کنیم اون وفت می تونیم خودمون کار نو انجام بدیم !!!
تو ی هنر هیچ چیزی به اسم هنر نیست
چون هنرمند دستگاه کپی نیست
هر چقدر هم که یه اثر شبیه به یه اثر دیگه باشه
کپی نیست
چون حداقل یک نقطه وجود داره که اون کار رو متمایز میکنه از نظر دید هنری
کسی که تابلوی لئوناردو داوینچی رو میکشه عین خودش
دقیقا هنرمنده
اما بالاخره باید از یه جایی شروع کرد به ساخت
من به شمهامت تهیه کننده تبریک میگم