shirini_forush
Well-Known Member
متاسفانه قیاسی که انجام دادین مع الفارق هست یعنی ارتباطی با موضوع ما نداره. مثال ِ شما برای موضوع "ساختار شکنی" مثال درستیه اما نکته اش در اینه که وقتی نیما این کار رو کرد ، یک ساختار ِ جدید به وجود آورد. از این جهت قیاسی که انجام دادید بی ارتباط هست که آقای عظیمی بی توجه به تمام چیزهایی که برای انیمیشن ارزش حساب میشه کاری ساخته و هیچ چیز جدیدی هم در عوض ارائه نداده. بهتره مثال ِ دیگه ای بزنید تا منظورتون واضح تر باشه این مثال برای من صحیح نبود.
این که هیچکس مسئول هدایت این کاروان نیست به این معنا نیست که هیچکس در هدایتش تاثیر نداره. تلاش ما هم برای همینه که اون رو به مسیر درستش ببریم و این به معیار هر شخص برمیگرده. معیار شما ممکنه چیزی باشه که کار آقای عظیمی رو تایید بکنه اما برای من ابدا چنین نیست.
خوب شما نمی تونید یک خط کش دستتون بگیرید و بگید منتقدها این طرف و انیماتورها اون طرف ! اتفاقا به نظر ِ من کسی از کارش درک ِ درستی داره که بتونه به همون اندازه که کار می کنه درست و غلط و خوب و بد ِ کارش رو هم بفهمه. در هر صورت همینکه من تمام تلاشم رو کردم که تا اونجایی که دستم می رسیده چه در محل کار چه در همین جامعه مجید آنلاین دیگران رو تشویق به انیمیشن بکنم. و اتفاقا این حق رو به خودم می دم که آقای عظیمی رو زیر سوال ببرم و از ایشون بپرسم با اون همه امکاناتی که داشتن چقدر مثبت برای انیمیشن عمل کردن؟
درد هم همینه دوست ِ من. کسانی که فقط به پول تعهد دارند ، وارد زمینه های مختلف می شن و اون رو به گند می کشن. از فوتبال گرفته تا انتشار کتاب های زرد و شعر و سینما و حالا هم گل ِ نوآراسته ی این باغ یعنی انیمیشن. وقتی هیچکس سر جای خودش نیست. خوش به حال آقای عظیمی که موفق بودن، امیدوارم هرچه زودتر یک کار پُر درامدتری پیدا کنن مثلا برن توی انبوه سازی یا واردات قطعات تا هم به آرزوهای کودکی شون برسن هم شاید یکی که لیاقت بیشتری داره و دلسوزه بیاد جای ایشون.
بیخیال این بحث. به جایی نمیرسه.
میدونید تهران 1500 از کجا شروع شد؟ از یه کبابی! ابولحسنی، عظیمی رو توی کبابی میبینه و میگه "تو همونی که سیا ساکتی رو زدی؟" و میگه بیا من پول میدم یه همچین کاری بزن.
منم که دعوایی با شما و بقیه منتقدا ندارم. خودمم این فیلمو ندیدم.
من میگم بیاید شما و بقیه کسایی که حرفه ای هستن (و واقعا به این اعتقاد دارم که بچه های انجمن از بیشتر تجاری-کار ها حرفه ای تر هستن) تیم بشید و کار بزنید.
حتی اگر مجانی باشه. چون مثلا سیا ساکتی باعث شد چهره ی عظیمی واسه یکی مثل ابولحسنی آشنا باشه.
شما ولو به صورت مجانی یه کار حرفه ای بزنید تا معروف بشید، بعد میان سراغتون.
اتفاقا توی تماشا خانه یکی از بچه ها یه کار جلوه های ویژه ی قشنگ گذاشته به اونم گفتم اگه تیم بشید با بچه ها یه کار اساسی کنید خیلی خوبه.
یه هر حال این انجمن ها واسه همینه.
من تو انجمن های خارجی زیاد میبینم که از چند جای دنیا با هم تیم میشن و پروژه های خیلی خفن و معروف میزنن.
همین