اول اینکه: خب سایت خودش طرف با asp هست پس مجبوره طرفداری کنه
دوم : توی asp لقمه رو حتی جویده شده میزارن توی دهن طراح با کامپوننت های زیادی که داره مثل ajax ، ولی توی php اینجوری نیست و خود طراح باید این عملیات رو بنویسه یا set کنه ( برای افراد مبتدی خب asp راحت تره )
سوم : asp ، محیط IDE تخصصی داره و MSDN به اون بزرگی داره ، خب معلومه که راحت تر میشه باهاش کار کرد. غیر از اینه؟
چهارم : در قسمت امنیت هم که گفتم چون asp محیط IDE داره پس امکانات بیشتری به طراح میده
در ضمن کی گفته امنیت asp بیشتر از php هست؟؟؟؟؟؟

امنیت کاملا و کاملا بستگی به منطق برنامه نویسی طراح داره، پس هیس س س س س س
فکر کنم یادشون رفته ضرت و ضرت دامنه های مایکروسافت هک می شد ( مایکروسافت که از asp استفاده میکنه )
پنجم: واسه IDE هم که توضیح دادم
ششم : در بخش سرعت در توسعه و بارگزاری باید بگم که بابا asp محیط IDE اختصاصی و کاملا تخصصی داره و خیلی از کامپوننت ها لقمه رو جویده در دهن طراح میزاره حتی بعضی مواقع با یک چوب بلند و یک دستگاه سانتریفیوژ گریز از مرکز ، لقمه رو واسه طراح هضم هم میکنه.
هفتم : سرعت بارگزاری صفحات تا خیلی جاها بستگی به سرور و نوع طراحی ، طراح سایت داره مثل استفاده از CSS و div

هشتم : در مورد سهولت یادگیری باید بگم دیگه این بستگی به سلیقه داره چون همه زبان های برنامه نویسی یک بحث پایه ای به نام الگوریتم دارن که خود طراح باید منطق برنامه نویسیش خوب باشه
البته در بعضی مواقع syntax زبان هم در امر یادگیری دخیل هست مثل اسمبلی و یا جاوا
نهم : برای بازار کار باید بگم توی ایران asp شاید شاید شاید به احتمال 10 درصد بازار کار بیشتری داشته باشه که اونم به خاطر عدم وجود قانون کپی رایت هست مگرنه وقتی این همه cms رایگان واسه php هست با این همه کاربرد خوب ایا یک فردی که در مثلا امریکا زندگی میکنه میاد حداقل 500 دلار پول به خرید پکیج asp بده؟؟؟؟؟؟؟ یا نه میره طرف php رایگان با این همه اسکریپت و cms های تاپ؟؟؟؟
خیلی کار سختی نیست مقایسه این قیمت ها.... یک چیز کاملا منطقی هست
دهم : از لحاظ پیشرفت خب میشه ( البته به نظر من ) اعتراف کرد که asp و خانواده اش سریعتر عمل میکنه
اینا نظرات شخصی من بود
من که php رو بیشتر می خوام تا asp
PHP دوست داریم....