Fa نظر پرسی درباره صفحه برنامه و منو

amin2dpr

Well-Known Member
سلام بچه ها

من روی برنامه ای دارم کار میکنم که دارای منو کشویی هستش و بک گراند ساده ای داره که با Full screen background مشکی

احاطه شده

میخام این طرح و یه نگاه بندازید و با توجه به موضوع و نوع دیزاینش، نظر خودتونو برام بنویسید

خیلی ممنون از همه تون

attachment.php

پیوست ها

• Preview.jpg
    Preview.jpg
    208.6 کیلوبایت · بازدیدها: 188

amin2dpr

Well-Known Member
سلام آقا جواد

درباره دکتر شریعتی، کتابخانه صوتی دکتر شریعتی، کتب دکتر شریعتی، گالری عکس دکتر شریعتی، تماس با ما، درباره ما

گزینه های بالا همه منوهای کشویی هستند و با کلیک روی آنها از چپ به راست باز میشند و درباره اون بخش در منویی باز، که نمونش "درباره دکتر شریعتی" هستش نمایش داده میشه

البته یه توضیح هم باید بدم که منوی " درباره دکتر شریعتی " از اول باز هستش تا با ورود به صفحه اصلی به چشم بیاد

و اگر یک منو مثلا " گالری عکس دکتر شریعتی " باز باشه وشما منویی از سمت راست اون انتخاب کنید مثلا "کتابخانه صوتی دکتر شریعتی" که در حال حاضر با دسته ای

از منوها در سمت راست قرار دارند (درباره دکتر شریعتی، کتابخانه صوتی دکتر شریعتی، کتب دکتر شریعتی) ابتدا همه منوهایی که درسمت راست قرار دارند به جای اول

برمیگردند و مثل عکس بالا میشند، سپس به منوهایی که روی منوی انتخابی قرار دارند به سمت راست میرند که اینجا فقط منوی "درباره دکتر شریعتی" هستش.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
گرافیک کار رو دوست دارم، البته بنظرم لبه های دایره ای که زیر کوچکنمایی قرار داره کمی ناصاف هست، اگه به اون هم جلوه ای بدید زیباتر خواهد شد.
در منوها طرح جالبی هست، که البته لازمه ی اون اینه که حرکت بین منوها به نرمی صورت بگیره تا جلوه ی زیبایی بهش بده.

m javad

کاربر متخصص
کار خوبی شده
هرچند که من ترجیح میدادم نحوه حرکت منو ها رو ببینم و امیدوارم از یه سرعت ثابت برای تمام حرکتها در طول مسیر حرکت یه منو استفاده نکرده باشید.
و یه نظر هم داشتم:
اینکه الان منوی درباره دکتر شریعتی، باز هست اگر میشد منوی مربوطه هم این مطلب رو برسونه بهتر بود
مثلا یه تغییر تو رنگ آیکون یا یه فلش کوچیک زیر آیکون یا یه همچین چیزی

ehsan_axe

Member
سلام دوست عزیز

گرافیک کارت خویه اما در مورد کدنویسی چیزی رو به نمایش قرار ندادی که نظری داشته باشم

جدیدترین ارسال ها

بالا