نظر شما در مورد فلش

شما كدام فلش را مي پسنديد؟ (Flash MX يا Flash MX 2004

• Flash MX

رای: 0 0.0%
  • هردوش

• فلش 5 بهتر از همشون بود

• هيچ كدام

• اصلا فلش چي هست؟!

• مجموع رای دهندگان
    2

Pooriya_Online

Active Member
سلام

من اين نظر سنجي راه انداختم كه بدونم چند نفر با ورژن قبلي فلش موافق هستن و چند نفر با ورژن جديدش.

magid

Member
با سلام

آقا من هم با shahrokh_xpموافقم

توي flashmx2004قسمت Action Script خيلي بهتر شده

با تشكر
مجيد( 8O )

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

من از اين فلش جديده خوشم نيومد.

با اينكه قابل تنظيمه ولي من هميشه دوست دارم فضاي زيادي واسه كار داشته باشم.

واسه همين تو فلش 5 هم هميشه همه پنل ها رو مي بندم .

ولي اكشنش خوبه !

مرسي

Pooriya_Online

Active Member
خودمم با جديده موافقم ولي جديده بعضي از گزينه ها رو نداره مثلا Sound Library رو نداره.
البته شايد من دقت نكردم. :roll:

reza_marshal

New Member
رو ورژن جديد خيلي راحت تر ميشه كار كرد حتي ما در www.y4hoo.net آموزش كامل ورژن جديد فلش را در 8 مقاله داديم ! دوستان بعد از خوندن مقالات متوجه ميشين كه براحتي ميشه يه انيميشن را خيلي خيلي آسون با اين ورژن ساخت . :)

Pooriya_Online

Active Member
reza_marshal گفت:
رو ورژن جديد خيلي راحت تر ميشه كار كرد حتي ما در www.y4hoo.net آموزش كامل ورژن جديد فلش را در 8 مقاله داديم ! دوستان بعد از خوندن مقالات متوجه ميشين كه براحتي ميشه يه انيميشن را خيلي خيلي آسون با اين ورژن ساخت . :)
خيلي ممنون ولي فكر نميكن اين به موضوع ربطي داشته باشه. اينجا نظر سنجيه. شما ميتوني تبليغ سايتتون رو در انجمن معرفي سايت و وبلاگ بكنيد.

iRWEBDES

Active Member
reza_marshal گفت:

آقايون و خانمها توجه كنيد چون در سايت www.y4hoo.net مقالات و آموزشهاي فلش جديد است پس بهتره :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

مردم از هر فرصتي براي تبليغ استفاده ميكنن ديگه .... :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا