نظر سنجی

mashreghi

Member
حالا تا اساتید میان یک چیزی هم شاگردا بگن:
به نظر میرسه زمینه فعالیت سایتت در حوزه دامنه و فضا وهاستینگ باشه که طراحی اصلا با سایت جور نیست و به نظر یک وبلاگ دلنوشته می رسه تا یک چنین سایتی و دکمه مقالات معلوم نیست این وسط چکار میکنه
دوما معمولا دیگه این روزه فایرفوکس کاربرای بسیار زیادی داره وشما موقع ساخت ونوشتن سایتت به اون توجه و تست نکردی

البته قلم خوبی داری وخوب می نویسی . موفق وموید باشی / زود برم الان اساتید میان .

Only_MAJ

New Member
خیلی ممنون از لطفت.
حتما واسه فایرفاکش هم درست می کنمش شما امر بفرما.
البته یه مشکل اینه که سرورم لینوکسه و باید برم لینوکس کار بشم .
در هر حال خیلی ممنونم از نظرت.

alionline1366

Active Member
دوست من کارت بد نیست ولی مشکلاتی وجود داره با فایرفکس و اپرا مشکلاتی دارید و دکمه ارسال نظر استایلش با استایل دکمه جستجوی دامنه فزق میکنه که این جالب نیست اون حالت رفلکت زیر باکس اصلی اصلا خوب نشده و مشکل داره تیتر باکسهای سمت راست خیلی چسبیده به بغل یکم فاصله بده بهش همینا به ذهنم رسید فعلا

Only_MAJ

New Member
خیلی ممنون از لطف همه دوستان.
مشکل فایرفاکس رو حل کردم . آپلود میکنمش.
چیز سختی نبود !

vahiddesign

Member
سلام !
دوست عزیز کار خوبی شده ولی من چیزی از یه کار خلاقانه توی سایتت نمیبینم .
من پیشنهاد میکنم که هنوز بیشتر روش کار کنی تا از این حالت در بیاد .

memol_515

Active Member
خوب همچين چيزي خيلي جاي نظر دادن نداره. اما مهمترين نكته اينكه خودت توجه كردي متنت justify نيست؟ از گوشه سمت راست هي كوچيك بزرگ شده. خيلي نظر سايت اينجوري بهم ميريزه. اينو درست كن به نظرم

بهد اينكه مستطيلي كه توش متن رو نوشتي، كل فرم زيري رو پوشونده. اينم خوب باز به نظم و زيبايي سايت لطمه ميزنه. اينم درست كن:دي

همين ديگه. رنگهات خوبن. يكم با اون بسم ا.. ئه بالاي سايت مشكل داشتم. هم زيادي بالاست. هم اينكه ميشه فرم قشنگتري و مكان مناسبتري براش پيدا كرد.

موفق باشي عزيز.

جدیدترین ارسال ها

بالا