نظر سنجی.کدام روش پرداخت را می پسندید؟

کدام روش پرداخت را ترجیح میدهید؟(شما میتوانید چند گزین?

• با پرداخت آنلاین آشنایی ندارم.

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    29

میلاد

Member
سلام
کسی از شما سری جدید کارت های سیبا یا سپهر را داره؟
اگه داره ببینه اون کد سی وی وی را داره یا نه و کجاشه؟
ایا مثل سامان برجسته حک شده یا جای دیگس، چون ظاهرا ملی و صادرات کارت های قبلیشون دیگه بای پرداخت اینترنتی کار نمیکنه و غیر فعال شده و باید برای کارت جدید که کد داره تقاضا بدید.
الان سیستم پرداخت انلاین ما که با سامانه با سپهر و سیبا مشکل داره چون این دو بانک پرداخت اینترنتی را برای کارتای قبلی غیر فعال کردن.
من برای ملی یه کارت جدید تقاضا داده بومدم که اومده اما اینم کدی روش نداره.

HotHost.ir

Member
من کارت بانک سپهر رو دارم.حدود 3 ماه پیش گرفتمش. اما هنوز کد Cvv2 رو نداره. احتمالا چو قراره به پرداخت آنلاین متصل بشه، از طریق خودپرداز کد رو بده (مثل کارتهای قدیمی بانک ملت - سری اول)
فکر کنم ملی هم از سریق دستگاه و از طریق قسمت عوض کردن کلمه عبور این کد رو بده...

HotHost.ir

Member
جدیدا پشت کارتهای بانک ملی کد cvv2 رو چاپ میکنه. اما فکر نمیکنم پرداخت انلاینش فعال شده باشه.

میلاد

Member
رفتم بانک ملی پیش رییس بانک میگه خیلی وقته اعلام کردن اما هنوز فرم تقضای Cvv2 را بهمون ندادن، میگفت چند بار هم تقضا کردیم هنوز ندادن.
رفتم بانک صادرات اصلا نمیدونستن خوردنیه یا پوشیدنی یه شماره دادن زنگ بزنم اونم در طی ۳ روز گذشته اشغال بوده.

HotHost.ir

Member
رفتم بانک ملی پیش رییس بانک میگه خیلی وقته اعلام کردن اما هنوز فرم تقضای Cvv2 را بهمون ندادن، میگفت چند بار هم تقضا کردیم هنوز ندادن.
رفتم بانک صادرات اصلا نمیدونستن خوردنیه یا پوشیدنی یه شماره دادن زنگ بزنم اونم در طی ۳ روز گذشته اشغال بوده.
بانک صادرات با اینکه خیلی وقته تبلیغ دستگاههای رمزیاب رو میکنه و حتی SMSهای تبلیغاتیش رو هم میفرسته، اما هنوز حتی لینک ورود به صفحه بانکداری الکترونیکیش آماده نشده.
قیمت دستگاه رمزیاب 20.000 تومان هستش ولی الا دارن 10.000 میفروشنش. که به درد هم نمیخوره!

AMIR-ASHERI

Member
بانک صادرات با اینکه خیلی وقته تبلیغ دستگاههای رمزیاب رو میکنه و حتی Smsهای تبلیغاتیش رو هم میفرسته، اما هنوز حتی لینک ورود به صفحه بانکداری الکترونیکیش آماده نشده.
قیمت دستگاه رمزیاب 20.000 تومان هستش ولی الا دارن 10.000 میفروشنش. که به درد هم نمیخوره!
این رمزیاب کی می گی چی هستش ؟چی کارا می کنه؟

HotHost.ir

Member
این رمزیاب کی می گی چی هستش ؟چی کارا می کنه؟
دستگاه رمزیاب کارش اینه که بر اساس یک الگوریتم مشخصی برای شما کلمه رمز ایجاد میکنه.و شما دیگه با یک رمز مشخص و ثابت وارد اینترنت بانکتون نمیشید.در واقع برای هر بار ورود باید یک کلمه رمز جدید رو وارد کنید.
البته این سیستم تقریبا مال 10-12 سال پیش اروپا هستش. ولی هنوز هم استفاده میشه.

AMIR-ASHERI

Member
دستگاه رمزیاب کارش اینه که بر اساس یک الگوریتم مشخصی برای شما کلمه رمز ایجاد میکنه.و شما دیگه با یک رمز مشخص و ثابت وارد اینترنت بانکتون نمیشید.در واقع برای هر بار ورود باید یک کلمه رمز جدید رو وارد کنید.
البته این سیستم تقریبا مال 10-12 سال پیش اروپا هستش. ولی هنوز هم استفاده میشه.
ایول به ایران:)
کم کم داریم پیشرفت می کنیم:D

HotHost.ir

Member
چند سال از بانکداری عقبیم؟
من فکر میکنم تو بانکداری الکترونیکی حداقل 15--20 سال! الان یه نگاهی به سایتهایی که امکان پرداخت الکترونیکی دارن بکنید! شاید 300---400 سایت هم نشه! این یعنی فاجعه. تازه این تعداد هم به لطف بانکهایی مثل پارسیان و سامان و اقتصادنوین هستش(بانکهای خصوصی).
معلوم نبود اگر 5---6 سال پیش اجازه تاسیس این بانکها داده نمیشد الان کجا بودیم. دقیقا مثل ایرانسل و همراه اول.(منظورم تو رقابت در خدمات نوین هستش)

تقریبا میشه گفت هیچ بانک بین المللی بانکهای ما رو قبول نداره.

***راستش هرکی به این تایپیک اوومد حتما تو نظر سنجی بالای صفحه هم شرکت کنه***

میلاد

Member
البته به لطف همین بانک های دولتی من هنوز نتونستم سی وی وی کارت هامو بدست بیارم، جالب اینجاس که توی این دولت هر کاری میخوان بکنن اول منارو میدزدن بعد فکر چاهو میکنن.
برداشتن امکان خرید اینترنتی را برای کارتایی که سی وی وی اون ها فعال نشده غیر فعال کردن یکی هم نیست بگه چطوری اینو فعال کنیم و بگیریم.
جالب اینجاس حالا بعد کل دردسر هم که میریم میگیریم فردا میبینن نمیتونن بر میدارن دوباره به حالت قبل ب میگردونن.
خلاصه فیلمی داریم.

HotHost.ir

Member
اگه تو این دولت بانکای خصوصی دوام بیارن...! (نشنیده بگیرین):wink:
من از بانکهای خصوصی کارکرد اقتصادنوین رو فوق العاده جالب میدونم.
البته پاسارگاد هم به نظر خیلی قوی میاد..اما هنوز خبری ازش ندارم.

vahid_b

Member
یکی اگه بخواد واسه سایتش خرد آنلاین راه بندازه باید چی کار کنه.:neutral:
دوستانی که این کارو انجام دادن بقیه را راهنمایی کنند تا حداقل فرهنگش رواج پیدا کنه:wink:

HotHost.ir

Member
یکی اگه بخواد واسه سایتش خرد آنلاین راه بندازه باید چی کار کنه.:neutral:
دوستانی که این کارو انجام دادن بقیه را راهنمایی کنند تا حداقل فرهنگش رواج پیدا کنه:wink:
برای راه اندازی امکان پرداخت آنلاین مثل سایت www.HotHost.ir شما باید با یکی از بانکها (ترجیحا خصوصی:پارسیان-اقتصادنوین-سامان و...) قرار داد کتبی ببندین.
از شما ضمانت دریافت میکنن و برای شما حساب کاربری (Merchant ID) باز میکنن که امکان پرداخت آنلاین هزینه ها رو به حساب شما و از طریق سایتی که معرفی کردید به صورت آنلاین میده.
اگر سوالی بود در خدمتم...

جدیدترین ارسال ها

بالا