nima_divone
Member
ممنون دوست عزیز
بانک صادرات با اینکه خیلی وقته تبلیغ دستگاههای رمزیاب رو میکنه و حتی SMSهای تبلیغاتیش رو هم میفرسته، اما هنوز حتی لینک ورود به صفحه بانکداری الکترونیکیش آماده نشده.رفتم بانک ملی پیش رییس بانک میگه خیلی وقته اعلام کردن اما هنوز فرم تقضای Cvv2 را بهمون ندادن، میگفت چند بار هم تقضا کردیم هنوز ندادن.
رفتم بانک صادرات اصلا نمیدونستن خوردنیه یا پوشیدنی یه شماره دادن زنگ بزنم اونم در طی ۳ روز گذشته اشغال بوده.
این رمزیاب کی می گی چی هستش ؟چی کارا می کنه؟بانک صادرات با اینکه خیلی وقته تبلیغ دستگاههای رمزیاب رو میکنه و حتی Smsهای تبلیغاتیش رو هم میفرسته، اما هنوز حتی لینک ورود به صفحه بانکداری الکترونیکیش آماده نشده.
قیمت دستگاه رمزیاب 20.000 تومان هستش ولی الا دارن 10.000 میفروشنش. که به درد هم نمیخوره!
دستگاه رمزیاب کارش اینه که بر اساس یک الگوریتم مشخصی برای شما کلمه رمز ایجاد میکنه.و شما دیگه با یک رمز مشخص و ثابت وارد اینترنت بانکتون نمیشید.در واقع برای هر بار ورود باید یک کلمه رمز جدید رو وارد کنید.این رمزیاب کی می گی چی هستش ؟چی کارا می کنه؟
ایول به ایراندستگاه رمزیاب کارش اینه که بر اساس یک الگوریتم مشخصی برای شما کلمه رمز ایجاد میکنه.و شما دیگه با یک رمز مشخص و ثابت وارد اینترنت بانکتون نمیشید.در واقع برای هر بار ورود باید یک کلمه رمز جدید رو وارد کنید.
البته این سیستم تقریبا مال 10-12 سال پیش اروپا هستش. ولی هنوز هم استفاده میشه.
البته اینم میشه گفت پیشرفت.ایول به ایران
کم کم داریم پیشرفت می کنیم:d
من فکر میکنم تو بانکداری الکترونیکی حداقل 15--20 سال! الان یه نگاهی به سایتهایی که امکان پرداخت الکترونیکی دارن بکنید! شاید 300---400 سایت هم نشه! این یعنی فاجعه. تازه این تعداد هم به لطف بانکهایی مثل پارسیان و سامان و اقتصادنوین هستش(بانکهای خصوصی).چند سال از بانکداری عقبیم؟
بر میگرده به عملکرد دولت و بخش خصوصی...چرا دوام نیارن؟
برای راه اندازی امکان پرداخت آنلاین مثل سایت www.HotHost.ir شما باید با یکی از بانکها (ترجیحا خصوصی:پارسیان-اقتصادنوین-سامان و...) قرار داد کتبی ببندین.یکی اگه بخواد واسه سایتش خرد آنلاین راه بندازه باید چی کار کنه.
دوستانی که این کارو انجام دادن بقیه را راهنمایی کنند تا حداقل فرهنگش رواج پیدا کنه