نظر سنجی.کدام روش پرداخت را می پسندید؟

کدام روش پرداخت را ترجیح میدهید؟(شما میتوانید چند گزین?

• با پرداخت آنلاین آشنایی ندارم.

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    29

HotHost.ir

Member
با سلام

از تمام دوستان عزیز تقاضا میشود تا در نظرسنجی شرکت کنید و همچنین نظرات خود را در تاپیک ارسال کنید.

هدف از ایجاد این نظرسنجی اطلاع عمومی از روش پرداختهای آنلاین (Online Payments) در سایتهای ایرانی توسط کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب (ملت-کشاورزی-سپه-تجارت-سامان-پارسیان-اقتصادنوین و به زودی ملی و صادرات) و قابلیت استفاده ار این امکان در کلیه پرداختها میباشد.
همچنین دوستان عزیز میتوانند جهت آموزش روش پرداخت الکترونیکی (پرداخت آنلاین یا OnlinePayment) از طریق لینک زیر اقدام کنند.

آخرین ویرایش:

HotHost.ir

Member
قابل توجه کلیه دوستان:
کارتهای موسسه مالی و اعتباری بنیاد و نیز بانک پاسارگاد نیز به قابلیت پرداخت آنلاین مجهز شدند. شما در سایت هات هاست و دیگر سایتهای متصل به بانک پارسیان میتوانید کلیه هزینه های خرید خود را به صورت آنلاین پرداخت کنید...

nima_divone

Member
نه من که به کسی اعتماد ندارم میگم پرداخت حضوری بزرگترین بانک های جهان هم توی پرداخت های آنلاینشون اشکال ایجاد میشه... همنوجور هم دوست دارم پولم رو حضوری دریافت کنم

HotHost.ir

Member
نه من که به کسی اعتماد ندارم میگم پرداخت حضوری بزرگترین بانک های جهان هم توی پرداخت های آنلاینشون اشکال ایجاد میشه... همنوجور هم دوست دارم پولم رو حضوری دریافت کنم
تصور کنید که قرار باشه مثلا هاست بفروشید یا دومین ثبت کنید!
باید یا شما و یا مشتری بیاد وحضوری به شما پول بده...
در مورد اعتماد هم باید بگم که بانکهای ایرانی (مثلا همین پارسیان که هات هاست باهاش قرار داد داره) به صورت تضمینی به شما کد خرید میده. اگر 1 در میلیون هم مشکلی پیش بیاد با ارایه اوون کد (که در سایت هات هاست به ایمیلتون ارسال میشه) میتونید همه مشکلات رو حل کنید.
فقط یک بار امتحا کنید (در هر سایتی و هر خریدی) تا آسودگی خیال رو تجربه کرده باشید...:wink:

nima_divone

Member
اونجوری یکم دنگ و فنگ داره چک کردن حساب و فیش و اینکه ریخته شده یا نه و هزار تا مشکل دیگه
خوشحال میشم بیشتر توضیح بدی

AMIR-ASHERI

Member
مگه چقدر می خواد اشتباه بشه!فوقش 1 دلار یا 20 دلار!که اونم با یه ایمیل حل میشه!

HotHost.ir

Member
اونجوری یکم دنگ و فنگ داره چک کردن حساب و فیش و اینکه ریخته شده یا نه و هزار تا مشکل دیگه
خوشحال میشم بیشتر توضیح بدی
اما در پرداخت آنلاین از این جور مشکلات نیستش.
مثلا خود ما در سایت HotHost.ir وقتی یک مشتری میاد و یک سفارشی رو ثبت میکنه و بعدش هم مثلا با کارت بانکیش مثل ملت یا سامان و یا غیره (و یا تلفیقی از 2 یا چند کارت!) پول رو پرداخت میکنه چون بانک به ما و مشتری به صورت آنلاین یک شماره فیش به صورت زیر میده ما هم به بانک اعتماد میکنیم و سریعا سفارش مشتری رو اعمال میکنیم.
یک نمونه از شماره فیشها رو میشه به صورت زیر مثال زد:
پارسیان/hothilpwlsdvlah2ymq9

HotHost.ir

Member
ما که تاحالا حتی 1 ریال هم در دریافتهامون اشتباه نداشنیم.
توی حسابهای بین المللی (مثل ویزا و ...) هم علت این کم شدنها میتونه حتی هزینه ای مثل لاگین کردن تو بانک مجازی هم باشه.

HotHost.ir

Member
نام بانکهایی که امکان پرداخت اینترنتی را برای کارتهای خود فعال کرده اند..
در صورتی که کارت بانکی شما این قابلیت را ندارد به شعبه ای که در آن حساب باز کرده اید مراجعه کنید.

بانک پارسيان
بانك اقتصاد نوين
بانک تجارت
بانک توسعه صادرات
بانک رفاه
بانك سامان
بانک سپه
بانک صادرات
بانك كارآفرين
بانک کشاورزي
بانک مسکن
بانک ملت
بانک ملي
بانک صنعت و معدن

HotHost.ir

Member
براي خريد اينترنتي رمز دوم (CVV2) نياز مي باشد که مطابق شکل روبرو در پشت کارت پرداخت اينترنتي درج شده است.
card_payment_b.jpg

nima_divone

Member
عزیزم اول خودت یکیم توضیح میدادی بعد لینک میذاشتی ..تا مثل من که سرعت نتم پائین بدونم چیه به دردم میخوره برم دنبالش یا نه ؟

nima_divone

Member

در مورد این لینک هایی که گذاشتی یه توضیح کوچولو بده که اگه بدردم خورد برم دنبالش بقیشو از توی لینکی که دادی بخونم

HotHost.ir

Member
در مورد لینکهای اول و دوم باید بگم که هر دوتا لینک رو تو همین تاپیک گذاشتم...
اما در مورد لینک سوم هم، بانک پارسیان کلاسهای آموزش و آشنایی با قابلیتهای کارتهای خرید و کارتهای بانکی رو برگزار میکنه.از طریق لینک زیر میتونید ثبت نام کنید:
http://www.pec.ir//Categories/Education/CardEducationPage.aspx

(کلاسهای کاملا رایگان)

جدیدترین ارسال ها

بالا