NabiKAZ
Well-Known Member
به نظر من راست چین کردن یک متن انگلیسی اصلاً اصولی نیست! اگر ممکنه بیشتر توضیح بفرمائید.«متن company name در بالا سمت چپ و کلمه go در بالا سمت راست، , و متن short about باید راست چین باشد به درستی طراحی نشده است.»
در مورد company name و ایده ای که آقا حسین مطرح کردند. من اون روش رو تحت هر شرایطی اصلاً پیشنهاد نمیکنم. چون حروف از یکدیگر تفکیک میشوند و موتور جستجو با یک سری حروف جدا از هم برخورد میکند که معنی آن را نمیفهمد! شاید استفاده از یک عکس با تگ alt=company name خیلی مفیدتر از این تکنیک باشد. البته چون استفاده از فونت آزاد بود من نیازی به هیچیک از این تکنیک ها ندیدم و براحتی از فونت مربوطه استفاده کردم!
البته اندازه فونت که تغییر نمیکند، اما دلیل آن از تگ button ناشی میشود که اون هم به نحوه کامپایل ie مربوط است و از دست من خارج بود. البته مطمئناً اگر از یک لینک برای دکمه GO استفاده میکردم این اتفاق نمی افتاد اما استفاده صحیح از عناصر html در اولویت بود و ترجیح دادم از اون نیم سانتی که ie7 تحمیل میکنه چشم پوشی کنم.«در مرورگر IE7 ، به علت تغییر سایز فونت،ارتفاع خانه جستجو بزرگتر می شود.»
کنجکاو شدم بدونم از چه تگهایی میشد استفاده کرد اما استفاده نشده است.«استفاده بهینه از عناصر و تگهای پیش فرض html به اندازه کافی استفاده نشده است.»
همچنین موارد استفاده دوستان از css3 کجاها بوده چون من هر چی گشتم css3 ندیدم اما ظاهراً دوستان امتیازاتی گرفتند.