سلام؛
آخیــــــــــــــــــــــش!! وقتی تاپیک از صفحه 2 و 3 پیدا کردم گفتم دیگه....!
اما یه نکته پیشنهادی برای دوستان تهرانی و شهرستانی:
ببینید اول از همه بعد معرفی لیدر در چنین گروهی باید از هم بپرسیم واقعاً هدف گروه چیه؟ بعد به فکر هماهنگی باشیم؛
اما در رابطه با هماهنگی من یه چیزی به عقل ناقصم می رسه اونم تشکیل کار گروه های غیر مرکزی ، یعنی اینکه بعد از مشخص شدن هدف و برنامه ( آموزشی ، کاری ، فنی و زمانی) گروه . یه گروه مرکزی در تهران تشکیل می شه (البته حضوری نه مجازی) و کار استارت می خوره، حالا زمان تعیین سطح: یعنی ما بی سوادا یه طرف ، حرفه ایی ها هم اونطرف! تنها چیزی که می مونه "طرح کار" از اینجا به بعد می شه به راحتی کار گروه های غیر مرکزی را با لیدر های بومی تو شهرستان ها تشکیل داد و تمام گروهک ها طبق یه جدول زمانبندی واحد وظایفشون انجام می دند . اینجوری هماهنگی هم راحت:
جلسات گروه های بومی به صورت حضوری و جلسات هماهنگی کلی به صورت مجازی انجام می شه یعنی مثلاً تهرانی ها تو تهران و شیرازی ها تو شیراز جلسات هفتگی کاری و آموزشی خودشون طبق برنامشون انجام می دند و برای هماهنگی ها یا گزارش کار های سراسری هم جلسات مجازی به صورت ماهانه انجام می شه البته در طول این زمان هم قطعاً لازم که لیدر های هر منطقه با هم در ارتباط باشند.
عجب لایحه خفنی شداااااااااااااااااا!!
حالا اگه خوشتونم نیومد زدحال نزنیدا مثل این تاپیک همسایه اینجام درگیری می شه!!