نظر سنجی برگزاری مسابقه طراحی وب

animations

Active Member
منم به عنوان یه مبتدی دوست دارم توی مسابقه شرکت کنم، ولی به نظرم بعیده توی یه هفته بتونم همش رو تموم کنم. کاش مهلت بیشتری می ذاشتین برای مسابقه. :green:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
به نظرم 1 روز هم واسه این مسابقه زیاده!
یک طراح بخواهد پاره وقت هم وق بزاره، 2 روزه تمومه...

به هیچ عنوان پس از پایان مسابقه، هیچ نمونه کاری قبول نمی شود.
بر خلاف مسابقات پیشین، برای انتخاب نفرات برتر، نمره ملاک خواهد بود.

street design

Active Member
10هم که بشه اطلاعات مسابقه میاد دیگه؟!
چند روز وقت؟!

آخرین ویرایش:

Mohammad

Member
نمی دونم چرا نفهمیدم موضوع طرح ها چی هست ؟ ! کسی میتونه کمکم کنه که موضوع چیه ؟

در ضمن به نظر من اگه روی jQuery بیشتر تمرکز کنید خیلی خوب میشه ، موضوعی هست که توی ایران هنوز جا نیفتاده و هرکی هم که ازش استفاده می کنه اکثرا کپی کردن و کد نویسی اختصاصی jQuery هنوز پاش تو فضای وب ایران باز نشده ...

البته HTML5 + CSS3 هم می تونه جالب باشه ...

pezeshkzade

Member
به نظر من نه خیلی سخت و حرفه ای باشه و نه مبتدی.اینطوری اکثر بچه ها میتونند شرکت کنند.اگه رو یه موضوع خاص هم تمرکز کنید بهتره و داوری ساده تر میشه.من دوست دارم این مباحث تو مسابقه باشه.
jquery-html5-css3

felix

Member
به نظر من نه خیلی سخت و حرفه ای باشه و نه مبتدی.اینطوری اکثر بچه ها میتونند شرکت کنند.اگه رو یه موضوع خاص هم تمرکز کنید بهتره و داوری ساده تر میشه.من دوست دارم این مباحث تو مسابقه باشه.
jquery-html5-css3

به نظر من طراحی زیبا امتیاز داشته باشه تا استفاده از HTml5 css3

pezeshkzade

Member
راستی یه سوال؟تو این مسابقه صفحاتی که میسازیم توسط داوران تو مرورگر اینترنت اکسپلورر هم تست میشه؟اخه هرچی میکشیم از این مرورگره.فقط ۱ هفته باید وقت بذاریم واسه سازگاری با این مرورگر دربه داغون:green:

farik

Well-Known Member
باسلام..
به جای حسین جان من جواب میدم..باید بگم که بله در همه مرورگر ها تست میه(تاجایی که دفعه های پیش یادمه)..و یکسان بودن نمایش در مرورگرها هم یک امتیاز هست..
موفق باشید..

Masoud1365

مدیر انجمن
دوستان سرور سایدی توی این مسابقه شرکت کنند که اینترفیسشون قوی بشه که بعد از مسابقه طراحی وب مسابقه php برگزار میشه :دی

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

جالبه! کسی سوالی در رابطه با قوانین نپرسیده و توضیحی هم نخواسته!!

کلی تشکر از دوستانی که قوانین رو وضع کردن، بسیار کامل هست [ خدا میدونه داوری کارها چقدر زحمت میبره، من واقعن ازتون تشکر می کنم و از همین الان بهتون خسته نباشید میگم]

خُب، چنتا مورد هست که ممنون میشم کمی برام روشن ِشون کنید تا به امید خدا کار رو شروع کنم:
6- نمایش یکسان در مرور گر های: +Opera 10+ , FireFox 5+, IE7+ , safari 4 (کلا 75 امتیاز)
شما هم مثل من کروم رو نمی بینید؟! چرا؟
13- استفاده از فونت Choktoff برای تمامی متون در صفحه، فونتهای درجه بعدی آزاد می باشد (30 امتیاز) *نمایش صحیح در نسخه های جدید مرورگرهای مدرن . باید در Alternate style sheet استفاده شود.
برای قسمت اول مورد بالا، یعنی فرض بر اینه که کاربر فونت مذکور رو روی سیستم داره، درسته؟
3- با کلیک بر روی متن سطر 3 سطر 4 مخفی و ظاهر می شود (30 امتیاز)
بعد از مخفی شدن، با کلیک مجدد ظاهر میشه یا بطور خود بخود؟
7- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
اشاره می کند یعنی های لایت شدن اون بخش؟ یا مثلن وقتی روی About our company کلیک میشه تب مربوط باز بشه؟

14- - استفاده از API های اختصاصی HTML5 برای JavaScript مانند Canvas برابر (20 امتیاز)
استفاده از svg امتیاز مشابه داره؟

برای همه عزیزان آرزوی موفقیت می کنم. به نظر می رسه توی مسابقه ی امسال کلی چیز میشه یاد گرفت. از حسین و امین عزیز (اگه اشتباه نکنم زحمت مسابقه گردن این دوستان هست) تشکر می کنم به خاطر قالب جون داری که انتخاب کردن.

شاد باشین

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
ارادت، مرسی از این همه دقت
پاسخ سوالات به ترتیب پرسش ها:
1- تصحیح شد، Chrome 10+ به لیست اضافه شد
2- فرض رو بر این بگیرید که بر روی کامپیوتر کاربر قرار ندارد و شما باید رو کامپیوتر کاربر لود کنید
3- با یک کلیک ظاهر و با کلیک بعدی مخفی شود
4- فرض رو بر این میزاریم که با کلیک بر روی لینک ها، آنها به عناصر خاصی اشاره می کنند، مثلا اگر صفحه اسکرول داشت، به سطر اول اشاره می کنند
5- این مورد رو خود امین جان توضیح میده...

موفق باشید

eAmin

Well-Known Member
استفاده از svg امتیاز مشابه داره؟
تو این مسابقه هرطوری از SVG استفاده کنید، امتیاز مشابه داره.
ولی بهترش این بود که اگر در پیاده سازی از JavaScript کمک گرفته نشه، 5 امتیاز کمتر دریافت کنند.

درضمن تمامی زحمات مسابقه روی دوش حسین جان هست، که از همین الان بهش خسته نباشید میگم.
موفق باشید.

L-B

Well-Known Member
حسین جان خسته نباشی ...
در مرود alternative style sheets گزینه ای ازش درون صفحه گذاشته بشه یا به صورت دستی کاربر از منوی سلکت بتونه عوض بکنه ؟
منظورم اینه در حالت کلی ( کاربر عادی ) ندونه استایل دیگه ای هست ! ...

و
7- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
یعنی فقط لینک بشن دیگه ؟ .. یا صفحه ی جداگانه ؟

و سمتهای مثل تقویم کوچک و more هم به صورت نوشته باشند یا عکس میتونیم ؟
در مورد لینک tab منظورتون ابشاری باز بشه ؟

آخرین ویرایش:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
سلام، ارادت

در مرود alternative style sheets گزینه ای ازش درون صفحه گذاشته بشه یا به صورت دستی کاربر از منوی سلکت بتونه عوض بکنه ؟
منظورم اینه در حالت کلی ( کاربر عادی ) ندونه استایل دیگه ای هست ! ...
به صورت دستی انتخاب بشه

**

- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
فقط لینک بشه

**

سمتهای مثل تقویم کوچک و more هم به صورت نوشته باشند یا عکس میتونیم ؟
اگر منظور شما ، کادر شماره 6 هست، فقط آیکون تقویم به شکل عکس رو قرار بدید، نیازی نیست که با CSS درستش کنید...

در مورد لینک tab منظورتون ابشاری باز بشه ؟
نحوه باز شدنش مهم نیست، می تونه fade باشه یا...

موفق باشید

• Like
Reactions: L-B

جدیدترین ارسال ها

بالا