animations
Active Member
منم به عنوان یه مبتدی دوست دارم توی مسابقه شرکت کنم، ولی به نظرم بعیده توی یه هفته بتونم همش رو تموم کنم. کاش مهلت بیشتری می ذاشتین برای مسابقه.
به نظر من نه خیلی سخت و حرفه ای باشه و نه مبتدی.اینطوری اکثر بچه ها میتونند شرکت کنند.اگه رو یه موضوع خاص هم تمرکز کنید بهتره و داوری ساده تر میشه.من دوست دارم این مباحث تو مسابقه باشه.
jquery-html5-css3
چی ؟ مسابقه php ؟جدی برگزار میشه؟
شما هم مثل من کروم رو نمی بینید؟! چرا؟6- نمایش یکسان در مرور گر های: +Opera 10+ , FireFox 5+, IE7+ , safari 4 (کلا 75 امتیاز)
برای قسمت اول مورد بالا، یعنی فرض بر اینه که کاربر فونت مذکور رو روی سیستم داره، درسته؟13- استفاده از فونت Choktoff برای تمامی متون در صفحه، فونتهای درجه بعدی آزاد می باشد (30 امتیاز) *نمایش صحیح در نسخه های جدید مرورگرهای مدرن . باید در Alternate style sheet استفاده شود.
بعد از مخفی شدن، با کلیک مجدد ظاهر میشه یا بطور خود بخود؟3- با کلیک بر روی متن سطر 3 سطر 4 مخفی و ظاهر می شود (30 امتیاز)
اشاره می کند یعنی های لایت شدن اون بخش؟ یا مثلن وقتی روی About our company کلیک میشه تب مربوط باز بشه؟7- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
استفاده از svg امتیاز مشابه داره؟14- - استفاده از API های اختصاصی HTML5 برای JavaScript مانند Canvas برابر (20 امتیاز)
تو این مسابقه هرطوری از SVG استفاده کنید، امتیاز مشابه داره.استفاده از svg امتیاز مشابه داره؟
یعنی فقط لینک بشن دیگه ؟ .. یا صفحه ی جداگانه ؟7- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
به صورت دستی انتخاب بشهدر مرود alternative style sheets گزینه ای ازش درون صفحه گذاشته بشه یا به صورت دستی کاربر از منوی سلکت بتونه عوض بکنه ؟
منظورم اینه در حالت کلی ( کاربر عادی ) ندونه استایل دیگه ای هست ! ...
فقط لینک بشه- کلیک بر روی لینک های سطر 5 به بخش هایی دلخواه از عناصر سایت اشاره می کنند (20 امتیاز)
اگر منظور شما ، کادر شماره 6 هست، فقط آیکون تقویم به شکل عکس رو قرار بدید، نیازی نیست که با CSS درستش کنید...سمتهای مثل تقویم کوچک و more هم به صورت نوشته باشند یا عکس میتونیم ؟
نحوه باز شدنش مهم نیست، می تونه fade باشه یا...در مورد لینک tab منظورتون ابشاری باز بشه ؟