ما بايد مسئولين رو هشيار كنيم به هر نحو ...الا نظر من و شما چه افاقه اي مي كنه ؟! copyright مي بايست به مراجع قضائي مرتبط بشه كه مرتبط كردنش كار من و شما نيست .
همچين ناقابلم نيست !یکی از دوستانم که دبی بودش، می گفت محصولات پک سی اس 3 در اونجا ، معادل 2 میلیون تومن میشه
شما حاضری برای چند عدد دی فی دی، 2 میلیون تومان ناقابل بپردازی؟
شما حاضری برای چند عدد دی فی دی، 2 میلیون تومان ناقابل بپردازی؟
تحت هیچ عنوان دلم نمیخواد بحثی راه بندازم
اما شمایی که میگید چون الان ارزونه، همه می خرند
و هر کس سه چهار تا برنامه بلده
فکر می کنین خارج از ایران، بر فرض کسی که 3 دی کار می کنه، تکستچرشو با چی درست می کنه؟
پس مجبوره علاوه بر مکس، فتوشاپ هم داشته باشه
مسلمن با پینت کار نمی کنند
اما بحثی که هست، اینه که برای ما گرونه
اما برای اونها گرون نیست
به نسبت حقوقشون ، قیمت ها کاملن مناسبه
فکر می کنم منظورم رو واضح گفته باشم
موفق باشید
مکس و فتوشاپ تو یه زمینه هستن ، در ضمن کار گروهی کشکه دیگه ؟پس مجبوره علاوه بر مکس، فتوشاپ هم داشته باشه
این حرف رو جای دیگه نزنبرای ما گرونه
اما برای اونها گرون نیست
برنامه رایگان دیگه نداریم ؟ نه ؟مسلمن با پینت کار نمی کنند
کسی هم شما رو مجبور نکرده با این برنامه کار کنی ؟مگه نه ؟
اگه نداری نخر ! برو دنبال یه کار دیگه یا یه برنامه دیگه وقتی سرمایه این کار رو که داشتی بیا این کار رو ادامه بده
مکس و فتوشاپ تو یه زمینه هستن ، در ضمن کار گروهی کشکه دیگه ؟
برنامه رایگان دیگه نداریم ؟ نه ؟
با جملات مناسب تري هم مي تونيد منظورتون رو بيان كنيد ؛ همونطور كه مي دونيد بيان خيلي مهمه و ارتباط مستقيم با ذهنيت طرف مقابل نسبت به شخصيت شما داره .
با تشكر .
اما خودتون هم می دونید که حداقل توی ایران، به اون نسبت لینوکس و امثالهم جا نیافتاده.حداقل می توی مشهد شرکت گرافیکی ای ندیدم که os اون، لینوکس باشه![]()
حداقل تا 5 نرم افزار براشون تهیه اش آسونه
خودتون هم می دونین نرم افزار هایی مثل blender و gimp، راه درازی دارند تا به پای فتوشاپ و مایا برسند
بهر حال.بحث کپی رایته، ترجیح میدم بحث رو منحرف نکنم.
بعلاوه اینکه با نظر من و شمای تنها، قوانین کلی عوض نمیشن
اگه با شرکت قراره کار کنید تهیه برنامه های مورد نیاز با خود شرکته
هیچ شرکتی نمیگه فتوشاپت رو خودت بیار نصب کن
عزیزم گویا شما اصلن پست منو نمی خونین
همه از اول فتوشاپ کار به دنیا نمی آن.قبلش توی خونه یاد میگیرنیا مدرسه، که بهر حال برای انجام تمریناتشون باز هم بهر حال باید برای خونه یک نسخه تهیه کنن
موفق باشید.