شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشندMrMohi گفت:آقانصب لینوکس رو که همه بلدن
miladmovie گفت:شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشندMrMohi گفت:آقانصب لینوکس رو که همه بلدن
باور مي كني من با كساني برخورد كردم كه مهندس كامپيوتر توي ترم 1 هستند ولي هنوز بلد نيستند ويندوز نصب كنند 8O
سلامmiladmovie گفت:شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشندMrMohi گفت:آقانصب لینوکس رو که همه بلدن
باور مي كني من با كساني برخورد كردم كه مهندس كامپيوتر توي ترم 1 هستند ولي هنوز بلد نيستند ويندوز نصب كنند 8O
amirnezhad گفت:ببخشيد مجيد جان، يه سوال داشتم، اونهم اينكه شما از مدير بخش مي خواهين كه چكار كنه؟ (وظايفش رو شرح بدين لطفا ...)
ممنون و خسته نباشيد![]()
داداش من لحنم طوري بود كه انگار دارم دعوا مي كنمsaman_sweden گفت:سلامmiladmovie گفت:شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشندMrMohi گفت:آقانصب لینوکس رو که همه بلدن
دعوا نكنيد هم لینوکس كار و هم ويندوز كار زياد است من شخصا مسوليت اين كار را قبول نمي كنم اما هر كمكي خواستيد با كمال ميل در خدمتم
درضمن به عرض بغضي از دوستان برسد كه همه چيز را همگان ندانند شما اگر مطلبي در مورد نصب و اينا ميدونيد ميتونيد شما هم بنويسيد به انضمام اينكه يكي از دوستان همانطور كه خودشون گفتند مقاله اي در اين مورد مينويسند بسيار عالي است اينجا همه در يك سطح نيستند و تلاش بر اين است كه دانش و اطلاعات همه بهتر مشود من از شماها ياد ميگيرم x از من y از x اين است سير تكامل دانش وعلم
miladmovie گفت:شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشندMrMohi گفت:آقانصب لینوکس رو که همه بلدن
swi گفت:آقا من فقط ميخواستم كمكي كرده باشم .حالا كه نميخوايد اشكالي نداره![]()
براي اين كار بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردي بايد لينوكس رو نصب كني و فقط به دو تا نكته بايد توجه كني ...Barbababak گفت:چطور ميشه لينوكس و ويندوز رو كنار هم نصب كرد؟!
فكر نمي كنم ...Barbababak گفت:به نظر مي ايجاد انجمن لينوكس خيلي واجب هست (اين طور كه شايعش هست) تا چند سال ديگه سيستم عامل كل بخشهاي دولتي ميشه لينوكس فارسي و برنامه نويسا بايد تا دير نشده شروع كنند به يادگيري همينطور كاربر ها ...