نظر سنجي واسه ايجاد انجمن لينوكس

نظرتون در مورد یه انجمن واسه لینوکس چیه؟؟

• باشه بد نیست

رای: 0 0.0%
  • لینوکس دیگه چیه

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    75

MrMohi

Active Member
آقانصب لینوکس رو که همه بلدن

من میگم که اگر کسی در هنگام نصب براش مشکلی پیش اومد مطرح کنه

تا مشکلش رفع بشه چون نصب لینوکس یک کم بد قلقه و آموزشش کار یک

مقاله نیست

miladmovie

Active Member
MrMohi گفت:
شما بلدي دليل نمي شه بقيه بلد باشند
باور مي كني من با كساني برخورد كردم كه مهندس كامپيوتر توي ترم 1 هستند ولي هنوز بلد نيستند ويندوز نصب كنند 8O

saman_sweden

Active Member
miladmovie گفت:
MrMohi گفت:
باور مي كني من با كساني برخورد كردم كه مهندس كامپيوتر توي ترم 1 هستند ولي هنوز بلد نيستند ويندوز نصب كنند 8O
سلام
دعوا نكنيد هم لینوکس كار و هم ويندوز كار زياد است من شخصا مسوليت اين كار را قبول نمي كنم اما هر كمكي خواستيد با كمال ميل در خدمتم
درضمن به عرض بغضي از دوستان برسد كه همه چيز را همگان ندانند شما اگر مطلبي در مورد نصب و اينا ميدونيد ميتونيد شما هم بنويسيد به انضمام اينكه يكي از دوستان همانطور كه خودشون گفتند مقاله اي در اين مورد مينويسند بسيار عالي است اينجا همه در يك سطح نيستند و تلاش بر اين است كه دانش و اطلاعات همه بهتر مشود من از شماها ياد ميگيرم x از من y از x اين است سير تكامل دانش وعلم

amirnezhad

Member
amirnezhad گفت:
ببخشيد مجيد جان، يه سوال داشتم، اونهم اينكه شما از مدير بخش مي خواهين كه چكار كنه؟ (وظايفش رو شرح بدين لطفا ...)

ممنون و خسته نباشيد :)

بابا اين آقا مجيد كه انگاري سرش خيلي شلوغه!!!
اگه ميشه بقيه دوستان كه از اين موضوعي كه پرسيدم اطلاع دارن، جواب ما رو بدن ...

ممنون

miladmovie

Active Member
saman_sweden گفت:
miladmovie گفت:
MrMohi گفت:
سلام
دعوا نكنيد هم لینوکس كار و هم ويندوز كار زياد است من شخصا مسوليت اين كار را قبول نمي كنم اما هر كمكي خواستيد با كمال ميل در خدمتم
درضمن به عرض بغضي از دوستان برسد كه همه چيز را همگان ندانند شما اگر مطلبي در مورد نصب و اينا ميدونيد ميتونيد شما هم بنويسيد به انضمام اينكه يكي از دوستان همانطور كه خودشون گفتند مقاله اي در اين مورد مينويسند بسيار عالي است اينجا همه در يك سطح نيستند و تلاش بر اين است كه دانش و اطلاعات همه بهتر مشود من از شماها ياد ميگيرم x از من y از x اين است سير تكامل دانش وعلم
داداش من لحنم طوري بود كه انگار دارم دعوا مي كنم :(
نه بابا دنيا ارزش اين حرف ها رو نداره :lol:

به هر حال اگر لحنم تند بود معذرت مي خوام :oops:

MrMohi

Active Member
miladmovie گفت:
MrMohi گفت:

آقا اون دانشجوی کامپیوتری که نصب ویندوز رو بلد نباشه بهتره که بیشتر

از این جامعه مهندسین رو شرمنده نکنه و بره مدرکش رو پس بده و بره بوق بزنه

یه کار دیگه هم میتونه بکنه

بره وایسه روبروی پارک جمشیدیه بلال سرخ کنه
:wink:

swi

Member
آقا من فقط ميخواستم كمكي كرده باشم .حالا كه نميخوايد اشكالي نداره :(

MrMohi

Active Member
swi گفت:
آقا من فقط ميخواستم كمكي كرده باشم .حالا كه نميخوايد اشكالي نداره :(

آقا کسی با شما نبود! چرا شما به خودتون برداشت میکنین

اصلا منظور من با هیچ کدوم از کاربرهای این سایت نبود

من منظورم با اشخاصی بود که جز خر خونی کار دیگه ای بلد نیستند و

متاسفانه بدلیل سیستم رتبه بندی غلط کنکوری ایران که میگه هر کی

خر خونتر باشه میتونه بره دانشگاه و اونوقت کسانی که کوچکترین استعداد

و حتی علاقه ای به کامپیوتر ندارن و فقط از تمام استعدادهای دنیا خر خونیشو

بلدن ...و اونوقت جوونهایی که استعداد و توانایی زیادی دارند میمونن

پشت کنکور .حالا ما که خرمون از پل گذشت.ولی اینرو گفتم که یک همدلی با

جوونهای با استعداد پشت کنکوری کرده باشم.خودمم نمیدونم چی شد که

اینقدر روده درازی کردم .اصلا نفهمیدم چی گفتم.شما ببخشین

شما مقالتون رو آماده کنید.اگر هم در این رابطه مشکلی بود در خدمتیم

:wink:

swi

Member
با سلام
آقا من فكر نكنم ديگه بتونم كامپيوتر رو روشن كنم . از ديروز تا حالا تو شهر ما يعني سبزوار 10 بار زلزله اومده و اصلا جرپت روشن كردن كامپيوتر رو نداشتم . ولي به محض اينكه يه كمي اوضاع آروم بشه مقاله رو مي نويسم . البته اگه جون سالم به در برديم :(

اولين سوال انجمن رو همينجا مي پرسيم
چطور ميشه لينوكس و ويندوز رو كنار هم نصب كرد؟!
به نظر مي ايجاد انجمن لينوكس خيلي واجب هست (اين طور كه شايعش هست) تا چند سال ديگه سيستم عامل كل بخشهاي دولتي ميشه لينوكس فارسي و برنامه نويسا بايد تا دير نشده شروع كنند به يادگيري همينطور كاربر ها ...

amirnezhad

Member
Barbababak گفت:
چطور ميشه لينوكس و ويندوز رو كنار هم نصب كرد؟!
براي اين كار بعد از اينكه ويندوز رو نصب كردي بايد لينوكس رو نصب كني و فقط به دو تا نكته بايد توجه كني ...
1) در مورد پارتيشن بندي مخصوص لينوكس (در هنگام نصب) اگه دقت نكني ممكنه ويندوزت رو پاك كنه
2) براي بالا اومدن ار boot manager استفاده كني ... من معمولا lilo رو فعال مي كنم ...

Barbababak گفت:
به نظر مي ايجاد انجمن لينوكس خيلي واجب هست (اين طور كه شايعش هست) تا چند سال ديگه سيستم عامل كل بخشهاي دولتي ميشه لينوكس فارسي و برنامه نويسا بايد تا دير نشده شروع كنند به يادگيري همينطور كاربر ها ...
فكر نمي كنم ...
ادارتا ما هزينه اي براي نرم افزار هاي تحت ويندوز نمي دن در حالي كه هزينه عوض كردن سيستم عامل واقعا براشون سنگين تموم ميشه! و فكر نمي كنم اين كار رو انجام بدهند ...
در ضمن هرچند كه خيلي دوست دارم اين لينوكس فارسي رو ببينم ولي واقعا چشمم آب نمي خوره :roll: ...

nsboss

Member
من خيلي وقته دنبال همچين انجمني هستم...
ميخوام لينوكس رو جايگزين سيستم عامل فعليم ( ويندوز ) بكنم... آخه خيلي اذيت ميكنه خصوصا با پنتيم 4 ( مادربورد گيگابايت ).. ما منتظريم..

با سلام خدمت كل جمعيت راه بيندازيد من همه جوره پايم شبانه روزي شما فقط را بيندازيد و هم كاري كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا