نظر در مورد کارت ویزیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.
با سلام

خیلی ممنون میشم نظر خود را در مورد این کارت ویزیت بگید

1 سوال هم درام؟

کارت من 2 طرفه هست باید قسمت دوم هم آدرس و تلفن بدم یا نه؟

خوشحال میشم ایرادهای کارمو بدونم
منتظر
 

Erfan

Active Member
میشه گفت ساده و قشنگ هست ... دوست عزیز اصولاً طرح های ساده بیشتر به دل میشینه تا طرح های شلوغ و پلوغ ....

این نظر من هست ....

اگه از چنتا براش ملایم استفاده میکردی بهتر هم میشد ...


مخلصیم, بارزام @
 

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
در مورد ادرس که یه طرف کافیه. البته معمولا ادرس و تلفن رو هم پیش هم مینویسن. یعنی شما میتونستی تلفن ها رو هم پیش همون آدرس جا بدی.

البته خیلی ساده شده این کارت ولی تو همین کار ساده هم میتونستی با رعایت یه سری نکته ها بهترش کنی. یکیش همون تلفنی که گفتم یکیش اون توضیح شرکت (سرویس و راهبری و نگهداری ...) رو بهتر بود وسط مینوشتی تا توازن کار حفظ بشه.

فونت ترافیک رو معمولا تو کار طراحی تا میتونی استفاده نکن! این فونت اصلا دلیل طراحیش نمیدونم چی بوده!! یکی از استادای ما هم میگفت که این فونت رو فقط برای تست کردن اینکه قسمت فونتای ویندوز سالمه یا نه باید استفاده کرد! البته شوخی میکنم ولی تا میتونی این فونت رو بذار برای جاهایی که مثلا قراره یه طرح بینهایت ساده طراحی بشه. فونتهای بهتر از این خیلی زیاده.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا