نظر در مورد سایتم

winsent

Banned
عالی بود

با سلام
سایت خوبی بود فقط یه کم بیش از حد از رنگ خاکستری استفاده کردی، اگه از رنگهای دیگه هم استفاده کنی بهتر هم میشه اما من خودم به شخصه با سایتت حال کردم دمت گرم.
راستی اگه وقت کردی سایت منم ببین و در همین تاپیکی که خودت زدی نظرت رو بگو...
(یه جا تو سایت نوشتی "قلبه مایکروسافت بر گوگل، غلبه با غ هستش نه با ق... ببخشیدها!!!")
با اینکه خودت استادی ام اگه کمکی هم خواستی من در خدمتم، تبادل لینک هم میکنی؟
موفق و پیروز باشی
سایت من: www.hesabrayaneh.com
سایت من: www.dehkadeyebazi.co.n

آخرین ویرایش:

parsjax

Banned
سلام دوستان
خیلی ممنون از نظراتتون
در مورد غلبه حق با شماست این اخبار رو کپی پست کردم از جای دیگه خودم متوجه نشدم
در مورد فایرفوکس هم باید بگم به زودی رو اونم کار میکنم البته وقتی که یکم گرافیکشو بردم بالاتر
آخه من الان سربازم هفته ای 2 ساعت وقت دارم به سایتم برسم
آقای ام جی رایانه حق با شما بود الن درستش میکنم
ولی در کل خیلی ممنون ازتون

راستی سایت شما رو هم دیدم یاد سایت خودم که paran0id.com بود افتادم خیلی طراحیش جالبه منتها 2 3 تا کار کوچیک باید انجام بدی اول آخرین خبر ها رو 1 2 پیکسل ارتفاشو زیاد تر کن تا با بخش سمت چپ برابر شه اسکرولشم از بین میره احتمالا بعد یه فوتر هم براش بزار تا پایین پیجت با قاعده تموم شه 2 تا لینک هم بالا سمت راست هست که جاش هست ولی اکتیو نیست اونارم واسش لینک تعریف کن خیلی جالب در کل اگه موافق باشی به زودی با هم تبادل لینک میکنیم

Ali_ix

Well-Known Member
سلام
متاسفانه همونطور که دوستان اشار کردند احتمالا در مرورگری غیر از IE کار نمیکنه !

به غیر از این من جز دو سه مورد inline style هیچ اثری از css ندیدم .... متاسفانه ساختار صفحه هم بسیار شلوغ و کثیف هست و ایرادهای زیادی داره ...

شما چطور میخواید (میخواستید) با این ساخاتار صفحه آجاکس کار کنید ؟
فکر میکنید Document Tree این صفحتون به چه شکلی میشه ؟
شما چطور میخواید در DOM عتاصرتون رو تفکیک کنید و بهشون اشاره کنید ؟

من سعی میکنم در حدی که میدونم بعدا توضیحات بیشتری بدم..
ولی این فکر 100 درصد غلطه که با استفاده (جسارت نمیکنم ولی احتمالا کپی - پیست) کردن یکسری کد نادرست جاوا ما آژاکس خواهیم داشت !

موفق باشید

parsjax

Banned
بازم سلام
یه چیزی !!!! این سایتم تو لوکال با فایرفوکس مشکلی نداره ولی وقتی آپلود میشه اکسریپت هاش کار نمیکنه کسی میدونه فایرفوکسو چطوری باید تنظیم کنیم؟

parsjax

Banned
عزیزم اشتباه نکن اگه میبینی ساختار صفحاتم اینجوریه واسه امنیتشه در ضمن من اخبار سایتم رو گفتم نکنه شما میخواید بگید اخبار سایتتون رو خودتون می نویسید یعنی از جایی دریافت نمی کنید؟ اگه یکم دقت کنی می بینی این مشکل سایت من نیست فقط جی میل و یا هو میل بتا نیز بجز Ie با مرورگر دیگه ای سازگار نیستند

parsjax

Banned
شما چطور میخواید در DOM عتاصرتون رو تفکیک کنید و بهشون اشاره کنید ؟
عزیزم فعلا که من این کار رو به صورت کاملا صحیح انجام دادم

ولی این فکر 100 درصد غلطه که با استفاده (جسارت نمیکنم ولی احتمالا کپی - پیست) کردن یکسری کد نادرست جاوا ما آژاکس خواهیم داشت !

میشه بفرمائید کجای کد ها نا درست هستند؟ در ضمن اگه واقعا اینجروی فکر میکنی که من این کد ها رو کپی پست کردم لطفا شما هم این کد ها رو کپی پیست کن و یه سایت با این تکنولوژی بساز تا ما استفاده کنیم { واقعا واسه این طرز تفکر متاسفم!!!!!!! }

در ضمن بر خلاف تصور شما در صفحات سایتم فقط از Css استفاده کردم !!!!!!!! همون 2 3 موردی که میگی این چیزی رو به وجود میاره که داری میبینی !!!!!!

آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
آقای ام جی رایانه حق با شما بود الن درستش میکنم
ولی در کل خیلی ممنون ازتون
خواهش میکنم!

راستی سایت شما رو هم دیدم یاد سایت خودم که paran0id.com بود افتادم
چطور؟

خیلی طراحیش جالبه منتها 2 3 تا کار کوچیک باید انجام بدی اول آخرین خبر ها رو 1 2 پیکسل ارتفاشو

زیاد تر کن تا با بخش سمت چپ برابر شه اسکرولشم از بین میره احتمالا بعد یه فوتر هم براش بزار تا پایین

پیجت با قاعده تموم شه
خودم درستش نکردم چون الان مشغولم و دارم قالب اصلی رو طراحی میکنم.

تا لینک هم بالا سمت راست هست که جاش هست ولی اکتیو نیست اونارم واسش لینک تعریف

کن
چون هنوز دو بخش مربوط به اون دو لینک فعال نشدند، لینکشون هم فعال نیست.

در کل اگه موافق باشی به زودی با هم تبادل لینک میکنیم
خیلی ممنون. من هم برای شما آرزوی موفقیت دارم.
انشاالله تبادل لینک هم خواهیم کرد.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
گویا این سایت فقط برای کاربران Ie هست. تو Opera که سایت غیر قابل استفادست. حداقل سایتی می زدی که کاربران دیگر مرورگر ها توانایی استفاده از آن را داشته باشند. بیشتر تلاش کن، کار خوبی رو شروع کردی، موفق باشی

Ali_ix

Well-Known Member
عزیزم فعلا که من این کار رو به صورت کاملا صحیح انجام دادم
/
میشه بفرمائید کجای کد ها نا درست هستند؟ در ضمن اگه واقعا اینجروی فکر میکنی که من این کد ها رو کپی پست کردم لطفا شما هم این کد ها رو کپی پیست کن و یه سایت با این تکنولوژی بساز تا ما استفاده کنیم { واقعا واسه این طرز تفکر متاسفم!!!!!!! }
/
در ضمن بر خلاف تصور شما در صفحات سایتم فقط از Css استفاده کردم !!!!!!!! همون 2 3 موردی که میگی این چیزی رو به وجود میاره که داری میبینی !!!!!!
عزیزم پس شما خیلی به DOM تسلط دارید ...
امکانش هست کمی از منابع تون و رفرنسهایی رو که داشتید به ما هم معرفی کنید ؟! (همین عبارت DOM هم کمک میکنه :wink: )

/

من متاسفانه دانش و تجربه کافی در این زمینه رو ندارم که همچین سایتی بسازم ... متاسفم :)

/

بله کاملا واضحه.

عزیزم اشتباه نکن اگه میبینی ساختار صفحاتم اینجوریه واسه امنیتشه در ضمن من اخبار سایتم رو گفتم نکنه شما میخواید بگید اخبار سایتتون رو خودتون می نویسید یعنی از جایی دریافت نمی کنید؟ اگه یکم دقت کنی می بینی این مشکل سایت من نیست فقط جی میل و یا هو میل بتا نیز بجز Ie با مرورگر دیگه ای سازگار نیستند

175.gif
شاید سو تفاهمی درباره ساختار کدهای صفحه پیش اومده ... شایدم امنیت با کدهای HTML!!از سطح دانش من خارجه !!!!
اگر فرصت داشتید بیشتر توضیح بدید.

در ضمن این دقیقا مشکل شماست (به عنوان طراح و توسعه دهنده) که سایتتون در مرورگرهای دیگه هم پشتیبانی بشه.
من هر روز با جیمیل از طریق فایرفاکس یا اپرا کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم ...

در نهایت براتون آرزوی موفقیت میکنم ... امیدوارم در آینده شما رو در کنار عزیزانی چون Jeffery Zeldman در کنفرانسهای جهاینی ببینیم ! :D :wink:

FaridOnline

New Member
175.gif
شاید سو تفاهمی درباره ساختار کدهای صفحه پیش اومده ... شایدم امنیت با کدهای HTML!!از سطح دانش من خارجه !!!!
اگر فرصت داشتید بیشتر توضیح بدید.:D :wink:

سلام. من نمي خوام قضاوت کنم ولي به نظرم حق با آقاي پارس اي جکس هست. علتش هم مي تونم با يه سوال بيان کنم:
شما از کجا متوجه شديد داکيومنت تري جالبي نداره اين سايت؟؟؟؟
اميدوارم متوجه شده باشيد.
موفق باشيد.

Ali_ix

Well-Known Member
سلام. من نمي خوام قضاوت کنم ولي به نظرم حق با آقاي پارس اي جکس هست. علتش هم مي تونم با يه سوال بيان کنم:
شما از کجا متوجه شديد داکيومنت تري جالبي نداره اين سايت؟؟؟؟
اميدوارم متوجه شده باشيد.
موفق باشيد.
اولا که به انجمنها خوش اومدین....

دوما در چه موردی حق با ایشون هست (کلا مگه قراره حقی این وسط تقسیم بشه همه نظرمونو در مورد کارشون میگیم و جواب میشنویم .. همین!)

شما میتونید درباره امنیت اطلاعات از طریق HTMLی که ایشون گفتند بیشتر توضیح بدید ؟

یک سوال کلی میپرسم و امیدوارم برداشت بدی نشه ..
شما میدونید Document Tree چی هست و DOM چه کاربردی در این قبلی مسائل مثل آجاکس داره ؟

با دیدن سورس صفحه خیل ساده میشه گفت ساختار درختی صفحه خوب هست یا نه!
البته این ساختار اشتباهات خیلی بزرگی نداره از لحاظ syntax یا ...

بلکه زمانی که لازم بشه با DOM به عناصر صفحه دسترسی داشته و بخواید تغییرشون بدید این موضوع اهمیت پیدامیکنه که ساختار تمیزی داشته باشید از عناصر بی مورد تو در تو پرهیز کنید.

امیدوارم شما هم متوجه شده باشید
موفق باشید

FaridOnline

New Member
اولا مرسي
دوما در مورد حفاظت از سورس حق با پارس اي جکسه. اينطوري ديگه کسي نمي تونه به سادگي سورسش رو ويرايش کنه.
از اسم Document Tree و DOM مشخصه که چي هستند. حتي يه دانشجوي زبان هم مي فهمه که چيه. اگه کمترين آشنايي با وب داشته باشي متوجه مي شي.
کسي که اين کد ها رو نوشته خودش بهتر مي دونه چي به چيه و چه طوري کد هاش رو ويرايش کنه و آبجکت هاي داکيومنتش رو مديريت کنه يا بهشون دسترسي داشته باشه.
اگه سايت رو ويزيت کني به سادگي متوجه مي شي که چه منظم اين کار رو انجام داده.

Ali_ix

Well-Known Member
اولا مرسي
دوما در مورد حفاظت از سورس حق با پارس اي جکسه. اينطوري ديگه کسي نمي تونه به سادگي سورسش رو ويرايش کنه.
از اسم Document Tree و DOM مشخصه که چي هستند. حتي يه دانشجوي زبان هم مي فهمه که چيه. اگه کمترين آشنايي با وب داشته باشي متوجه مي شي.
کسي که اين کد ها رو نوشته خودش بهتر مي دونه چي به چيه و چه طوري کد هاش رو ويرايش کنه و آبجکت هاي داکيومنتش رو مديريت کنه يا بهشون دسترسي داشته باشه.
اگه سايت رو ويزيت کني به سادگي متوجه مي شي که چه منظم اين کار رو انجام داده.
میبخشید ولی این واژه امنیت درباره یکسری کد HTML کثیف، خیلی مسخره به نظر میرسه. اصلا معنی نداره.
اگر شما منظورتون کپی برداری از کده که اولا این اسمش امنیت نیست و ثانیه با هر برنامه ابتدایی برای طرایح وب میشه کد رو با یک کلیک مرتب کرد (مثلا DW این قابلیت رو داره) پس با این کار به اون هدف هم نمیرسید

در مورد تمام این ایرادهایی که به زعم (درست نوشتم) شما فقط به طراح مربوطه و خودش هرجور صلاح بدون مینویسه. باید عرض کنم که این موضوع پیامدهای زیادی داره که فقط به سلیقه طراح مربوط نمیشه!

شما فکر میکنید عدم سازگاری با مرورگرهای مختلف از کجا ناشی میشه ؟
از همین خرده خرده اشتباهات ریز و کوچیک در کدها !
هر کووم از این ریزه کاری ها رعایت نکردنش ضرر مهلکی به سایت وارد نمیکنه ولی اگر تعداشون زیاد بشه نتیجه این میشه که سایت فقط با IE کار بکنه ! (هر چند که شیوه نمایش نسبتا همسانش در اغلب مرورگر ها قابل تحسینه)

در کل اگر واقعا همینجوری بود که شما میفرمایید (در مورد شیوه کدنویسی) یک عده آدم در W3C و WaSP و ... بیکار نبودند که استاندارد و شیوه های مناسب رو ارائه کنند و روش وقت بگذارند و ...

پ.ن: پیشنهاد میکنم کمی در مورد همون دو کلمه بالایی که گفتم و فرمودید هر داشنجویی زبانی اینو بلده تحقیق و مطالعه بفرمایید. کلمه اتومبیل هم برای همه ماشین سواری رو ممکنه تدایی کنه ! ولی آیا این جزئیات نحوه کار این ماشین هم میرسونه ؟ اینکه موتورش چجوری داره نیروی محرک تولید میکنه ؟

موفق باشید

parsjax

Banned
با سلام
میبینم که تو این چند ساعت که نبودم بحث بد جوری داغ شده
عزیزم من منظورم از امنیت چند چیز بود
اول اینکه کسی دوباره از کد های من به سادگی استفاده نکنه
بعد اینکه کسی به سادگی از طرز کارش سر در نیاره
و دلایل دیگه

بعد اینکه من نمی خوام یه پروژه اوپن سورس تعریف کنم که بیام کد هامو استاندارد بنویسم !!!!! من تمام مواردی رو که به نفع وبسایتم بوده رو رعایت کردم
در مورد فایر فوکس و اوپرا هم که گفتم هنوز روشون وقت نگذاشتم به زودی مشکلات اونم بر طرف میشه

در مورد مثالی که زدی هم فکر نمی کنم شما وقتی سوار یه تاکسی میشی واست این چیزا مهم باشه !!

Ali_ix

Well-Known Member
بعد اینکه کسی به سادگی از طرز کارش سر در نیاره
/
بعد اینکه من نمی خوام یه پروژه اوپن سورس تعریف کنم که ...

این جوی که شما درش سیر میکنید مربوط به برنامه نویسی (programing) هست ! نه کدنویسی استاتیک! :wink:

/

خوشحالم که اسم اوپن سورس تا حدی با استانداردها هم خانواده و هم گروه شده و اینطور به نظر میاد که یکی هستند (چون اصولا پروژهه های اوپن سورس رابطه نزدیکی با رعایت استانداردها دازند)

ولی دوست عزیز ! کاربر گرامی ! طراح گرانقدر ! این دوتا با هم خیلی فرق میکنند !
امیدوارم در آینده متوجه بشید.

موفق باشید

tabib_m

Member
جی میل و یا هو میل بتا نیز بجز Ie با مرورگر دیگه ای سازگار نیستند
ببخشید که مطلب رو از قبل دارم میارم
ولی این جمله خیلی من رو تکون داد و دلم نیومد که جواب ندم
چون من هر روز ، هم به جی میل ، و هم به یاهو میل بتا سر میزنم (البته با فایرفاکس) و هیچ مشکلی هم در کار با اونها ندارم!!!
در مورد طراحی سایت هم خدمتتون عرض کنم که ظاهر سایت ، خوشگله ، موفق باشید.
اما در مورد مسائلی که آقای Ali_ix گفتن ، تا حدی باهاشون موافق هستم.

parsjax

Banned
سلام
من دوباره اومدم مرخصی !!!!!!!!!!!! ... تو این خدمت
راست حق با شما بود آقای ... وقتی داکتری سایتم رو به هم نمی زنم تو فایر فاکس و اوپرا مشکلی نداره ولی متاسفانه تا ای جکس تو ایران خیلی راه نیفتاده من نمی تونم بهش دست نزنم . حد اقل واسه این که سورسام کپی نشه در مورد جی میل و یاهو میل بتا حق با شماست ولی قبلا وقتی می خواستم با اوپرا اونا رو ویزیت کنم یه صفحه می اومد که می گفت باید از Ie استفاده کنم . فکر کنم یاهو میل بتا هنوز این مشکل رو با اوپرا داشته باشه {فکر کنم چون خودم تست نکردم ولی قبلا تست کرده بودم اینجوری بود}

جدیدترین ارسال ها

بالا