اولا مرسي
دوما در مورد حفاظت از سورس حق با پارس اي جکسه. اينطوري ديگه کسي نمي تونه به سادگي سورسش رو ويرايش کنه.
از اسم Document Tree و DOM مشخصه که چي هستند. حتي يه دانشجوي زبان هم مي فهمه که چيه. اگه کمترين آشنايي با وب داشته باشي متوجه مي شي.
کسي که اين کد ها رو نوشته خودش بهتر مي دونه چي به چيه و چه طوري کد هاش رو ويرايش کنه و آبجکت هاي داکيومنتش رو مديريت کنه يا بهشون دسترسي داشته باشه.
اگه سايت رو ويزيت کني به سادگي متوجه مي شي که چه منظم اين کار رو انجام داده.
میبخشید ولی این واژه امنیت درباره یکسری کد HTML کثیف، خیلی مسخره به نظر میرسه. اصلا معنی نداره.
اگر شما منظورتون کپی برداری از کده که اولا این اسمش امنیت نیست و ثانیه با هر برنامه ابتدایی برای طرایح وب میشه کد رو با یک کلیک مرتب کرد (مثلا DW این قابلیت رو داره) پس با این کار به اون هدف هم نمیرسید
در مورد تمام این ایرادهایی که به زعم (درست نوشتم) شما فقط به طراح مربوطه و خودش هرجور صلاح بدون مینویسه. باید عرض کنم که این موضوع پیامدهای زیادی داره که فقط به سلیقه طراح مربوط نمیشه!
شما فکر میکنید عدم سازگاری با مرورگرهای مختلف از کجا ناشی میشه ؟
از همین خرده خرده اشتباهات ریز و کوچیک در کدها !
هر کووم از این ریزه کاری ها رعایت نکردنش ضرر مهلکی به سایت وارد نمیکنه ولی اگر تعداشون زیاد بشه نتیجه این میشه که سایت فقط با IE کار بکنه ! (هر چند که شیوه نمایش نسبتا همسانش در اغلب مرورگر ها قابل تحسینه)
در کل اگر واقعا همینجوری بود که شما میفرمایید (در مورد شیوه کدنویسی) یک عده آدم در W3C و WaSP و ... بیکار نبودند که استاندارد و شیوه های مناسب رو ارائه کنند و روش وقت بگذارند و ...
پ.ن: پیشنهاد میکنم کمی در مورد همون دو کلمه بالایی که گفتم و فرمودید هر داشنجویی زبانی اینو بلده تحقیق و مطالعه بفرمایید. کلمه اتومبیل هم برای همه ماشین سواری رو ممکنه تدایی کنه ! ولی آیا این جزئیات نحوه کار این ماشین هم میرسونه ؟ اینکه موتورش چجوری داره نیروی محرک تولید میکنه ؟
موفق باشید