نظر خواهی

majid_a95

Active Member
من دانشجوی کاردانی پیوسته کامپیوترم ! میخوام واسه کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی بخونم و کلاس های تخصصی مایا رو تو تهران بیام و انشااله ادامه بدم! (تو قزوین آموزشگاه درست حسابی نیست) :sad:
میخواستم ببینم شما نظرتون چیه؟ اگه بخوام برم کدوم آموزشگاه برم بهتره و از کجا شروع کنم ؟؟شهریه هاشم اگه اطلاع دارید بگید ! با تشکر****
(در ضمن من بیشتر مدلسازی علاقه دارم):paint:

آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
دوست عزيز :
از نظر آموزشگاه من كلاسهاي انيميشن دانشگاه سوره را پيشنهاد ميكنم .
بسيار عالي و طبقه‌بندي شده و كاربردي آموزش ميدن .
آموزشهاي برنامه‌هايي نظير Maya , Zbrush , Realflow و ... حتي اصول ساخت انيميشن از دستي تا ...
از نظر شهريه هم طول دوره 6 ترم هست .
هر ترم 3 ماه .
و هزينه هر ترم حدود 300 هزار تومان هست .
كلاسها روزهاي پنجشنبه و جمعه برگزار ميشه .
حدودا از ساعت 8 صبح الي 7 شب . ( البته ساعت كلاس‌ها دقيق يادم نيست )
آخر دوره هم مدركي از خود آموزشگاه بهتون ميدن كه اگر اشتباه نكنم تاييد شده وزارت علوم هست . ( البته اين مدرك چندان مهم نيست مهم اينه كه شما پس از پايان دوره واقعا حرفي براي گفتن داشته باشيد )

و هر جايي كه كلا كلاس خواستيد بريد حتما تحقيق كامل و دقيقي از اونجا داشته باشيد .
چون كلاس آموزشي مايا كم نيست اما متاسفانه هيچ كدوم از كلاس‌ها اصولي و كاربردي آموزش نميدن .

با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز .

majid_a95

Active Member
آقا سروش خیلی ممنون از لطفت کمک بزرگی کردی ! انشااله موفق باشی ! منم مدرک زیاد واسم مهم نیست ، کار حرفه ای واسم مهمه ..........!!!!!!! راستی مهندس شما فرمودین دانشگاه ....؟ آموزشگاهه یا دانشگاست(ورودی محدوده])؟؟؟

آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
خواهش ميكنم دوست عزيز . انجام وظيفه بود .
هر كمكي از دست بنده بر بياد در خدمتم .
ضمنا آموزشهاي مختلفي هم در اين زمينه وجود داره .
ميتوني از اونها هم استفاده كني . يعني من پيشنهاد ميكنم استفاده كني . ( به خصوص آموزشهاي شركت Digital tutors )

جدیدترین ارسال ها

بالا