شما فکر میکنید مشتریان هاست احمق هستند شما خودت از مشکل دوویونه شده بودی[/B](به گفته خودت) حالا به میهن هاستینگ توصیه میکنی
[/B]
دوست عزیز و بیکار من که رفتی انجمنو گشتی. این پست ها مال چندین ماه پیش بود که تازه سی پنل این کارو شروع کرده بود و کسی خبر نداشت قراره چی بشه. الان دیگه همه میدونن.
اگه من داشتم دیوونه میشدم بخاطر مسئولیتی بود که رو دوشم بود و مشکلاتی که مشتریامون داشتند. اونایی که خونسردند باید بهشون شک کرد
سلام
دوست عزیز هنوز خیلی از کسانی که در ایران در زمینه هاستینگ فعالیت می کنند از cPanel استفاده می کنند و آن هم به خاطر امکانات و کارایی بسیار خوب این کنترل پنل است و متاسفانه هیچکس نمی تواند مطمئن باشد که لایسنس cPanel که استفاده می کند به خاطر تحریم بسته خواهد شد یا نه ؟
اتفاقا همه میدونن که لایسنسشون بسته میشه یا نه. اونی که نمیدونه از نا آگاهیشه. مثلا ما میدونیم که لایسنسمون رو میبندند و استفاده نمیکنیم.
در ضمن به دليل طيف گسترده اعتراضات همكاران
قيمتها در حال تجديد نظر براي افزايش ميباشد
و اين افزايش بر روي تمامي سرويس ها بجز نمايندگان اعمال خواهد شد
تاريخ اعمال : مورخ 18/1/88
میشه انقدر شلوغش نکنید ؟ لطفا بگید کی مجبورتون کرده قیمتتون را بالا ببرید تا همه بدونند . دوست تازه کار من کسی که اینکاره باشه براش اصلا مهم نیست که کسی بیاد ارزون بده یا نه. چون میدونه قیمت کار خوب چقدره و کی چیکارست. کسی دنبال چهار تا مشتری شما نیست. من بشخصه میگم که هیچ اعتراضی ندارم. اگه حرفی در این انجمن میزنم فقط بخاطر روشن کردن بقیه و خودمه.
در ضمن گرون کردن سرویسی که ارزش کمی داره (همین قیمتی که الان دارید میدید) کار درستی نیست و مشکل شرعی و اخلاقی داره
عیب نداره.
تا موقعی که
http://iranianserver.net/ با آپ تایم 99% و قیمت ارزان (فقط 3500 تومان) هست کسی هاست گرون نمیخره.
اینم یه نوعشه دیگه
شرکت ما شدیدا مخالف قیمت های بالای هاستینگ هست ولی این مخالفت دلیل بر این نیست که قیمت ها آنچنان پایین باشد که صنعت هاستینگ بازیچه و بی ارزش شود !
فقط اعتدال ...
خودتو ناراحت نکن. اونی که باید بدونه میدونه. ما هدفمون فقط روشنگریه. حالا کسی خواست بخره یا نخره دیگه به ما مریوط نیست
چه جالب که به هیچ کدام از سوالات منم پاسخ ندادید و تفره رفتید از جواب. خب حق دارید چون جوابی ندارید :
ehsanch گفت:
1- شما چطوری انقدر با اطمینان صحبت میکنید در صورتی که همین الان لایسنس سی پنلتون بسته شده و هر کسی که کمی آشنایی در مورد هاستینگ داشته باشه میدونه که نباید سی پنل بگیره . (یا اگه مطمنه بگیره)
2- شما چطور چندین سرور دارید در صورتی که فقط 50 تا سایت میزبانی کردید که اونم 20 تاش این ماه اومده ؟ (اینجا )
3-شما چه شرکتی هستید که یه تلفن ثابت ندارید تو سایتتون بذارید ؟
4- طبق این و این آپتایم سرورهای شما 4 و 12 روز میباشد که آخرین ریست آپتایم هم در 4 و 12 روز پیش شده . یعنی هر وقت سرور داون شده ریست کردید لینک آپتایمو . و این روش قدیمی برای فریب دادن مشتریان ساده است.
5- فعلا همینا را جواب بدید اگه باز سوالی پیش اومد باز از حضورتون میپرسم