نظر خواهی در مورد قالب سایت شخصی

Mr.Saraei

Member
درود

دوستان خداروشکر تونستم اولین قالب گرافیکی که برای سایت شخصی خودم هست رو طراحی کنم . ممنون میشم نظراتتون رو بفرمایید . البته لازم به ذکر هست که بنده مبتدی هستم نه حرفه ای از این رو با چشم کاراموز ببینین پیشرفتم رو نسبت به طرح اینتروی قبلیم :)

فقط یک سوال : ببینین بچه ها من کد نویسی سایت رو دارم یواش یواش یاد می گیرم از این رو نمی دونم برای قسمت Main Body که همون مکان نوشتن پست هاست باید اینجوری پست ها رو طراحی کنم رو خود قالب بعد اسلایس کنم یا باید خالی بگذارم و جداگانه طراحی کنم ؟ ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید .

به نظر شما برای این سایت از وردپرس یا جوملا و با ... استفاده کنم یا نه ؟

سپاس

محمدرضا

پیوست ها

• Template4.jpg
    Template4.jpg
    339.9 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش توسط مدیر:

member99

Member
خسته نباشی دوست عزیز / نمی دونم چرا اینقدر استفاده از تصاویر پیکسلت مثل زیر طرفدار پیدا کرده :) البته شما از مربع های بزرگ استفاده کردید برای بک گراند اون باکسی که عکس خودت هست / پیشنهاد می کنم از تصویر زیر استفاده کنی :)
bg.jpg[jss][/jss]

مهندس جان به نظرم عکس خودت بدون افکت بهتره بذاری .. اینجوری جالب نیست / راجع به کلیت قالب شما نظری نمی دم چون سلیقه ای هست و انتخاب رنگ ها شاید برای شما جالب بوده
تبدیل به psd کن و به وردپرس کانورت کن و والسلام .

nima_dsnr

کاربر VIP
خیلی ساده هست.
البته از رنگهای بدی استفاده نشده ولی میتونی از رنگها بهتر هم استفاده کنی.
مثلا میتونی از رنگ بنفش در حالتهای کمرنگ تر و پر رنگ تر استفاده کنی.
شکهای دایره و منحنی هم خیلی به جذابیت کار کمک می کنن.

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
با نیما موافقم
+
اون بالای قالب جایی که نور افکن ها و مین اصلی با آرم به هم وصل میشن خیلی حال کردم
موفق باشیـ:rose:

largy

New Member
از نظر گرافیکی جالب نشد ولی اسکلت بندی خیلی خوبی داره به نظرم

Mr.Saraei

Member
درود

دوستان ممنونم بابت راهنمایی هاتون :) من یه تغییراتی دادم با توجه به فرمایشاتون . یه نگاه بی زحمت بندازین ببینین ایراداش کجاست ؟ بعد به نظرتون اون دو تا لوگو رو که بالا پایین هست چه رنگی بزارم تا با بقیه رنگ ها بخوره ؟

یه سوال دیگه اگه امکان داره مراحل بعد از این رو می فرمایید من برم مطالعه کنم کار کنم روش ؟ مثلا کانورت برای وردپرس یا جوملا و ... تیتروار باشه میرم دنبالش ... :)

با سپاس

فراوان

محمدرضا

پیوست ها

• Template4.jpg
    Template4.jpg
    293.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

Mr.Saraei

Member
نظرخواهی در خصوص قالب سایت شخصی آکادمیک

درود

دوستان همونطور که می دونین در تاپیک قبلی با راهنمایی های شما من رو قالب کار کردم و از سردی دراوردم . میخ واستم ببینین ایراداش رو محبت کنین بگین تا پیشرفت کنیم :)

راستی یه سوال داشتم :

1 . مراحل بعد از ابنکار چیا هستن ؟ یعنی بعد از طراحی قالب ما باید اون رو به وردپرس یا جوملا کد نویسی کنیم درسته ؟ یا نرم افزار خاصی هست که اینکار رو انجام میده ؟ یکی هم من نمی دونم کجا ها رو باید اسلایس کرد ؟

سپاس

nima_dsnr

کاربر VIP
میتونستی همونجا بذاری برای نظرخواهی چون ادامه همون هست.
فونتها رو همه Tahoma با سایز 8 بزار
تیتر و یاقوت برای صفحه وب مناسب نیستن.

جدیدترین ارسال ها

بالا