نظر خواهی در مورد آموزش کار با دیتابیس و سایر قسمت ها در بیلدر

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به همه دوستان از اونجایی که برای دوست داران بیلدر در زمینه های مختلف اموزش هایی به صورت فیلم و پروژه محور نبوده تصمیم گرفتم اگه دوستان مایل باشند. آموزش هایی رو در زمینه های مختلف و به صورت فیلم تو انجمن قرار بدم البته با هزینه بسیار ناچیز که هر کابری میتونه بپردازه در حد همون 3 4 تومن البته با تمام محتویات و ....

آموزش ها مثلا در مورد کار با دیتابیس میگم :

- آموزش ایجاد دیتابیس SQLite ، ثبت ، حذف ، ویرایش ، جستجو ( چندین مدل هست ) ، نحوه مشاهده اطلاعات ، پرینت اطلاعات و یسری کار های دیگه

یا مثلا اموزش کار با دیتابیس اکسس

البته اموزش های دیگه در زمینه های دیگه هم قرار میدم

دوستان ممنون میشم نظرشون رو بگن

Singular

Active Member
سلام ... به دوست عزیز محمود جان

آره جالبه.. درسته هزینه ناچیزی هست..وحتی برای نوشتن یک برنامه آموزشی یا یک برنامه سیستمی.. . این پول ها مقدار ناچیزی است..اما معمولا مردم ایران با دانلود رایگان و ... عادت کردند .

مثلا... من برنامه هایی که نوشتم در سایتم گذاشتم..مبلغ هاش در برابر زحمت و زمان که واسه هر یک از برنامه ها صرف کردم مقدار ناچیزی...اماااا متاسفانه همین مبلغ ناچیز هم حاضر به پرداخت نیستن.

به دلیل علاقه ای که به بیلدر دارم... دوست دارم تموم برنامه هامو به رایگان به اشتراک بزارم....اما به دلیل عدم امنیت فایل کامپایل شده ..قیمت ناچیزی تعریف کردم واسشون.

به امید روزی که این مشکل بیلدر حل بشه. و تموم برنامه هامو به اشتراک دوستان عزیز به رایگان بگذارم.

MahmoodM30

به زودی سعی میکنم یه نمونه مثال کامل برای کار با بانک اطلاعاتی SQLite بسازم و تو انجمن قرار بدم ببینم چی میشه

itsonnet

New Member
با سلام
آقا محمود واقعا کار پسندیده ای میکنید . بنده موافق هستم و فکر نمیکنم این مقدار هزینه در مقابل راهنمایی ها و آموزش هایی که شما و دوستان در این انجمن گذاشتید زیاد باشه . پیشاپیش ممنون

sibil

Active Member
آقا اوکیه اوکیه من هستم . البته بالاغیرتاً آموزش های سطح پایین نذار ها ......

*** اموزش هایی مثل : دوره کامل آموزش sqllite - آموزش کامل کار با پلاگین access یا همون odbc - آموزش کامل خروجی چاپ نوشتن با html ( مثلا برای ریپورت گرفتن و فاکتور زدن و ....) - آموزش کامل ارتباط mmb با swf - آموزش کامل استفاده از پلاگین Epigraph یا همون کتیبه و ارتباط با اشیائ اون - آموزش استفاده از پلاگین Useful_Objects یا همون UO Lite - آموزش های مربوط به فایل نویسی و ذخیره سازی اطلاعات - آموزش ارتباط اشیای داخل mmb و با پلاگین متصل شده به mmb - و کلا آموزش هایی که با اون بشه پا رو از چارچوب mmb فراتر گذاشت و برنامه های کاربردی نوشت .

خدا خیرت بده که همت این کار رو داری . من مطمئنم که استقبال خیلی خوبی از آموزش هات میشه .
البته بنظر من بخاطر این که دوستان مبتدی تر هم بی نصیب نمونن ، آموزش هارو به دو بخش پیشرفته ( مثل چیزایی که بالا گفتم ) و ابتدایی و آموزش های سطح پایین تقسیم کن .
یا علی ...

booyebaran

Well-Known Member
محمد جون کارت مث همیشه عالیه لایک داره کارت و من استقبال میکنم البته اگه اموزش برنامه ای که قرار میدین بشه باهاش یه برنامه حسابداری حتی کوچک ساخت عاله میشه

MahmoodM30

دوستان شدیدا گیر کارام بودم و چند روزی نبودم. سربازی هم که بیخ گوشمه و فعلا افتادم 2 اردیبهشت 94 ولی قراره چند ماه زودتر برم ولی سعی میکنم یه کارایی رو تو این زمینه انجام بدم

جدیدترین ارسال ها

بالا