نظرتون چیه اگر موردی هست بفرمایید
P pcj Member Nov 30, 2010 #1 نظرتون چیه اگر موردی هست بفرمایید پیوست ها logo.png 386.5 کیلوبایت · بازدیدها: 63
Morteza1371 Active Member Nov 30, 2010 #2 زیبا شده ولی خیلی به گروه سخت افزار و سرویس وب ربطی نداره ، اگه گلها رو حذف می کردید و بجاش چیزهایی که مربوط به سخت افزار هستش رو می گذاشتید خیلی بهتر می شد. فونها هم قشنگ شده. موفق باشید
زیبا شده ولی خیلی به گروه سخت افزار و سرویس وب ربطی نداره ، اگه گلها رو حذف می کردید و بجاش چیزهایی که مربوط به سخت افزار هستش رو می گذاشتید خیلی بهتر می شد. فونها هم قشنگ شده. موفق باشید
Mj Well-Known Member Nov 30, 2010 #3 خیلی شاد و زیباست اما همونجور که دوستمون هم گفت خیلی به نرم افزار و خدمات وب ربطی نداره ولی در کل خیلی جینگوله...!
خیلی شاد و زیباست اما همونجور که دوستمون هم گفت خیلی به نرم افزار و خدمات وب ربطی نداره ولی در کل خیلی جینگوله...!
saeednajafi Member Nov 30, 2010 #4 گلها رو کلا حذف کن چون توی لوگو فایده نداره اینجوری سرویس هم که نوشتی غلط املایی داره service درسته
nima_dsnr کاربر VIP Nov 30, 2010 #6 آره من هم موافقم از المان های مربوط به دنیای آی تی بیشتر استفاده کن بیشتر که چه عرض کنم، کلا استفاده کن.
آره من هم موافقم از المان های مربوط به دنیای آی تی بیشتر استفاده کن بیشتر که چه عرض کنم، کلا استفاده کن.
GsGraphic Well-Known Member Nov 30, 2010 #8 گلهارو حذف كن خوب حالا خوب به كارتت نگاه كن ميبيني هيچي بجز چندتا كلمه نمونده حالا بشين يه طرح جديد بزنموفق باشي
گلهارو حذف كن خوب حالا خوب به كارتت نگاه كن ميبيني هيچي بجز چندتا كلمه نمونده حالا بشين يه طرح جديد بزنموفق باشي
MohammadGh Well-Known Member Dec 1, 2010 #9 خوبه ولي منم با نظر دوستان موافقم بايد كاراكتر هاي آي تي استفاده كني موفق باشي
Alireza Saeedi Active Member Dec 1, 2010 #10 لوگو ؟؟ فکر کنم یا شما با مفهوم لوگو غریبه این یا اسم تاپیک رو اشتباه نوشتین !! ببخشید اگه رک گفتم ... با نظر دوستان موافقم ...
لوگو ؟؟ فکر کنم یا شما با مفهوم لوگو غریبه این یا اسم تاپیک رو اشتباه نوشتین !! ببخشید اگه رک گفتم ... با نظر دوستان موافقم ...