نظر خواهي در مورد يك طرح به مناسبت محرم

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
سلام دوستان
نظراتتون رو نسبت به طرح انجام شده بگيد
در مورد متن سمت راست هم براي زيرش چيزي به نظرم نرسيد

كمك كنيد
موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Lan.jpg
    Lan.jpg
    272.8 کیلوبایت · بازدیدها: 48

Pouriya.

Member
طرح خوبی شده ولی به نظر من استفاده ی زیاد از shadow و دور خط کاره شما رو از سمت حرفه ای بیرون کرده
جای کار بیشتر هست
از نظرتون هم خیلی ممنونم
موفق باشید
یاعلی

[SOBHAN]

Active Member
كار قشنگي شده ولي اگر از رنگ زرد هم تو كار بتونين استفاده كنين خيلي قشنگ تر بشه !!
موفق باشي:)

alionline1366

Active Member
هر چقدر با قسمت چپ کارت حال کردم با قسمت راستش خیلی مشکل دارم هم فونت بده هم افکت متنها

Mahdi

بعد از چند تا تغيير طرح به اين شكل در اومد

باز هم منتظر نظرات شما اساتيد هستم

موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Lan.jpg
    Lan.jpg
    182 کیلوبایت · بازدیدها: 14

Mahdi

در نظر داشته باشيد كه متن ها براي طرف خيلي مهمه و بايد كاملا قابل خواندن باشد (شايد به مراتب از بقيه كار مهمتره)

موفق باشيد
مهدي

alionline1366

Active Member
بهتر از قبل شده ولی هنوز با فونت اون متن بالا سمت راست کلی مشکل دارم فونتشو عوض کنی بهتر میشه

Ali 59

Well-Known Member
در نظر داشته باشيد كه متن ها براي طرف خيلي مهمه و بايد كاملا قابل خواندن باشد (شايد به مراتب از بقيه كار مهمتره)

موفق باشيد
مهدي

درسته برادر اما حتما لازم نيست متنها تمام تصوير رو بگيرن تا خوانا باشن!

اگه اشتباه نكنم اين يه كارته كه يا از وسط تا ميشه و يا اينكه طرح سمت راست و چپ پشت و روي كار ميخوره و يا اينكه همش كلا يك طرحه كه يك طرف كار ميخوره.. در هر سه حالت بايد هماهنگي لازم بين دو طرح وجود داشته باشه كه الان اين دو سمت چه از نظر محتوا و چه از نظر تركيب رنگ و چه از نظر تايپوگرافي فاقد هماهنگي لازم هستن.

پيشنهاد:

رنگ: زرد سمت راست رو سفيد كن

محتوا: در سمت راست: چه لزومي داره كه عبارتي از زيارت عاشورا با ترجمه فارسي حديثي از امام باقر (ع) بياد؟!
يكي از اين دو كافيه ؛ يا ترجمه عبارت اللهم العن... بياد پايين بجاي كلام امام و يا ترجمه عربي كلام امام (ع) بياد بالا بجاي عبارت اللهم العن.

تايپوگرافي : متن سمت راست خيلي خيلي بزرگه .. فونتها هم خوب نيستند.. ميتوني از فونتهاي ظريف تر مثل نستعليق يا شكسته يا شفيق يا فونت دوات استفاده كني..

سمت چپ : استروك مشكي "اللهم العن قتله " اضافيه.. بدون استروك هم كاملا واضح و خواناست.

AhadGD

Well-Known Member
منم کاملا با آقا علی موفقم همون چیزایی رو که من خواستم بگم ایشون متذکر شدن...
مهدی جان موفق باشی
بای

Mahdi

بعد از اعمال نظرات اساتيد طرح به شكل زير دراومد

باز هم منتظر نظرات سازنده و مفيد شما هستم

موفق باشيد
مهدي

پیوست ها

• Lan01-new.jpg
    Lan01-new.jpg
    139.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

Ali 59

Well-Known Member
خيلي بهتر شد مهدي جان...فقط بنظرم بجاي شكسته از نستعليق استفاده كني بهتره

و اينكه فونتش خيلي درشته و همونطور كه عرض كردم نيازي نيست تمام صفحه رو اشغال كنه. پيشنهاد ميكنم سايز فونت رو نصف كني و بياريش وسط (هيچ اشكالي نداره كه اطرافش خالي باشه)

يه سري نقوش هم در بك گراند سمت راست هست كه خيي كمرنگه... اگه پر رنگ تر بشه خيلي بهتر ميشه و از سادگي هم در مياد.

يه پيشنهاد ديگه هم دارم ؛ سند اين روايت رو خيلي ريز زيرش ذكر كن. (اينكار به روايت اعتبار و تاكيد دو چندان ميده)

آخرین ویرایش:

IndianBoy

Member
سلام مهدي عزيز....
خيلي قشنك شده
آخريه خيلي بيتر شد

موفق باشي عزيزم

ايليا

[SOBHAN]

Active Member
بسم الله
سلام به آقا مهدي و بقيه دوستان
اين عكس جديده از اوليه خيلي خيلي بهتر شده .. خسته نباشي !!!:D
اما مي توني " يا ابا عبدالله " سمت چپ پايين رو shadow دورش رو به يه رنگي در بياري كه معلوم باشه ...
اون طرح اسليمي هم كه سمت راست هستش رو اگر به رنگ زرد ( اللهم العن ...) طرح قبليه در بياري فكر كنم بهتر بشه ...
راستي بگم كه خيلي خوب شد حديث رو با كلك نوشتي ....:lol:

يا علي (ع)

SEPINAZ

Active Member
سلام دوستم!
wink.gif

طرحت خوب شده اما فونتاي سمت راست زياد جالب نيست به نظر من، يه جورايي به بقيه ي كار نميخوره...
confused.gif

amrdesign

Member
قسمت سمت چپ خوب شده البته جاي كار داره كه مي توني از براش هاي سفيد رنگ توش استفاده كني. به نظر من اينجوري يه كم بهتر ميشه...

[EHSAN]

Well-Known Member
سلام

آقا رنگ قرمزي كه براي زير طرح استفاده كردي خيلي تمايل به صورتي داره سعي كن قرمز جيگري درش بياري(مثل قرمزي كه توي امضام ميبيني، منظورم اون رنگيه!)
هرچند كه شما براي چاپ كار ميكنيد و اين كمي مشكله اما شدنيه.:wink:

ميزان سايه هايي كه به سياه مشق دادي خيلي زيادي فاصله‌ي متن تا سايه رو كمي كمترش كن(اين توي كارت خيلي تاثير داره)
در ضمن سياه مشق بايد صفحه رو پر كنه.. الان بعضي از قسمتها شلوغه و بعضي جاها هم خاليه يك ذره بيشتر روش كار كن. سعي كن يك دست بشه حتي اگر همه صفحه رو هم نميخواي پر كني مهم نيست ولي سعي كن يكدست باشه.

اميدوارم موفق باشي

يا علي(ع)

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا