نظر بديد (‌طرح سي‌دي )

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام

بچه ها ببينيد اين طرح چطوره ؟

مرسي

mmr

Member
خیلی حالب شده .....
داخلش قشنگ شده ولی کنارهاش یه جوری است ...........

مصطفی

Saman

♥سلام مزسي بچه‌ها
مصطفي جان اون كنارش واسه اينه كه ايميجشو دستكاري كردم ، آخه سايزشو بزرگ طراحي كردم، كوچيك كردم كه حجمش كم شه، ماله اونه !!!! ؟

parkanet

Member
سفارش كار

طرح شما بسيار زيبا هست . اگه كارتون اين هست چند تا نمونه براي من ارسال كنيد . كه اگر قبول كنيد سفارش طرح سي دي هامون را به شما بدهيم

منتظر نمونه هاي ديگه شما هستم .
ايميل : [email protected]

mostafa_az

Well-Known Member
واقعا قشنگه . من كه كف كردم .
شهرام بيا ياد بگير . بجاي اينكه اينقدر تو كوچه ها ول بگردي بيا از اين كارا ياد بگير .
باز كجا رفتي شهرام . بزار شب بابات بياد :lol:

ايول آقا واقعا عاليه .

مخلصيم
مصطفي

205

Member
سلام

خیلی قشنگ شده!

روی Reflect نورش بیشتر کار کنی قشنگ تر میشه!!

تا بعد

Saman

سلام
امشب يا فردا صبح Psd شو ميزارم

فعلا

FashisT

Active Member
واقعا چیزه زیبایی شده
15.gif

ترکیب بندی رنگت خوبه و ..... کلا همه چیش خوبه
8.gif

مصی مگه کوچه خیابان میزاره که بشینبم کار کنیم!
25.gif

فعلا
13.gif

adame_haji

Member
.::SaMaN::. جان خیلی قشنگ شده
مشا با Shap ها خیلی خوب کار میکنی
منم چون روی همه سیدی هام لیبل میچسبونم گفتم بزار یه طرح بزنم که همشون مثل هم باشن این طرحو براشون زدم الان یه ساله دارم از همین برای سیدی هام استفاده میکنم

اون شماره یکی هم که سمت راستشه برای اینه که نشون میده این سیدی بیشتر از یکی هست یعنی سیدی دو هم داره

اگه میشه برای این هم نظر بدین

Saman

سلام

اول از نظر همه بچه ها ممنون. دستتو دردنکنه که ارزش قائل شدید.

جواب حاجی :

حاجی جان بک گراند این لیبله که طرح اسمیلیه ، میشه بگی چه ربطی به تکواند و داره ؟ :خنده:

در ضمن کاره جالب شده ( البته اگر برای اسلیمی به کار بره ) :چشمک:

فعلا

worldman_safa

Active Member
SaMaN جان به نظر من طرح شما به عنوان یک آیکن جالبه ! اما اگه درنظر داشته باشین که به عنوان لیبل ازش استفاده کنید ، باید یکمی تو نور پردازیش کار کنید :wink:

adame_haji جان کار شما هم خیلی خوبه و بعد از پرینت هم همون کیفیت رو حفظ میکنه :cool:

موفق باشید

adame_haji

Member
.::SaMaN::. جان برادر عزیز میدونی چیه گفتم اون یه قالب کلی هست که برای تموم سیدی هام ساختم الان هم 200 300 تا ازش روی سیدی هام دارم اون بالاشو توجه کنی زدم VCD اگه فیلم بود همونو میزنم اگه MP3 بود مینویسم MP3 بازی بود میزنم GAMES و همیطور اطلاعات پایینش هم همینطور حالا ایندفعه نوشته بودم آموزش تکواندو
البته حال نداشتم برای هر category یه طرح بزنم اینو انتخاب کردم
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
شهرام جان اینو من با کورل زدم اگه فایلشو میخاهید بگید براتون براتون بزارم همین جا
+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
برادر worldman_safa من اینو کیفیتشو آوردم پایین اینجوری شده چون کورل یه برنامه وکتور هست کیفیت توش معنی نداره همیشه در حالت نهایت کیفیت هست یعنی هر چی زوم کنی کیفیت پایین نمیاد
من خودم هم اینو با پرینت لیزری پرین میگیرم خیلی هم قشنگ در میاد تازه اگه با لیزری بگیری یا بدی برات تعداد با افست چاپ کنن که خیلی بهتر میشه

worldman_safa

Active Member
برادر worldman_safa من اینو کیفیتشو آوردم پایین اینجوری شده چون کورل یه برنامه وکتور هست کیفیت توش معنی نداره همیشه در حالت نهایت کیفیت هست یعنی هر چی زوم کنی کیفیت پایین نمیاد
من خودم هم اینو با پرینت لیزری پرین میگیرم خیلی هم قشنگ در میاد تازه اگه با لیزری بگیری یا بدی برات تعداد با افست چاپ کنن که خیلی بهتر میشه
اگه اینطوریه ، که حق با شماست :wink:

موفق باشید

بابا ايول داري مشتي دمت گرم
ميگم كه اگر ميشه آموزش هم بده ديگه
من يكي كه خيلي حال كردم واقعا ايييول

مخلصه همتون ----- حامد -----

رنگ هاش رو چه جوري زدي من متوجه نشدم اگر ميشه توضيح بده دمت گرم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا