نظرسنجی برای محل تور مجیدآنلاین در مشهد

نظر شما درباره ی محل تور مجیدآنلاین در مشهد چیست ؟

• کلات

رای: 7 29.2%
  • اخلمد

رای: 1 4.2%
  • زشک

رای: 4 16.7%
  • نغندر

رای: 1 4.2%
  • طرقبه

رای: 0 0.0%
  • شاندیز

• بوژان

رای: 11 45.8%
  • نیشابور

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

S@eeed

Member
سلام
بابا یکی به این مانی بگه من و حمید و هادی و نوشین باید بیایم مشهد یا خودمون از نیشابور بیام بوژان؟:-?
آخه ما ساعت 6.30 چجوری بیایم مشهد؟!ساعت 5 باید راه بیفتیم آخه!:lol::mad:

Mandana

Active Member
باسه حمید توضیحات ملزومه رو دادم باهاش هماهنگ کنین مشکلی پیش نمیاد :دی
میبینمتون ایشالاه:rose:

reza699

Active Member
عادل فقط به خاطره مکانش جا زد ؟ واسه من عجیب بود . چون من به شخصه یه عادتی که دارم اینه که در یک جمعی بودن رو بیشتر دوره هم بودنشو دوست دارم . به قول عباس قادری
اهم اهم اههههههههم .( چیه ؟؟ دارم صدامو صاف میکنم :green:) دوره هم بودنش خودش یه نعمته . قدرشو بدونین این غنیمته آییییییییییییییی ( چهچهه بود )
به قول شوهر خالم میگه اگه من با یزید هم برم مسافرت بهم خوش میگذره چون دوره هم بودنش مد نظره . حالا منو اگه بردارین ببرین بهشت رضا بازم بهم خوش میگذره . :green: :lol:
پ . ن : خدا کنه بتونم بیام . چون هم صبحش کلاس دارم ( استاده گیره ) و هم شاید یه کاره خفنی پیش بیاد که اگه کنسلش کنم توپ میشه و گرنه ... :sad:

ms_1992

Member
بوژان رو رو نقشه وا3 من مشخص کنید :shock:

خیلی تایپیک ها خنده دار هستند ها :lol: من از اول نشستم تا همینجا انجمنو ورق زدم :lol:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
پ . ن : خدا کنه بتونم بیام . چون هم صبحش کلاس دارم ( استاده گیره ) و هم شاید یه کاره خفنی پیش بیاد که اگه کنسلش کنم توپ میشه و گرنه ... :sad:

یک جعبه شیرنی یا یه گونی گردو کارتو راه میندازه ؟ :)

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
هه هه هه...

من و عرفان هم هستيم...

alionline1366

Active Member
میدونستیم خبر جدیدی ندادی اصلا عادت داری زود خوشحال شی :green: ولی جدا از شوخی قدمت رو تخم چشای مجید الن که برگشت تهران ولی برای تور میاد پاتو بزار رو چشاش

reza699

Active Member
ای بابا . میگم شانس نداریم ها . این ایمیلی هست که امروز به دستم رسید .

آقای رضا
سلام
زمان دقیقش که الان معلوم نیست، ولی به احتمال زیاد پنج‌شنبه هفته آینده،
یعنی بیست و سوم مهرماه ساعت ۱۴ باشه

:shock: این همه روز توی دنیا . باید دقیقا زمان تور و این کار ما توی یه تاریخ باشه :cry:
فک کنم توره داره میپره :cry:

sortme

Member
اصلاح کلمه

حالا ناراحت نباش شما ایشا که نمیپره
والا من که خودم خیلی دوست دارم بیام و بچه های قدیم و جدیدو ببینم خیلی وقت بود انجمن نیومده بودم اخرشم که اومد این از این شد :sad:
میگم به غیر از این تور یه تور هم بعدا برای نمک آبرود باشه خیلی خوبه ها :cool:
ولی این تورو خیلی بهتره همه دوستان بیان رضا جان ایشالا که مشکلی پیش نمیاد و شما هم میاین

من خودم مشتاقم که بچه های جدید انجمن رو ببینیم فقط امیدوارم مشکلی پیش نیاد که نشه اومد :sad:

آخرین ویرایش:

sortme

Member
من که فاز مثبت دادم گفتم ایشاا همه میان :sad:
فاز مثبت به قول علی جان زیادن
متاسفانه تا موقع تور شد یهو کار پیش اومد اینم شانسه دیگه حالا من خودم کار پیش نیاد خوبه :sad:
ایشالا که همه میایم مشکلی پیش نمیاد :)

ولی در مورد ترو نمک آبرود بدک نیست یه فکری در اون مورد بشه ها خیلی تور خوبی میشه البته فقط یه نظر هست
من نمیدونم چرا این شکلکرو میبینم سرم گیج میره یهو :)

L-B

Well-Known Member
بهتر نسیت از این اعلان های کنار انجمن بزارین ؟
چون هر کسی نگاه به قسمت اطلاعیه ها نمیکنه !

حالا این نظر من و خیلی هم مفیده !!! و کار هم میکنه!

sortme

Member
مهم اینه که قدیمیای انجمن بیان
من که خب درسته کاربر جدید به شکل ظاهری هستم منتها به دلیل فراموشی یوزر و پس کلا چون خیلی وقت بود نیومدم دیگه عضو شدم و دوباره اومدم توی جمع دوستای گل
من هم موافقم که چه 100 چه 10 نفر بیان فرقی نداره فقط مهم لحظه های خاطر انگیزه :oops:
من هم به احتمال قوی میام امیدوارم با دوستان خوبی چون شماها آشنا بشم و بچه های قدیمی انجمن رو کلا ببینیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا