رفیق سایت خوبه فقط مواظب باش حجم نره بالا ، در کل خوبه
S saba.nanaz New Member Jan 13, 2008 #23 سلام منم مثل شما تازه عضو شدم سايت موزيكتان ظاهرا خيلي جالب است اگه ميخواي مشكل ما رو حل كني من چند تا طراحي فلش به شدت نياز دارم اگه ميشه كمك كنيد آي دي من saba_red2008 اگه آنلاين نبودم پيغا خصوصي بده ممنون
سلام منم مثل شما تازه عضو شدم سايت موزيكتان ظاهرا خيلي جالب است اگه ميخواي مشكل ما رو حل كني من چند تا طراحي فلش به شدت نياز دارم اگه ميشه كمك كنيد آي دي من saba_red2008 اگه آنلاين نبودم پيغا خصوصي بده ممنون
profile Member Jan 22, 2008 #24 پيش نمايش خوب بود! اگه ميشه يه خورده هم در مورد كارايي كه كردي بيشتر توضيح بده!
A aa-product Member Jul 5, 2008 #26 سلام دوستان این سایت بلاخره افتتاح شد !!! ... می تونید به این آدرس مراجعه کنید : www.mmusic.ir در ضمن ممنون از همه ی نظرات دوستان و شرمنده که جواب پست ها رو ندادم ... چون مدتی بود به مجید آنلاین سر نزده بودم....
سلام دوستان این سایت بلاخره افتتاح شد !!! ... می تونید به این آدرس مراجعه کنید : www.mmusic.ir در ضمن ممنون از همه ی نظرات دوستان و شرمنده که جواب پست ها رو ندادم ... چون مدتی بود به مجید آنلاین سر نزده بودم....