نظرخواهي واسه تم سايت شخصيم

scooter09

Member
سلام و خسته نباشيد و اينا :)
ممنون ميشم واسه طرحي كه برا سايت خودم زدم، نظراتتونو بگين :wink:

محتوي سايتم نوشته هاي خودم خواهند بود؛ چيزي شبيه به وبلاگ :)

پيش پيش موچكرز :rose:

پیوست ها

• web2.png
    web2.png
    598.8 کیلوبایت · بازدیدها: 85

bkniya

New Member
تم خوبیه

تم سایت خیلی قشنگ شده فانتزی و شیک و کاملا مناسب
فقط به نظر من اگه اون مثلث بالای بخش ها کوچیک تر بشه فک کنم جذاب تر بشه یعنی تقریبا نصف همین اندازه الانشون ... ولی فوق العاده هستش تم سایتت من که خیلی پسندیدم

borna008

Active Member
طراحی سایت با توجه به اینکه میگید شخصیه خوبه است و
و با در نظر گرفتن سرعت اینترنت تو ایران ساده بودنش بجا است اما نکته ای که هست ظاهرا منو کنار و منوی زیر هنوز جای کار داره و انگار به مرحله تکامل نرسیده و این زمانی مهیا میشه که یکم روش کار کنی تا به نتیجه بهتر برسید

scooter09

Member
طراحی سایت با توجه به اینکه میگید شخصیه خوبه است و
و با در نظر گرفتن سرعت اینترنت تو ایران ساده بودنش بجا است اما نکته ای که هست ظاهرا منو کنار و منوی زیر هنوز جای کار داره و انگار به مرحله تکامل نرسیده و این زمانی مهیا میشه که یکم روش کار کنی تا به نتیجه بهتر برسید

اولاً كه مرسي از نظرات همه دوستان
دوماً كه برناي عزيز ! گفتي "منوي زير" ... منظورت نوار منوي سرخابي رنگه يا باكسهاي منوي سمت راست؟
چون فك نميكنم ديگه جاي كار داشته باشه
اگه موردي به نظرت ميرسه ممنون ميشم راهنماييم كني :rose:

main

Well-Known Member
سلام دوست من.
خوب شده و بهتر خواهد شد اگر :
1- تکست مطالب اخیر رو رنگش رو با کار ست کنی .
2- کلید "جستجو" رو یکم شیک تر و به نظر من شیشه ای کنی.
3-آیکون های تویتر و فیس بوک و... ریز تز در گوشه کار قرار میدادی.

'در ضمن اینها همه نظر شخصی من بود.
موفق باشی

scooter09

Member
سلام دوست من.
خوب شده و بهتر خواهد شد اگر :
1- تکست مطالب اخیر رو رنگش رو با کار ست کنی .
2- کلید "جستجو" رو یکم شیک تر و به نظر من شیشه ای کنی.
3-آیکون های تویتر و فیس بوک و... ریز تز در گوشه کار قرار میدادی.

'در ضمن اینها همه نظر شخصی من بود.
موفق باشی

مرسي دوستم ! :rose:

اما منظورت از شيشه‌اي كردن "كليد جستجو" چي هست؟

borna008

Active Member
ببین عزیز من و همه دوستان اگه نظری میدیم همش برحسب سلایق و دید شخصی ما است و دلیل نقص نمیشه و اینها فقط یه نظر هستند
مثلا اون منوئی زیری که آیکون تویتر و فیس بوک و.... زدی عنوانش تو رنگ زمینه گم شده و میشه روش کار کرد حالا برحسب سلیقت
اما در کل چیدمان خوبی داره
موفق باشی دوست گرامی

shobair133

Active Member
سلام دوست من :)
بسیار زیباست ، به نظر من اندازه ی آیکون ها هم خیلی خوبه ...
اما ، من اصلا دوسش ندارم :green: آخه خییییلی دخترونس ...
موفق باشی

scooter09

Member
موفق باشی
مرسي از نظر !
اما وقتي من خودم دخترم، انتظار تم پسرونه داشتي؟؟؟؟؟ :green:
خب وقتي منم تم پسرونه ببينم، طبيعيه كه به دلم نشينه :-?

h-y

Member
موفق باشی

اگه سایتت عمومی میخواد باشه
منم حرف این دوستمون رو تایید میکنم

bkniya

New Member
به علت متد طراحی این وب به سبک وب دو هستش واسه همین اندازه ایکون ها خیلی خوبه منو بالا زنگش خوب ست شده اون لینک دوستان پایین هم فوق العاده هستش و اون خم شدن گوشه باکس خیلی قشنگ کرده سایت رووو اگه به صورت حرفه ای نگاه کنیم یه کار کاملا حرفه ای و حساب شده است البته نظر دوستان هم به خاطر مشکلات سلیقه ای هست خیلی خوبه من خیلی پسندیدم

scooter09

Member
به علت متد طراحی این وب به سبک وب دو هستش واسه همین اندازه ایکون ها خیلی خوبه منو بالا زنگش خوب ست شده اون لینک دوستان پایین هم فوق العاده هستش و اون خم شدن گوشه باکس خیلی قشنگ کرده سایت رووو اگه به صورت حرفه ای نگاه کنیم یه کار کاملا حرفه ای و حساب شده است البته نظر دوستان هم به خاطر مشکلات سلیقه ای هست خیلی خوبه من خیلی پسندیدم
تشكر ويجه از بهنام :green: :oops:

GsGraphic

Well-Known Member
خوب و ساده و خيلي هم دخترونه:green:
ولي به نظرم اون تكسچر كاغذي كه پايين كار استفاده كردي به جا نيست
موفق شوي

asbtond

Active Member
در كل متوسطه

قالبي كه طراحي كردي خيلي خوبه ولي رنگش بيشتر به دل دخترا ميشينه در ضمن اگه منو هاش دو طرفه بود بهتر ميشد همچنين اگه به جاي فنجان لوگوي وبلاگت يا سايتت رو طراحي ميكردي و اونجا ميذاشتي عالي ميشد.

Mandana

Active Member
ینی چی آقا دخترونه س مگه فقط دخترا صورتی دوس دارن؟ :اسمایل کتک زدن
می در راستای اینترنشنال کردنه رنگه صورتی چندین وقته چیز میزای صورتی باسه داداشم میگیرم هر چند استفاده نمی کنه اما خوب:دی
در مورد تم با مزه شده ما بعضی جاها کیفیت یهو اومده پایین.مثلن همون قسمت منوی صورتی بالا که تا خورده...
به نظرم قالبت قابلیت داره بیشتر ازین سبک وب 2 بشه.و بعلاوه سخته اینجوری روی کار نظر دادن..به نظرم باید متن ها و غیره روش بیاد بهتر بشه نظر داد ولی با اون قسمت کاغذی شکل اون پایین موافق نیستم...رنگ سولید بیاد خوشمل تر میشه
موفق بباشی:rose:

Erfan

Active Member
رنگبندی سایت قشنگه :rose:
یه چیز رو باید همیشه مد نظر داشته باشید در طراحی وب سایت، شما باید با ظرافت کار کنید، این ظرافت از سایز فونت ها گرفته شده تا دکمه ها و تکست باکس ها.

همیشه وقتی قالبی طراحی میکنید به یاد داشته باشید که قراره این قالب کدنویسی بشه و روی نت قرار بگیره و این مستلزم این هست از ابزارهایی مانند پترن و گرادیانت به موقع و به جا استفاده کنید.

به فرض، ستون سمت راست وب شما وقتی کلیتش به صورت گرادیانت هست هم سرعت لود شدن سایت رو برای شما کند میکنه و هم سایت شما رو از جلوه ای که داره میندازه.

:rose:

scooter09

Member
ینی چی آقا دخترونه س مگه فقط دخترا صورتی دوس دارن؟ :اسمایل کتک زدن
می در راستای اینترنشنال کردنه رنگه صورتی چندین وقته چیز میزای صورتی باسه داداشم میگیرم هر چند استفاده نمی کنه اما خوب:دی
در مورد تم با مزه شده ما بعضی جاها کیفیت یهو اومده پایین.مثلن همون قسمت منوی صورتی بالا که تا خورده...
به نظرم قالبت قابلیت داره بیشتر ازین سبک وب 2 بشه.و بعلاوه سخته اینجوری روی کار نظر دادن..به نظرم باید متن ها و غیره روش بیاد بهتر بشه نظر داد ولی با اون قسمت کاغذی شکل اون پایین موافق نیستم...رنگ سولید بیاد خوشمل تر میشه
موفق بباشی:rose:
مرسي ماني جون از دفاعت :green:
راستش من بار اوله تم رو خودم طراحي ميكنم و اصنم به جزيياتش وارد نيستم.
واسه همين شما ميگي بيشتر از اين وب2 بشه يا رنگ سوليد بياد بجاي طرح كاغذي، نميدونم چي كا كنم !؟ :-?
ممنون ميشم راهنماييم كني :rose:
رنگبندی سایت قشنگه :rose:
یه چیز رو باید همیشه مد نظر داشته باشید در طراحی وب سایت، شما باید با ظرافت کار کنید، این ظرافت از سایز فونت ها گرفته شده تا دکمه ها و تکست باکس ها.

همیشه وقتی قالبی طراحی میکنید به یاد داشته باشید که قراره این قالب کدنویسی بشه و روی نت قرار بگیره و این مستلزم این هست از ابزارهایی مانند پترن و گرادیانت به موقع و به جا استفاده کنید.

به فرض، ستون سمت راست وب شما وقتی کلیتش به صورت گرادیانت هست هم سرعت لود شدن سایت رو برای شما کند میکنه و هم سایت شما رو از جلوه ای که داره میندازه.

:rose:
خيلي مرسي جناب عرفان :rose:
مقاله‌تون رو درمورد طراحي سايت خوندم و خيلي بدردم خورد
اينكه گفتين از گراديانت استفاده نكنم، يعني رنگ ساده باشه بي گراديانت !؟

جدیدترین ارسال ها

بالا