طراحی سایت با توجه به اینکه میگید شخصیه خوبه است و
و با در نظر گرفتن سرعت اینترنت تو ایران ساده بودنش بجا است اما نکته ای که هست ظاهرا منو کنار و منوی زیر هنوز جای کار داره و انگار به مرحله تکامل نرسیده و این زمانی مهیا میشه که یکم روش کار کنی تا به نتیجه بهتر برسید
سلام دوست من.
خوب شده و بهتر خواهد شد اگر :
1- تکست مطالب اخیر رو رنگش رو با کار ست کنی .
2- کلید "جستجو" رو یکم شیک تر و به نظر من شیشه ای کنی.
3-آیکون های تویتر و فیس بوک و... ریز تز در گوشه کار قرار میدادی.
'در ضمن اینها همه نظر شخصی من بود.
موفق باشی
مرسي از نظر !سلام دوست من
بسیار زیباست ، به نظر من اندازه ی آیکون ها هم خیلی خوبه ...
اما ، من اصلا دوسش ندارمآخه خییییلی دخترونس ...
موفق باشی
سلام دوست من
بسیار زیباست ، به نظر من اندازه ی آیکون ها هم خیلی خوبه ...
اما ، من اصلا دوسش ندارمآخه خییییلی دخترونس ...
موفق باشی
تشكر ويجه از بهنامبه علت متد طراحی این وب به سبک وب دو هستش واسه همین اندازه ایکون ها خیلی خوبه منو بالا زنگش خوب ست شده اون لینک دوستان پایین هم فوق العاده هستش و اون خم شدن گوشه باکس خیلی قشنگ کرده سایت رووو اگه به صورت حرفه ای نگاه کنیم یه کار کاملا حرفه ای و حساب شده است البته نظر دوستان هم به خاطر مشکلات سلیقه ای هست خیلی خوبه من خیلی پسندیدم
مرسي ماني جون از دفاعتینی چی آقا دخترونه س مگه فقط دخترا صورتی دوس دارن؟ :اسمایل کتک زدن
می در راستای اینترنشنال کردنه رنگه صورتی چندین وقته چیز میزای صورتی باسه داداشم میگیرم هر چند استفاده نمی کنه اما خوب:دی
در مورد تم با مزه شده ما بعضی جاها کیفیت یهو اومده پایین.مثلن همون قسمت منوی صورتی بالا که تا خورده...
به نظرم قالبت قابلیت داره بیشتر ازین سبک وب 2 بشه.و بعلاوه سخته اینجوری روی کار نظر دادن..به نظرم باید متن ها و غیره روش بیاد بهتر بشه نظر داد ولی با اون قسمت کاغذی شکل اون پایین موافق نیستم...رنگ سولید بیاد خوشمل تر میشه
موفق بباشی![]()
خيلي مرسي جناب عرفانرنگبندی سایت قشنگه
یه چیز رو باید همیشه مد نظر داشته باشید در طراحی وب سایت، شما باید با ظرافت کار کنید، این ظرافت از سایز فونت ها گرفته شده تا دکمه ها و تکست باکس ها.
همیشه وقتی قالبی طراحی میکنید به یاد داشته باشید که قراره این قالب کدنویسی بشه و روی نت قرار بگیره و این مستلزم این هست از ابزارهایی مانند پترن و گرادیانت به موقع و به جا استفاده کنید.
به فرض، ستون سمت راست وب شما وقتی کلیتش به صورت گرادیانت هست هم سرعت لود شدن سایت رو برای شما کند میکنه و هم سایت شما رو از جلوه ای که داره میندازه.
![]()