نظرخواهي در مورد قالب اين سايت...

سلام دوستان.
البته من از فتوشاپ و ... چيزي نمي دانم و اميدوارم اين كار مرا تبليغ سايت به حساب نياوريد.
اما از آنجا كه تصور مي كنم كار گرافيكي اي كه در اين سايت انجام داده ام ( اگر تعريف از خود نباشد)‌ خيلي خوب شده دوست دارم نظر شما صاحب نظران را هم بدانم:
http://www.calagh.com

منتظرم
:oops:

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام مهدي جان..

كار بسيار جذابي شده.. هرچند سبك كاري تكراري است ولي خيلي خوب ديزاين شده..

جداي از طراحي از ساختار و محتواي سايت هم خوشم آمد.. جالب بود و جزء معدود بوك مارك هاي من جاي گرفت ;)

با اجازه من عنوان تاپيك را تغيير ميدم تا در چهارچوب اين انجمن جاي بگيره ;)

اميدوارم موفق باشيد..
سايان

black-die

Active Member
قشنگه
خيلي خوبه
منم ايده گرفتم براي ساختن قالب سايتم ( خيلي لنگ بودم كه چجوري بسازم قالبمو )

PERSIAMIX

Member
mehdi_sabzeieجان من ترسيدم بابا :? عكساش ترسناكه عوضشون كن :cry:

به هر حال كار خيلي جالبيه :wink:

mak

Member
Ghamnevis گفت:
سلام مهدي جان..

كار بسيار جذابي شده.. هرچند سبك كاري تكراري است ولي خيلي خوب ديزاين شده..

جداي از طراحي از ساختار و محتواي سايت هم خوشم آمد.. جالب بود و جزء معدود بوك مارك هاي من جاي گرفت ;)

با اجازه من عنوان تاپيك را تغيير ميدم تا در چهارچوب اين انجمن جاي بگيره ;)

اميدوارم موفق باشيد..
سايان

آقا مهدي كارت خيلي خوبه شما اگر گرافيك هم ( تخصصي) كار كني با توجه به استعدادي كه داري كارت محشر مي‌شه.

mehrdad-k

Member
خوشحال شدم از اينكه بعد از مدتها يه تكنيك خارج از محدوديت ها رو رو وب يه ايراني ديدم..
موفق باشيد..

دوستان
از لطف همه شما ممنونم

اما اگر لطف كنيد و كار گرافيكي آن را به طور تخصصي نقد كنيد ( چون اهل فن هستيد و ديد حرفه اي به كار داريد) ممنون مي شوم. اصلا اهل تعارف نيستم اما بسيار ممنون مي شوم كه نقد هاي خود را بگوييد

با تشكر.

black-die

Active Member
مهدي جان به نظر من تنها مشكلي كه داره ( البته مشكل كه نميشه گفت ) اينه كه فقط از يك نوع چهار‌چوب براي عكسهاي صفحه اول انتخاب كردي

خودم هم ميخوام همچين قالبي بسازم و از چند نوع تيبل استفاده ميكنم

Mandana

Active Member
مهدي جان اگه آدرس سايتت رو در قسمت مشخصاتت قرار بدي ديگه واسه ديدنش مجبور نيستيم هر دفعه بيايم اين تاپيك رو ببينيم بلكه هرجايي كه حرفي زده باشي پايين امضات آدرس سايتت هم هست و ما ميتونيم بريم و نظر بديم!

جدیدترین ارسال ها

بالا