سلام بچه ها نظرتون چیه؟؟؟ من از 20 نمره چند میگیرم؟؟ چرا؟؟ با تشکر
navidba Well-Known Member Dec 20, 2007 #1 سلام بچه ها نظرتون چیه؟؟؟ من از 20 نمره چند میگیرم؟؟ چرا؟؟ با تشکر
Mandana Active Member Dec 21, 2007 #8 موضوع : چند شیشه در پشم گوسفند... خوبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... موضوع 20 کلی خندیدم ^.^ مرسی اما فکر کنم اجرا می تونست بهتر شده.می نمره نمیدم اما فکر کنم جای کار داره
موضوع : چند شیشه در پشم گوسفند... خوبه؟؟ کلیک کنید تا باز شود... موضوع 20 کلی خندیدم ^.^ مرسی اما فکر کنم اجرا می تونست بهتر شده.می نمره نمیدم اما فکر کنم جای کار داره
memol_515 Active Member Dec 22, 2007 #11 موضوع جديد بود. نمره بلد نيستم بدم. كارت هم يكم شيشه هاتو شفاف كني، بهتر ميشه !
navidba Well-Known Member Dec 22, 2007 #13 میانگین نمرات 14 از 20 ...!! آفرین عجب گل کاشتم... دستتون درد نکنه...
navidba Well-Known Member Dec 23, 2007 #15 بابا galagoola خیلی بی انصافی... 5 هم شد نمره ... حداقل می گفتی 25/5 ... با تشکر
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Dec 23, 2007 #16 عجب موضوعی! :دی چند شیشه لای پشم گوسفند که اون آقاهه میخواد بزنن گوسفند رو بکشه! روی کل اجرات نمیشه نمره ای داد ولی اگر بخوای روی تک تک اجزا جداگانه نمره بدیم مثلا روی اون شیشه ها یا زمینه یا ... فکر کنم نمره خوبی میشه داد.
عجب موضوعی! :دی چند شیشه لای پشم گوسفند که اون آقاهه میخواد بزنن گوسفند رو بکشه! روی کل اجرات نمیشه نمره ای داد ولی اگر بخوای روی تک تک اجزا جداگانه نمره بدیم مثلا روی اون شیشه ها یا زمینه یا ... فکر کنم نمره خوبی میشه داد.