نظرتون راجع به برنامه ای که نوشتم

sunrise

Member
بعد چه طور باید چک کرد که جاوااسکریپت مرورگر کاربر فعال هست یا نه ، که ایجکسی باشه یا نباشه ؟ ممنون
البته براي صفحات AJAX معمولا يک تايم اوت در نظر گرفته ميشه که در صورتي که مثلا اون تايمر منقضي شد اما هنوز درخواست ارسال نشده، بصورت خودکار به صفحه غير آجاکس (يا همون لينک مستقيم) هدايت ميشه. يه راه ديگه هم هست و اون استفاده از تگ <noscript></noscript> هست که البته روش اولي بهتره.

البته شما مي تونيد يه کار ديگه هم انجام بديد و اون اينه که لينک ها بصورت معمولي باشه، مثلا لينک ثبت نام رو http://www.gl90.3com/register.php در نظر بگيريد که دقيقا صفحه ثبت نام رو شامل ميشه و بعد در صفحه اي که اين لينک بايد درج بشه، اينطوري بنويسيد:
کد:
<a href="register.php" onclick="ajax...;return false;">Register</a>
اينطوري اگه جاواسکريپت فعال باشه که با آجاکس صفحه لود ميشه در غير اين صورت به لينک مرتبط منتقل ميشه.

البته اگه با prototyping هم آشنايي داشته باشيد، مي تونيد در صفحه لينک ها رو بصورت معمولي قرار بديد و توسط يک js کوچک دستور دهيد تا لينک ها بصورت آجاکس مبدل شوند.

hidensoft

Member
نیاز نیست که چک کنی ، البته می شه چک کرد .

کاری کم که لینک هات به اون صورت نباشه ، اگه جاوا اسکریپت غیر فعال باشه که مرور گر خودش کاربر رو به صفحه ای که لینک دادی هداشت می کنه وگر نه که آژاکس اجرا می شه .

به عنوان مثال همین کلید ویرایش رو ببین. لینک شده به جایی که می تونم این تاپیک رو ادیت کنم روی onclick هم فانکشنی برای لود کردن ادیتور به صورت ajax هم گذاشته شده. اگه جاوا اسکریپت فعال لود که من همین جا ادیت می کنم وگر نه به صفحه ای هدایت می شم که این تاپیک رو ادیت کنم.

# از توی href لینک بردار و به جاش لینک مستقیم بزار . امید وارم متوجه شده باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا