نظرتون راجع به این پوستر چیه؟

mrtnet

Member
با سلام

دوست عزیز همه چیز عالی شده و قشنگ فقط به نظر من اون تو متن ( شرکت برای عموم .... و موسقی ... ) به جایی دیگه میزاشتید خیلی بهتر بود چون شما همه بخش ها رو با یک سبک زدید بعد این 2 جمله رو اینجوری زدید البته بازم میگم نظر شخصی است ...

موفق و پیروز باشید ...

سلام
خوب بود دوست عزیز من که خوشم اومد بقیه دوستانوو نمی دونم امید وارم که خوششون اومده باشن
موفق باشی

Mr.Graph

Member
سلام دوست عزیز
این کار یه کار ساده هستش که میشه بیشتر روش کار کرد.
به این سبک کارها می گن سبک های کار بازاری از روند خاصی پیرویت نمی کنن و خیلی ساده کار میشن.
به نظرم بهتر هستش با یه سبک که توش شعر به کار رفته کار بشه اینجوری طرح شما از حالت خامی در میاد .
متنها هم یه کم پخشن جمع بشه یه با سبک شعر باشه بهتر میشه.
موفق باشید.

HASTAR

Member
دوست من کارت عالی من زیاد عادت ندارم مثل بعضی از دوستان ایراد بنی اسراعیلی بگیرم اما با آقارضا در مورد (شرکت برای عموم آزاد هست یا جمله ای کا مشابه چرخوندی) احساس میکنم کارو از رسمی بودن درآورده
موفق

anayurdu

Member
من نم با نظر شما موافقم خودمم از اون متن های کناری خوشم نیومد ولی نمی دونم باید کجا بذارمشون

behnezhad

New Member
قشنگ شده ولی یه مشکلی داره اونم اینه که نویسنده گان از لحاظ املایی غلطه و باید بنویسی نویسندگان ;)

Ps.Graph

Member
سلام

كار خوبيه . ولي كمي واسه استاد شهريار زمينه خشنه . چون استاد يك شخصيت هنري هست بايد از رنگ هاي كمي دلنواز تر استفاده كني و همچنين كمي از افكت ها و نماياي بيستري در كارتون بهره ببريد . اين كار الان زيادي خشن و خلوت هستش .

m2ahdi

Member
به نظر من اصل کار (طرحی که وسط هست ، شهریار) خوب شده اما نوشته ها کارو خراب کرده باید روش کار بشه جاهاشون اینقدر تغییر بده که به دل خوت بشینه

جدیدترین ارسال ها

بالا