نظرتون در مورد این کارت ویزیت چیه؟؟

yazdi_2007

Well-Known Member
می تونید نظرتونو بدید تا ازشون استفاده کنم؟:wink:
:: چون می خوام بدم برای چاپ :::
خیلی ممنون و متشکر

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
fiبه نظر بنده كار قشنگيه منتها جاي متنها رو يكم باهاشون كار كن !

mostafa_az

Well-Known Member
کار جالبی شده . منتها پائین کار شلوغ و بالای اون خیلی خلوته . توازنش به هم ریخته . عکس اون گل هم اون کنار بی کیفیت هستش برای کارت خوب نیست .
287.gif

yahoocd

Member
از فونتهاي جالبي استفاده نكردي اگر هم واسه كارت ويزيته كه بايد بگم خيلي شلوغه .

Erfan

Active Member
يه خورده تنظيم رنگ رو رعايت ميكردي بهتر بود !

در كل قشنگه ..

مخلصيم, بارزام @

mashreghi

Member
تعداد فونت ها زیادند . بک گراندت خیلی هماهنگ با طرح نیست . فونت خودکاری یا رسم التحریری هم به درد این جور کارها نمی خوره . ولی کلا سلیقه ات خوبه . موفق باشی

chipaunt

Member
با اجازه

کارت خوبه اگه اجازه بدی یکی دو تا ایراد کوچولو بگیرم .
نقطه طلایی رو تو کارت رعایت کن : خورشید رو و گل نرگس رو کلا حذف کن و لیعصر رو یه کم بکش سمت چپ.
اون اسلیمی بالا رو بردار و فونت تحریری رو هم عوض کن. حالا میتونی گل نرگس رو جایی بذاری و Luminocity کنی و شایدم بزرگتر تا هم ولیعصر رو تحت تاثیر نگیره هم باشه _ خذفش نکن _
یه نقطه یا خط پرسپکتیو واسه _ارائه کلیه خدمات چاپی _ در نظر بگیر تا رو هوا ول نباشه -
ایده ات قشنگه موفق باشی. باز هم ببخش.

yazditabar

Member
:tavajo: پیشنهاد به همه دوستان : (در همه موارد و خطاب به همه)

این دیگه چه جور نظر دادن که هم + هست هم - (کار قشنگیه؛ در کل جالبه و ...) و آخرش هم می بینی که طرف میخواد بگه اصلا بدرد نمی خوره. :-?

یک کم واقعی تر برخورد کنید و برای هم موز پوست نکنین :mrgreen:

امیدوارم کسی بدش نیومده باشه ... :oops:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوشحالم شمایی که تازیه به جمع ما پیوستی نظر سازنده ای به همگی دادی!!

ولی فکر کنم اگر پستهای بچه ها رو دقیق میخوندی تمام ایرادات کار گفته شده باشه.

album

Member
از نظر من فاجعست ! یک انفجاره !
swimturtle.gif

این جمله رو همیشه یادت باشه که اگه کارت ساده باشه و بدل بشنه بهتر از اینه که حرفه ای شلوغ پلوغ باشه و بدل نشینه یعنی درواغع تو قرار نیست قدرت نمایی گرافیکی یا ابزاری کنی هدف تو از ایجاد این کار مهم تره ... لعضی اوقات یک بک گراند سفید با یک فونت آبی آسمونی خیلی منساب تر میتونه باشه !
blondhair.gif

yazdi_2007

Well-Known Member
مرسی
از همتون ممنون و متشکر که منو راهنمایی کردین
از نظرات شما اینو می شه دریافت کرد : اینجور که معلومه کارت رو باید حالا حالا ها روش کار کنم بعدا بدم برای چاپ.
ولی به کلی خوشحالم که دوستانی رو مثل شما دارم .

زکات علم ، یاد دادن به دیگران است.

album

Member
فقط به عنوان توصیه میگم که بهترین کار برای شروع طراحی کارت بیزینس یا کارت ویزیت دیدن نمونه کارهای دیگرانه ... شاید اولین قدمی که بر میداری ارتقاء ترکیب رنگ و باز شدن بعضی از رنگ در ذهنت و درک اینکه هر رنگ رو چه طوری به کار ببری
blondhair.gif
فکر کنم بهترین جا هم برای الگو گرفتن dA باشه ...
این کار رو ببین : http://www.deviantart.com/deviation/15031005 چی باعث میشه که کار قشنگ باشه ؟ یا این : http://www.deviantart.com/deviation/22711840 همه ی اینکارا رو دیدن باعث میشه واقعا دیدت عوض بشه و حتی ر انتخاب رنگ ها حساس تر شی ... برای دیدن نمونه کارا اینجا رو ببین : link

nima_dsnr

کاربر VIP
حالا که زحمت داری می کشی او نقطه های قرمز که گذاشتی اگه پیوسته بود بهتر بود.

Rezaei

Member
البته شرمنده اگه صریح نظرمو میگم.به نظر من کار ضعیفیه.البته ادعایی هم نداریم که بگیم ما کار قوی میکنیما.

winsent

Banned
زحمت خودت رو کشیدی اما راستش خیلی خوب از کار در نیامده... فقط نظرم رو گفتم ها
( باز الان جند تا از دوستان میگن آقا چرا شما هی ایراد میگیری - بچه رو ذوق مرگ میکنی و از این جور حرفا!!! )

cold

Member
عکس اون گل سمت چپ کیفیت نداره و طرحت رو بد کرده . فونت چاپخانه افست هم برای این طرح زیاد خوب نیست . بالای کار رو خیلی خالی گذاشتی .

فکر کنم اینارو برطرف کنی کارت بد نشه . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا