نظرتون در مورد این سایت چیه ؟؟؟

farzadbb

Member
خوبه ولي به نظر من رنگبنديش كمي ايراد داره چون رنگ زرد آدمو زود خسته ميكنه . شكل منو و كادر ها و قسمت پايين فلش هم كمي قديميه و شبيه تمپليت هاي آماده است . در كل خوبه
موفق باشي:)

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
من html رو ولید کردم و حدودا 45 تا ارور داشت .
Css رو هم ولید کردم یه 5 تا ارور داشت .
گرافیک هم خیلی خوب نیست اما برای یک سایت رسمی خوبه .
در طراحی هم از جدول استفاده کردین .
در کل میشه از 100 بهش 50 داد .
موفق باشید .

alionline1366

Active Member
کار کیفیت بالایی نداره رنگ بندی جالب نشده افکتهای فلش هدر فوق العاده تکراری و کلیشه ای هست بک قسمت صفحه نخست رنجه شده و کشیده شده جالب نشده در کل ایرادات ولیدیشن رو هم که گفتند در کل از 100 من 20 میدم به کار شما

Webber

Well-Known Member
سلام
از نظر رنگبندي خيلي مشكل نداره ولي پيشنهاد مي كنم كمي با تمرين گرافيك تان رو قوي كنيد و تا حد ممكن از استايل هاي پيش فرض فتوشاپ مخصوصا Bevel and Emboss استفاده نكنيد.در اين مورد مي تونيد كمي رنگ نارنجي رو روشنتر كنيد تا زنده تر به نظر برسه.كمي هم افكت شيشه اي اضافه كنيد مخصوصا به آرم وسط و گردي هاي بالا بهتر ميشه.انيميشن هدر هم زياد و خسته كننده است.در كل پيشنهاد مي كنم گرافيك بهتري و جديدتري به كار بگيريد.قرار نيست خودتان طراحي كنيد مي تونيد از سايت هاي ديگر كه زيباتر هستند الهام بگيريد.در ضمن طراحي بر پايه ي CSS(css based رو هم ياد بگيريد،كه خيلي بهتر خواهد بود.در انجمن طراحي وب همين سايت و در كل اينترنت مطالب زيادي راجع به اين موضوع هست.مي تونيد پيدا كنيد.
(در ضمن خوش به حالتون فلش بلديد)
موفق باشيد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
در مورد فلش بگم -> یه کم تحرک زیاده
بهتره یک سری از عناصر بعد از اومدن ثابت بشن و فقط روی چند عنصر مانور حرکتی وجود داشته باشه
این جوری کاربر گیج میشه
مخصوصا متحا بهتره با یک افکت وارد صحنه بشن و ثابت بمونند و بعد با لایت و یا هر افکتی که دوست داشتی روشون کار کنی
بهتر هست که آرم بالا سمت راست رو به صورت وکتور بزاری و متن کنارش رو هم همرنگ و یا رنگ دیگه ای بزاری
و به پیوند فلش با پایین صفحه انسجام بیشتری بدی بهتره

در کل قشنگ شده ولی جای کار داره
موفق و پیروز باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا