ببینید، بین یک کار که بصورت تجاری عرضه میشه و بقیه ی پروژه ها کمی تفاوت وجود داره
اگر همچنین قیمتهایی وجود داره بیشتر بخاطر این هست که این پروژه ها قراره بصورت تجاری و در سطح وسیع عرضه بشه.
مثلاً فرض کنید مجموعه های نرم افزاری که در کشور عرضه میشن، میانگین قیمت هر پک 12000 تومن هست، حالا این کار قرار هست در سطح وسیع در کل کشور پخش بشه.
اگر همون "اتوران" رو برای یک شخص حقیقی میساختید شاید قیمت بسیار بسیار کمتری رو اعلام میکردید، ولی وقتی پروژه ی شما قراره بصورت تجاری عرضه بشه، حق و حقوق شما هم به نسبت افزایش پیدا میکنه.
با اجازه ی سامان میخوام این تاپیک هنوز باز باشه، چون از دید من میتونه کمی کاربران رو در نحوه ی قیمت گذلری و در کل بازاریابی پروژه راهنمایی کنه.
ولی از اونجایی که این قبیل مباحث مستعد اسپم و غیره هست، از دوستان تقاضا دارم از اسپم کردن و ارسال پست های بیمورد و استفاده از کلمات و لحن نامناسب جداً خودداری کنن، در غیر اینصورت بشدت برخورد میکنم.
فکر میکنم محمود خان به جواب سوالشون رسیده باشن، پس اگر مایل به ادامه ی مبحث بودید، لطف کنید بیشتر در حیطه ی انتقال تجربیاتتون در این موارد بحث بفرمایید.
پس لطفاً دوستان قوانین رو رعایت بفرمایند تا خدای ناکرده با مشکلی مواجه نشیم و مجبور به برخورد نباشیم.
ممنون از همگی.